Gazete Vatan Logo
Magazin Kınayı araplar bastı

Kınayı araplar bastı

29 Haziran günü nikah masasına oturacak Burak Özçivit ile Fahriye Evcen önceki gece kına gecesi yaptı. Kınayı önce damat sonra Arap hayranlar bastı

Kınayı araplar bastı

3 yıllık aşklarını 29 Haziran’da evliliğe taşıyacak Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti önceki akşam Gayrettepe’de bir otelin teras katında kına gecesi düzenledi. Çiftin ailelerinin yanı sıra yakın dostları Sinem Kobal, Aslı Enver ve Ebru Akel de gecede yerini aldı. Kına gecesini adet gereği basmaya gelen Özçivit, “Çok heyecanlıyım. Bu mutlu anımıza tanık olduğunuz için sağ olun” diyerek gazetecilere teşekkür etti.

Özçivit, sabahın ilk ışıklarına kadar Evcen’le dans etti. Bir ara eline davul alan Özçivit, müziğe eşlik edip ritim tuttu. Çiftin Arap hayranları sosyal medyadan kına gecesinin yerini öğrenip, otele akın etti. Arap hayranları saatlerce otelin önünde bekledi.

Evlilik tavsiyesi

Sinem Kobal, “Fahriye ve Burak birbirlerine çok yakışan ve uyumlu bir çift. Zaten mutlular, mutlulukları daha da artacak. Evli olmak, aile olmak çok anlamlı. Aranızda evli olmayan varsa tavsiye ederim” dedi. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla geçtiğimiz sezonu dinlenerek geçirdiğini söyleyen oyuncu, “Geçen seneyi birbirimize ayırmıştık. Şimdi tatil bitti. Kenan filme başladı. Benim de görüşmelerim vardı. İnşallah ekranda olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı