Gazete Vatan Logo
Magazin Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 63.bölüm fragmanı yayınlanan Kertenkele'de işler karışıyor. Peki Kertenkele'de bu hafta neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

Başrollerinde Timur Acar ve Sera Tokdemir'in oynadığı Kertenkele yine reyting listelerini alt üst edecek bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İzleyicinin büyük bir heyecanla beklediği 63.bölüm fragmanı yayınlanan Kertenkele izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. İşte Kertenkele son yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

KERTENKELE 63.BÖLÜM FRAGMANI

Baba Kadir, Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için son kozunu oynamıştır ancak işler hiç de umduğu gibi gelişmeyecektir. Kertenkele, Semih'i yakalayıp suçunu itiraf ettirmek istemektedir, Semih ise yurtdışına kaçma planları yapmaktadır. Bahar, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis'e ilgi duymaya başlamıştır. Bahar'dan kurtulmak isteyen Zehra, Bıçkın Adnan'la Bahar'ın arasını yapmak için kolları sıvar ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Azmi ve Tülin evlilik kararı almıştır, bu evliliğe engel olmak isteyen Kara Kemal ve Melis, Tülin'i kaçırmaya karar verirler. Öte yandan Akıncı'nın kimliğini öğrenen Sokrat harekete geçmiştir. Ünsal ise sonunda Kertenkele'yi hiç ummadığı bir anda köşeye kıstırır.

Haberin Devamı

KERTENKELE HAKKINDA

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE OYUNCU KADROSU

Timur Acar
Kertenkele - İmam Ziya
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.
Sera Tokdemir
Zehra
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.
Erdinç Gülener
Komiser Ünsal
Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.
Sinan Çalışkanoğlu
Levent
Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.
Umut Oğuz
Şevket
Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.
Yıldırım Memişoğlu
Deli Kenan
İstanbul'un namlı mafya babalarından. Önemli işadamlarıyla da dirsek teması var.
Mehtap Bayri
Tülin
Zehra'nın yengesi. İkiyüzlü, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor. İçten pazarlıklı.
Dilşad Şimşek
Melis
Zehra'nın kuzeni. Saf, Tülin'in kızı, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor.
Fatih Doğan
Hicabi
Saf, iyi niyetli, pozitif, Ziya Hoca'yı çok seven peşinden bir an olsun ayrılmayan Hicabi, sürekli camide...
Duygu Yıldız
Betül
Kertenkele'nin kayıp kız kardeşi. Beş yaşındayken bir aileye evlatlık verilmiş. Tıp Fakültesi'ni bitirip doktor olmuş.
Turabi Çamkıran
Kara Kemal
Cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısı
Ümit Acar
Baba Kadri
Dizide Baba Kadri karakterini canlandırıyor.
Korkmaz Aslan
Hayalet
Dizide Hayalet karakterini canlandırıyor..

Haberin Devamı