Gazete Vatan Logo

Kayıp kızlar bulundu

4 gün önce Malatya'dan kaybolan Gamze S. (15) Aydın'dan kaybolan Elif (18) bulundu.

Kayıp kızlar bulundu

4 gün önce Malatya'dan kaybolan Gamze S.(15), Sivas'ta bulundu. Aydın'dan kaybolan Elif Yalçıntürk (18) ise İzmir'de arkadaşının evinde bulundu.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4 gün önce, okula gitmek için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Gamze S. (15), Sivasta bulundu. Hekimhan'ın Güzelyayla Mahallesinde oturan Gamze S., 24 Eylül günü okula gitmek üzere evden çıktı. Akşam eve dönmeyen Gamze S.'nİn ailesi, kızlarının o gün okula gitmediğini de öğrenince jandarma ve polise haber verdi. Gamze S.'yİ bulmak için çalışma başlatan ekipler, Sivas'a gittiğini belirledi. Aramaları bu kente kaydıran ekipler, dün gece Gamze S.'yİ buldu. Sivas'a giden babası Mehmet S.'yİ kızı Gamze teslim edildi. Aile, kızlarının bulunmasına katkıda bulunan kent protokolü ile güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Aydın'ın Germencik ilçesindeki evlerinden 4 gün önce ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Elif Yalçıntürk'ün (18) İzmir'de bir kız arkadaşının evinde olduğu ortaya çıktı. Genç kız, kendisini almaya gelen anne ve babasıyla evlerine döndü.

Haberin Devamı

Geçen 24 Eylül gecesi Elif Yalçıntürk, anne ve babasının uykuda olduğu bir sırada Germencik'in Ortaklar Mahallesi'ndeki evlerinden gizlice çıkarak ortadan kayboldu. Sabah kızlarının evde olmadığını fark eden ailesi kendisine ulaşamayınca, gidebileceği yerlere baktı ancak bulamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. 3 gün boyunca hayatından endişe ettikleri kızlarından gelecek bir haber bekleyen yakınları, dün tekrar cep telefonundan kızlarını aradı. Telefonun kapalı olmaması üzerine umutlanan ailesi, bir süre sonra telefonu kızlarının açmasıyla daha da büyük sevinç yaşadı. Genç kızın, İzmir'in Konak ilçesi Basmane semtinde bir kız arkadaşının evinde kaldığı söylemesi ile Yalçıntürk Ailesi rahat bir nefes aldı. Geç kız, İzmir'e gelen anne ve babasıyla evlerine döndü.