Gazete Vatan Logo

Kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu

Marmara Adası sahilinde bulunan erkek cesedinin Kumburgaz'dan deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 kişiden Serdar Demir'e ait olduğu tespit edildi.

Kamiloba sahilinden bir hafta önce öğle vakti kiraladıkları deniz bisikletiyle açılan 5 kişiyi arama çalışmaları devam ederken Balıkesir'in Marmara Adası sahilinde bulunan erkek cesedinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemesi tamamlandı.

İnceleme sonucu, cesedin kaybolan Demir kardeşlerden Serdar Demir'e ait olduğu belirlendi.

Cenaze, aileye teslim edilmek üzere Adli Tıp Kurumu'nda bekletiliyor.

ANNESİ FENALAŞTI
KUMBURGAZ Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açıldıktan sonra kaybolan gençleri bulmak için yapılan çalışmalar ile ilgi Sarıyer’deki Sahil Güvelik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’nda düzenlenen toplantıda gençlerin ailelerine bilgi verildi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da katıldığı toplandı sırasında Marmara Adası açıklarında iki gün önce bulunan cesedin kaybolan gençlerden Serdar Demir’e ait olduğu açıklandı. Haberi toplantı sırasında alan Demir’in annesi fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Vali Mutlu ve aileler Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan ayrıldı. Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili ailelere bilgi verildiği öğrenilirken, çıkışta herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı