Kumburgaz

Kumburgaz

Son dakika Kumburgaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kumburgaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kumburgaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kumburgaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kumburgaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 kumburgaz haberi bulunmuştur. Tüm kumburgaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Gündem
Adalar Kumburgaz fayı nerelerden, hangi ilçelerden geçiyor? Adalar Kumburgaz fay hattı nerede, Adalar fayı aktif mi, Kumburgaz fayı en son ne zaman kırıldı, kaç km?
Adalar Kumburgaz fayı nerelerden, hangi ilçelerden geçiyor? Adalar Kumburgaz fay hattı nerede, Adalar fayı aktif mi, Kumburgaz fayı en son ne zaman kırıldı, kaç km? Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Şimdi de Marmara depreminin geleceğini söylüyoruz. Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz. Kuzey Anadolu fayının kuzey fayının kırılmasını bekliyoruz. Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak deprem bekliyoruz.” dedi. Vatandaşlar Adalar Kumburgaz fay hattı için araştırma yapmaya başladı. Peki, Adalar ve Kumburgaz fay hattı nerede, Kumburgaz fayı nereden geçiyor, en son ne zaman kırıldı, Adaylar fayı aktif mi, kaç km?
13.07.2023 Gündem
Naci Görür'den İstanbul için deprem uyarısı: Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak
Naci Görür'den İstanbul için deprem uyarısı: Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak Bursa, Gemlik Belediyesi’nin Afet Zararlarını Azaltma Çalıştayı’nda konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Şimdi de Marmara depreminin geleceğini söylüyoruz. Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz. Kuzey Anadolu fayının kuzey fayının kırılmasını bekliyoruz. Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak deprem bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Gündem
Çatalca’da kontrolden çıkan araç takla attı: 14 yaralı
Çatalca’da kontrolden çıkan araç takla attı: 14 yaralı TEM Otoyolu Kumburgaz istikametinde sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yeşillik alana uçtu. Takla atan aracın içerisinde bulunan 14 kaçak göçmen yaralandı.
23.06.2023 Yaşam
İstanbul'da olası 7.5 büyüklüğünde deprem! İki üniversiteden yeni tsunami senaryosu...
İstanbul'da olası 7.5 büyüklüğünde deprem! İki üniversiteden yeni tsunami senaryosu... İstanbul için beklenen büyük deprem için hazırlıklar devam ederken çarpıcı açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Mega kentte olası bir depremin 7'nin üzerine gerçekleşebilmesi halinde 'çökme' ile gerçekleşecek tsunami senaryosu hazırlandı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi -Cerrahpaşa Üniversitesi iş birliği ile hazırlanan senaryoya göre, denizde 120 kilometre uzunluğunda, 20 kilometre eninde yaklaşık 3 metrelik çökme olacak.
30.03.2023 Gündem
Naci Görür'den İstanbul depremi açıklaması! 'İki fay birden kırılırsa 7.6'yı bulabilir'
Naci Görür'den İstanbul depremi açıklaması! 'İki fay birden kırılırsa 7.6'yı bulabilir' Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Marmara'da deprem üretecek olan iki tane aktif fay kolu var. Bunlardan biri Adalar kolu, yaklaşık 45 kilometre uzunluğunda. Bu tamamen kırıldığı zaman 6'lar mertebesinde deprem üretir. Bir diğeri ise Kumburgaz fay koludur. Yeşilköy açıklarında Silivri açıklarına kadar uzanır. Bu da 65 kilometre uzunluğundadır. Kırıldığı zaman minimum 7.2 üretir. İkisi birden kırılırsa 7.5, 7.6'yı bulabilir." dedi.
10.03.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
Marmara Denizi'nde korkutan deprem
Marmara Denizi'nde korkutan deprem AFAD verilerine göre; Marmara Denizi'nde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
5.10.2022 Gündem
Kumburgaz fay kolu nerede, kaç kilometre? Kumburgaz fay hattı hangi bölgede, üzerinde hangi iller var?
Kumburgaz fay kolu nerede, kaç kilometre? Kumburgaz fay hattı hangi bölgede, üzerinde hangi iller var? Marmara Denizi'nde gece yarısı 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Jeolog Prof. Dr. Naci Görür deprem ile ilgili yaptığı paylaşımda "Dün gece Marmara Denizi'nde min. 7,2 deprem beklediğimiz Kumburgaz fay kolu üzerinde 3,1 deprem oldu. Küçük ama yeri bakımından önemli" ifadesini kullandı. Söz konusu ifadelerim ardından Kumburgaz fay hattı ile ilgili aramalar arttı. Peki, Kumburgaz fay kolu nerede, kaç kilometre? Kumburgaz fay hattı hangi bölgede, üzerinde hangi iller var, nereden geçiyor?
4.10.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer'den meslek liseleri açıklaması! Yeni rekor
Milli Eğitim Bakanı Özer'den meslek liseleri açıklaması! Yeni rekor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının, döner sermaye işletmesi kapsamında 2022 yılının ilk 8 ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 243 gelir artışı sağlayıp, 1 milyar 75 milyon TL gelir elde ettiğini söyledi.
22.09.2022 Ekonomi
Büyükçekmece'de iş arkadaşını öldürdü
Büyükçekmece'de iş arkadaşını öldürdü Büyükçekmece’de, Murat Duran eşiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği iş arkadaşı Nail Demir’i tabancayla öldürdü. Yeğenleri gözaltına alınan Duran'ı yakalamak için çalışmalar devam ediyor.
19.09.2022 Yaşam
Kars’ta sağanak ve dolu sebebiyle evde göçük! 3 kişi hayatını kaybetti
Kars’ta sağanak ve dolu sebebiyle evde göçük! 3 kişi hayatını kaybetti Kars’ta şiddetli sağanak ve dolu nedeniyle bir evde göçük meydana geldi. Çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerce yapılan çalışmada göçük altında kalan anne ve 2 oğlu hayatını kaybetti; 1 çocuk ise yaralandı.
2.06.2022 Yaşam
Kumburgaz'da 3 kişinin öldüğü kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Kumburgaz'da 3 kişinin öldüğü kazanın görüntüsü ortaya çıktı İstanbul Büyükçekmece Kumburgaz D-100'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, otobüs durağına girdi. 3 kişinin hayatını kaybettiği kazanın araç kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
2.06.2022 Yaşam
Kumburgaz'da 2 öğrencinin öldüğü kaza anı araç kamerasında
Kumburgaz'da 2 öğrencinin öldüğü kaza anı araç kamerasında Büyükçekmece Kumburgaz D-100'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, otobüs durağına girdi. 2 öğrenci hayatını kaybettiği kazanın araç kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
2.06.2022 Yaşam
Yeğeninin dini nikahla yaşadığı kişi tarafından öldürüldü
Yeğeninin dini nikahla yaşadığı kişi tarafından öldürüldü Mersin'de Cebrail Aslan (48), evlerinde çıkan tartışmada, yeğeninin dini nikahla birlikte yaşadığı A.B. tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.
1.06.2022 Yaşam
Kumburgaz kazası nasıl oldu? Kumburgaz’daki trafik kazasında ölen var mı, kaç kişi yaralı?
Kumburgaz kazası nasıl oldu? Kumburgaz’daki trafik kazasında ölen var mı, kaç kişi yaralı? D-100 Karayolu Büyükçekmece Kumburgaz mevkiinde kaza yapan bir otomobilin durağa girdiği belirtiyor. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Peki, Kumburgaz kazası nasıl oldu? Kumburgaz’daki trafik kazasında ölen var mı, kaç kişi yaralı?
1.06.2022 Gündem
Kumburgaz'da otomobil durağa girdi
Kumburgaz'da otomobil durağa girdi Büyükçekmece Kumburgaz'da E-5 karayolunda takla atan bir otomobil otobüs durağına daldı. Durakta bekleyen öğrencilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
1.06.2022 Yaşam
İstanbul'da feci kaza! Otomobil durağa daldı: 2 kişi öldü!
İstanbul'da feci kaza! Otomobil durağa daldı: 2 kişi öldü! D-100 Karayolu Büyükçekmece Kumburgaz mevkiinde kaza yapan otomobilin durakta bekleyenlerin arasına girmesi sonucu 1 kişi öldü, 1'i ağır olmak üzere 10 kişi de yaralandı. İstanbul Valiliği'nden, kazaya ilişkin açıklama yapıldı.

Feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi. Kaza sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan bir tanesi, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.
1.06.2022 Yaşam
Resmen para basıyorlar! Fabrika gibi çalışıyorlar, yüzde 225 artış...
Resmen para basıyorlar! Fabrika gibi çalışıyorlar, yüzde 225 artış... Ülkenin birçok noktasında bulunuyor. Adeta para basıyorlar. İlgi giderek artıyor. Üretim kapasitesindeki artış da yüzde 225'i buldu. Meslek liseleri fabrika gibi çalışıyor. Gaziantep’te, 3 ayda 7 milyon lira ciroya ulaşan lisede, her gün 20 bin kişilik yemek pişiriliyor. Fırat Kalkanı Bölgesi’ndeki hastanelere yemek buradan gidiyor. Ankara’daki öğrenciler, sıra-dolap yapımından bilişime kadar birçok alanda işbaşında. Kumburgaz’da ise harabeden tam donanımlı bir mutfağa dönüşen binada, binlerce kamu ve özel sektör çalışanı için üretim yapılıyor.
26.04.2022 Ekonomi
MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Flaş değişiklik, yüzde 209...
MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Flaş değişiklik, yüzde 209... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika olarak duyurdu. Yeni gelişmenin detayları ortaya çıktı. Geçen yıla göre yüzde 209 arttı. 2022 yılının ilk ayı için gelen güzel haber Bakan Özer tarafından duyuruldu. Meslek liselerinin ocak ayı üretim kapasitesi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 209 arttı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Döner sermaye kapsamında yapılan üretimden elde edilen gelir, 2021 yılında bir önceki yıla göre %131 artarak 1 milyar 162 milyon liraya yükselmişti. 2022 yılında hedefimiz, 1,5 milyar liralık üretim ve hizmet sunumu kapasitesine ulaşmak. 2022 yılının ilk ayı sonuçları, bu hedefe de kolay bir şekilde ulaşacağımızı gösteriyor. 2022 yılı Ocak ayı gelirler toplamı, 2021 yılının aynı ayına göre %209 artarak 101 milyon 307 bin liraya yükseldi.” diye konuştu.
18.02.2022 Eğitim
Marmara depremiyle ilgili son dakika açıklaması! Peş peşe uyarılar geliyor! İstanbul, Bursa, Balıkesir, Bandırma...
Marmara depremiyle ilgili son dakika açıklaması! Peş peşe uyarılar geliyor! İstanbul, Bursa, Balıkesir, Bandırma... Marmara Bölgesi ile ilgili son dakika deprem açıklaması! Uzmanlardan Marmara depremiyle ilgili flaş uyarı geldi. Marmara Bölgesi'nde gerçekleşmesi beklenen olası İstanbul depremi, yaratacağı etkiler dolayısıyla gündemden düşmüyor. Türkiye’nin kalbi konumunda bulunan Marmara Bölgesi, milyonlarca kişilik nüfusa sahip olmasının yanı sıra birçok sanayi tesisine de ev sahipliği yapması sebebiyle sarılması zor yaralar ile karşı karşıya kalma riski taşıyor. Uzmanlar, Marmara’da yaşanacak olası bir depremin sadece İstanbul’u değil, tüm bölgeyi etkileyeceğini belirtirken, yetkililerin depremden sonra yapılacaklardan ziyade depremden önce yapılması gerekenleri planlaması gerektiğinin altını çiziyor.
10.02.2022 Yaşam
Otogarda firmalar, yasağı ücret farkı alarak böyle deliyor! 'Ceza bizim sorumluluğumuzda'
Otogarda firmalar, yasağı ücret farkı alarak böyle deliyor! 'Ceza bizim sorumluluğumuzda' İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle valilik, şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışlarını durdurdu. Ancak bazı fırsatçılar, yasağı minibüsle delmeye çalıştı. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Edirne ve Tekirdağ'a kaçak olarak yolcu taşımaya çalıştılar. Yolculuğu organize eden kişi, "Ceza bizim sorumluluğumuzda, siz düşünmeyin" derken, yolculuk edenler de çeşitli sebepler öne sürdü. 
26.01.2022 Gündem
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki!
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki! İstanbul yol durumu ve trafik durumu aramaları yoğunlaştı. İstanbul yoğun kar yağışının etkisi altında. Pazar akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, 24 Ocak Pazartesi günü kuvvetlendi. Etkili olan kar yağışı nedeniyle, İstanbul'da trafik durdu, bazı yollar trafiğe kapatıldı; vatandaşlar otoyollarda mahsur kaldı. İstanbul'da kar yağışının devam edeceğinin duyurulmasının ardından trafiğe kapatılan yollar hakkındaki aramalar arttı. Peki, Tem otoyolu, E-5 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu nasıl sorgulanır? İşte İstanbul yol ve trafik durumu…
25.01.2022 Gündem
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi… Türkiye’de etkili olan kar, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı, İstanbul'a girişler yasaklandı, otobüslerin çıkış kısıtlaması uzatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda da iniş ve kalkışların iptal saati 13.00'e kadar uzatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından yollar kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, bugün hangi yollar kapalı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
25.01.2022 Gündem
Genç avukat hayatının şokunu yaşadı! Akılalmaz olay! Evine girip...
Genç avukat hayatının şokunu yaşadı! Akılalmaz olay! Evine girip... İstanbul Pendik'te meydana gelen akılalmaz dolandırıcılık pes dedirtti. Aralarında eski polis ve çeşitli meslek gruplarından kişilerin olduğu grup iddiaya göre sahte mahkeme kararıyla arama emri düzenleyerek F.İ. adlı avukatın evine girdi. Avukatın tepkisine aldırış etmeden FETÖ terör örgütü ile ilgili olarak arama yapacaklarını söyleyerek eve giren bir grup şahıs, evdeki yüklü miktar parayla altını çalarak gitti. Büyük şok yaşan avukatın şikayeti sonrası şüpheliler hakkında 6 ayrı suçtan 67 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
21.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kumburgaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kumburgaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.