Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Eylül Cuma

Kanal D 8 eylül Cuma tarihli yayın akışı, Nursel’le Evin Tadı adlı yemek programının tekrar bölümünün saat 05.30’da ekrana gelmesiyle başlayacak. Kanal D sabah kuşağı yayın akışında daha sonra sırasıyla Sabah Haberleri, Çocuklar Duymasın, Hayatın Penceresinden, yeniden Nursel’le Evin Tadı, Ver Elini Aşk ve Arka Sokaklar olacak. Kanal D Haber’den sonra ise akşam kuşağında Tetikçiler adlı yabancı sinema ve Hız Tutkusu Adlı yabancı sinema ekranlarda olacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Eylül Cuma

8 Eylül Cuma günü tarihli Kanal D yayın akışı, sevilen sunucu Nursel Ergin’in sunumu ile ekranlara gelen Nursel’le Evin Tadı adlı yemek programının ekrana gelmesi ile başlayacak. Nursel Ergin’in eğlenceli ve sempatik sunumuyla dikkat çeken programda, birbirinden lezzetli yemeklerin tarifini alabilirsiniz, eğlenirken öğrenebilirsiniz. Program 05.30’da ekrana gelecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Nursel’le Evin Tadı adlı programdan sonra, Seçil Özer’in sunumu ile yayınlanacak olan Kanal D Sabah Haberlerini izleyebilir, böylece güne eğlenceli bir başlangıö yaptıktan sonra, gündemi de en doğru ve tarafsız haberleri izleyerek yakalayabilirsiniz. Yaşamdan siyasete, ekonomi ve spora birçok konu hakkında haber yayınlanacak Sabah Haberleri’ni 07.00’de izleyebilirsiniz.

09.00’da ise, başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un paylaştığı, Kanal D’de yayın hayatına geri dönen sevilen dizi Çocuklar Duymasın’ın tekrar bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Dizide ayrıca Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Melek Şahin, Suzan Kardeş, Süleyman Yağcı, Alparslan Özmol, Şükrü Koruyucu ve Ferdi Akarnur gibi tanınmış oyuncular yer alıyor.

Haberin Devamı

Sabah kuşağında saat 10.00’da ise, usta gazeteci Yasemin Bozkurt’un hazırlayıp sunduğu yeni program Hayatın Penceresinden’in yeni bölümü ekranlarda olacak. Programda, gizli kalmış ve çözülmemiş cinayetler, kayıp vakaları gibi olaylar en derin detayına kadar aydınlatılmaya çalışılacak.

12.45’te ise, Nursel Ergin’in sunduğu Nursel’le Evin Tadı adlı yemek programının yeni bölümü ekranlarda olacak. 24. Bölümü yayınlanacak olan programın içeriği yine birbirinden lezzetli yemek tarifleri ve hoş sohbet ile dolu gözüküyor.

14.00’da ise Ver Elini Aşk adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ali İl ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı yapımda, Ayperi ve Kaan’ın büyük aşkı anlatılıyor olacak. Dizinin konusu ise, tek gecelik bir ilişkiden doğan çocuğu ile İstanbul’da yaşayan Kaan ile, ablasını bulmak için köyden İstanbul’a gelen Ayperi’nin kesişen hikayeleri.

Haberin Devamı

16.15’te ise yılların sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar tekrar bölümü ile ekranlarda olacak. Dizide Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Uğur Pekin, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Figen Evren gibi başarılı oyuncular bulunuyor.

18.45’te ise usta gazeteci ve köşe yazarı Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu Kanal D Haber’i canlı olarak izleyebilir, ülkemiz ve dünyadaki son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

20.00’da, başrollerini Joseph Gordon Lewitt, Bruce Willis ve Emily Blunt’ın oynadığı, Tetikçiler adındaki yabancı film ekranlara gelecek.

22.30’da ise Hız Tutkusu adlı yabancı filmi izleyebileceksiniz.