Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 25 Mayıs Perşembe

Kanal D’nin 25 Mayıs Çarşamba gününe ait yayın akışı Geniş Aile dizisi ile başlıyor ve gün boyu birbirinden farklı programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. En sevilen tarihi dizilerden olan Vatanım Sensin’de bu hafta ne olacak?

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 25 Mayıs Perşembe

Kanal D’nin 25 Mayıs Perşembe gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Geniş Aile dizisinin eski bölümleri ile başlıyor. Daha sonra ise 06.45’te Emin Çapa ile Sabah Haberleri ekranlarda olacak. Dünyada ve ülkemizde yaşanan son gelişmelerin aktarıldığı bu saatte gazete haberlerini de öğrenebilirsiniz. Saat 09.00’da ise sevilen dizilerden Aşk-ı Memnu’nun tekrar bölümleri ekranda olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kanal D’nin öğlen kuşağı ise saat 12.15’te Renkli Sayfalar programı ile başlıyor. Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu’nun sunduğu programda günlük hayata dair son tüyoları öğrenebilirsiniz. Saat 13.30’da ise Evim Şahane isimli program ekranlarda olacak. Her seferinde farklı bir eve yenilik getiren program bugün de güzel yuvalara güzel anılar bırakacak.

Saat 15.00’da ise Manda Yuvası’nın tekrarı yayınlanacak. Ardından ise sevilen dizi Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü ekranlarda olacak. En uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar’ın kaçırdığınız bölümlerini bu şekilde telafi edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam kuşağı ise 18.45’te Ahmet Hakan’la Kanal D Haber ile başlıyor. Gün boyu yurt içinde ve yurt dışında yaşanan son gelişmeleri bu saate öğrenebilirsiniz.

Saat 20.00’da ise Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 29. bölümü yayınlanacak olan dizide heyecan yine bitmiyor. Cevdet’in ailesi İzmir’i terk etmek zorunda kalırken Cevdet ise düşmanı durdurmak için uğraşıyor. Leon ise Hilal’in gidişini engelleyebilmek için ne yapacağını bilemiyor. Düşmanın ilerleyişi durdurulacak mı? Leon Hilal’in gitmemesi için ne yapacak?

Diziden hemen sonra ise Herkül: Efsane Başlıyor filmi ekranlarda olacak.