Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 22 Nisan Cumartesi

Kanal D’nin sevilen dizilerinden birisi olan Adı Efsane dizisi yine bu hafta da efsane bölümle ekranlara geliyor. Yayın akışında Cumartesi günleri yer bulan Adı Efsane dizisinin 13. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Bir önceki bölümde Seçil’in Tarık ve Bahar’ı dans ederken görmesi bölümün odak noktası olmuştu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Adı Efsane dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında! Yeni bölüm ile ilgili detaylarsa bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 22 Nisan Cumartesi

Adı Efsane dizisi henüz yeni başlayan dizilerden olsa da çabuk sevildi ve yeni bölümde neler olacağı merak edilmeye başlandı. 13. Bölümün fragmanları yayınlandıkça yeni bölümde neler olacağı belli olmaya başladı.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Fikret öfke kusmaya başlamaktadır. Tarık ve Bahar arasındaki samimiyetin gittikçe artması ise Seçil’in kalbindeki duyguların ortalığa çıkmasına neden olmaktadır. Fikret ise olanlardan sonra artık korkmamaktadır. Olan olaylarda karşısında kimsenin durmamasını istememektedir. Aksi takdirde karşısında duranları düşman olarak göreceğini belirtir.

Tarık ise kaybolanlara rağmen hayata tutunması gerektiğini Fikret’e söyler. Fakat Fikret düşüncelerini değiştirecek gibi değildir. Tarık ve Bahar’ınsa el ele gitmeleri Seçil’e yıkım yaşatmıştır. Seçil, kalbinde bastırmaya çalıştığı duyguları daha ne kadar saklı tutabilecek?

Melis ve Hakan’sa giderek daha da yakınlaşmaya başlarlar. Sibel de maddiyata önem verdiğini göstererek Fikret ile arasına mesafe koymuştur. Fakat Fikret bu durumun böyle kalmasını istememektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tarık, kolejden kendisine yapılan koçluk teklifine cevap verir ve bu cevap kızları sevindirmiştir. Seçil de Bahar ve Tarık’ı dans ederken görmüştür ve bu olay karşısında sinirlenmiştir. Tarık ve Bahar’sa Seçil’den habersiz, anın tadını çıkarmaktadır.

Basketbol turnuvası sırasında takıma ve Tarık’a gözlemciden gelen haber onları sevindirmiştir. Fakat sonrasında Hakan ve Fiko ile ilgili gelişen olay olumsuz durumların yaşanmasına enden olmuştur.

Seyfi’nin kötü planı da işlemeye başlamıştır ve bu planı da Hakan ve ailesinin oturdukları evi ellerinden alma planıdır. Seyfi ilk olarak annesinin aklına girmiştir ve ardından da Hakan’ı sıraya koymuştur. Kıvanç ise Hakan’a ve tayfasına olan nefretinden dolayı yeni bir oyun yapmaktadır.

Yeni bölüm ve daha fazlası 22 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!