Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 21 Temmuz Cuma

Kanal D’nin 21 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kalbim Ege’de Kaldı isimli yerli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Ölümsüzlük Oyunu isimli yabancı sinema film yer alıyor. Kanal D’nin 21 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 21 Temmuz Cuma

Kanal D’nin 21 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Bu dizide farklı hayatlardaki iki kişinin bir anda ortak bir nokta bulmasıyla birlikte yaşayacakları olaylar anlatılıyor. Ardından ise saat 07.00’da Sabah Haberleri ekrana gelecek. Yaşanan son gelişmeleri bu programdan takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.45’te Hayat Şarkısı dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Bu dizide küçük yaşta nişanları yapılan iki gencin, farklı hayatlar yaşadıktan sonra tekrar karşı karşıya gelmesi anlatılıyor. Ardından ise Evim Lokanta programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Birbirinden lezzetli tarifleri bu programda kısa sürede öğrenebilirsiniz.

11.45’te ekranlarda en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D Yaz yayınlanacak. Ünlülerin nerede olduklarını, neler yaptıklarını ve magazin dünyasına dair daha bir çok şeyi bu programdan takip edebilirsiniz.

14.30’da Küçük Ağa dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise en uzun dizilerimizden birisi olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde meydana gelmiş olan son olaylar hakkındaki detayları bu programdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise Ölümsüzlük Oyunu isimli sinema filmi yer alıyor. 2015 yapımı bir Amerikan filmi olan Ölümsüzlük Oyunu ilk defa televizyon ekranlarında gösterilecek. Damian, zengin bir iş adamıdır ve ömrünün son zamanlarından kansere yakalanmıştır. Hiçbir tedaviye yanıt vermemektedir. Her şeyin bittiğini düşündüğü bir an yeni bir tedavi yöntemini denerler ve başka bir bireyin bedenine bilinci aktarılır. Şimdi her şey değişecektir.

Ölümsüzlük Oyunu isimli filmden sonra ise Turist filmi Kanal D ekranlarında olacak.