Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi

12 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü izlemeyi unuttuysanız bu tekrar bölümünü izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Polisiye kesitleri ile yayına geçen dizi mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi

07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi sabah saatlerinizin çok daha renkli ve tutkulu geçmesini sağlıyor. Ardından 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı eğlence ve keyif dolu magazin programı yayında yerini alacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri ve güncel olayları ekranlar karşısından takip edebilirsiniz. Ardından 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Hafta sonu yayına geçen programdan siyaset, politika, yaşam, felsefe, ekonomi ve tarih gibi daha pek çok konu alanlarında bilgiler edinebilirsiniz. Hoş sohbet havasında geçen programı kahvenizi yudumlarken keyifle izleyebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayın devam edecek. Ekranların sevilen programında kayınvalidelerin gelinlerle birlikte yarışma anına tanık olabileceksiniz. Ardından 16:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen aşk temalı dizi ile nefes kesen bir gün ortasına kendinizi hazırlayın.

Haberin Devamı

18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı canlı yayın bülteni başlıyor. Akşam bülteninden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, siyaset ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri takip edebilirsiniz. 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Polisiye kesitler sunan dizide yine birbirinden aksiyonlu anlara tanıklık edebileceksiniz.

23:45’de “Drone Savaşları” adlı filmi ilk kez TV’de izleyebileceksiniz. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan film ile güzel ve hareketli bir geceye merhaba diyebileceksiniz. Sinemada seyretmediyseniz ekranlar karşısına çıkan bu tekrarını sakın kaçırmayın. 01:30’da “Neva” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. 03:15’de “Müzik Arası” adlı programın, 04:30’da ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor.