Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi

09 Haziran Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah ilk olarak 07:00’da Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşk temalı dizinin tekrarını izleyerek mükemmel bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Sınırsızlar” yabancı sinema filmi sizlerle olacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile yayına geçen filmi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi

Sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Aşkın farklı yüzünü anlatan dizide komedi dolu pek çok kesite rastlayabilirsiniz. Ardından 09:45 “Magazin D Cumartesi” adlı eğlence ve heyecan dolu magazin programının tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Magazin gündemi hakkında merak edilen tüm gelişmeleri ekranlarınız karşısından öğrenebilirsiniz. Ünlü camiasını meşgul eden gelişmeleri, renkli VTR’lerden öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Güncel hayata özgü gelişmelerden haberdar olmanızı sağlayan yayına alanında uzman pek çok kişi katılıyor. Hoş sohbet havası eşliğinde geçen yayını sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. 14:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı birbirinden enfes yemek tarifleri ile geçen renkli yarışma programı karşınızda olacak. Bizzat gelinlerin kayınvalideleri ile olan çekişmeli sahnelerine çok güleceksiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümünü bir kez daha izleyebilirsiniz. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu hafta sonuna özel yayına geçen tekrarını izlemeyi unutmayın. 18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayında olacak. Haber bülteninden sağlık, siyaset, yaşam, ekonomi, politika ve spor gibi daha akla gelebilecek pek çok konu başlıkları hakkındaki gelişmeleri öğrenme şansı elde edeceksiniz.

20:00’da “Sınırsızlar” adlı yabancı sinema filmi ile akşam kuşağına geçiş yapılıyor. Hemen ardından

22:00’da “Katilin Peşinde” adlı bir başka sinema filmi ile karşı karşıya kalacaksınız. TV’de ilk kez yayına geçen filmi izleyerek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. 00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda olacak. 01:45’de “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programını seyredebilirsiniz. Sahur vaktinde ekranlara gelen programdan dini anlamda aklınıza takılan pek çok konuyu öğrenerek aydınlanabilirsiniz. 03:30’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 04:45’de “Müzik Arası” adlı program yayında olacak. 05:15’de ise “Ankara’nın Dikmeni” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşacak.

Haberin Devamı