Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi

02 Haziran Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen dizinin tekrar bölümünü hafta sonu sabahı ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı programın yeni bölümü yayın akışına geçecek. Heyecan dolu kesitler sunan yayını izlerken keyif dolu bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Ekranların renkli dizisi, tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayacak. Ardından 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı canlı yayın programı başlayacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmeleri detaylı şekilde karşınıza çıkıyor. Ünlü camiasını ilgilendiren tüm gelişmeler, detaylı şekilde ekranlara gelecek. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programının yeni bölümü yayına başlıyor. Programdan genel kültür, tarih, siyaset, politika, emlak ve yaşam gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. Sohbet havasında geçen program ile güzel bir öğle arası geçirebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Ekranların sevilen dizisi ile komedi dolu anlar yaşayabilecek ve gün ortanızı daha renkli bir atmosfere bürüyebileceksiniz. 16:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında yer alacak. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek güzel bir gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayın akışında yerini alacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 20:00’da “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Ekranların sevilen programı ile eğlence dolu anların keyfini sürdürebileceksiniz. 22:30’da “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ekranların renkli dizisini Kanal D ekranlarınızdan takip ederek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz.

01:45’de M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı dini program yayına geçecek. Sahur vaktinizde seyredebileceğiniz programda dini anlamda pek çok konuya değiniliyor. Ramazan ayı boyunca devam eden yayını sahurunuzu yaparken seyredebilir ve bilmediğiniz pek çok dini konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. 03:45’de “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 04:45’de “Müzik Arası” adlı program ekranlara gelecek. 05:00’da ise “Ankara’nın Dikmeni” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı