Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar var! Mesut diziye veda mı ediyor?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da uzun soluklu bir serüvenin ardından Mesut Komiser için yolun sonu gözüktü mü? Arka Sokaklar yeni bölümüyle birlikte yayınlamış olduğu fragmanda sevilerek takip edilen dinin en eski oyuncularından bir olan Mesut, Gümüş’ten aldığı yara sonucunda diziye veda mı edecek?

Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar var! Mesut diziye veda mı ediyor?

Son bölümlerde Gümüş’ün aldığı rehineleri kurtarmaya çalışırken vurulan Mesut diziye veda mı ediyor? Oğlu Tunç’u bulmak için gece gündüz Kovandere’de gezmedik yer bırakmayan Mesut komiser, hummalı bir çatışma sonrasında vurularak kendisini kaybetmiştir.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Geçtiğimiz bölümlerde kalp krizi geçiren Hüsnü ile birlikte yaralanmış olan Mesut’un ölüp ölmeyeceği konusunda oldukça farklı spekülasyonlar bulunuyor. İki ünlü oyuncunun da diziden ayrılma haberlerinin gelmesi hem sosyal medya hem de diğer mecralarda hayranlar tarafından büyük tepki topladı.

Kanal D’nin en uzun süren dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde büyük bir şok var! Dizide ilk olarak Hüsnü komiser kızı Zeliha’nın habersiz düğünü sebebiyle kalp krizi geçirirken, Hüsnü’nün ölüp ölmeyeceği konusunda tartışmalar dönerken diğer bir yandan da dizide örgüt tarafından özel harekata katılmış olan Mesut Komiser’in de vurulmuş olması, karakteri canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı sorusunu akıllara getirdi.

Haberin Devamı

BEN DE HAYIR DİYORUM BENİ DE KOVUN!

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayın yapmakta olan ve oldukça sevilen İrfan Değirmenci’nin referandum konusunda vereceği Hayır kararını açıklamasının ardından kanal ile anlaşması fesh edilmişti. Aynı kanalda yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinde Mesut rolünü canlandırmakta olan Şevket Çoruh’un da bu işten çıkarma hakkında tepki göstermesi de gecikmemişti. Yapılan bu hareketin haksızlık olduğunu dile getiren Şevket Çoruh, “Ben de Hayır diyorum, beni de kovun.” Diyerek sitem etmişti. Yapmış olduğu bu paylaşım büyük bir ses getiren Şevket Çoruh’un geçtiğimiz hafta dizide vurulmasının ardından diziden ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanmış olan Müjdat Gezen Sanat Akademisi’nin de kundaklanması ile birlikte Şevket Çoruh’un yapmış olduğu yorumlarda oldukça söz edilen konular arasında yerini almıştı.

MESUT RİSK ALTINDA

Vurulmasının ardından hıızlı bir şekilde hastaneye götürülen Mesut'un vurulma haberini Oktay vermektedir. Tüm ekip Mesut'a destek oalbilmek için orada olsa da Mesut'u hastanede bekleyen farklı tehlikelerde bulunmaktadır. Kılık değiştirmiş bir şekilde hastaneye sızan ezeli düşmanları Mesut'u öldürmek için ellerinden geleni ardlarına koymayacaklardır. Peki ya Mesut bu durumdan kurtulabilecek mi dersiniz?

Haberin Devamı

ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Kovandere’de gece gündüz oğlunu arayan Mesut bir yana ekipte hem teröristleri ele geçirmek hem de Tunç’u bulabilmek için hararetli bir çalışma yürütür. Gümüş ve adamları ise ellerini ve kollarını bağladıkları Tunç’u bir oraya bir buraya sürüklerler. Oğlunun izini bulmuş ona nerdeyse yaklaşmış olan Mesut, ona ulaşmasına ramak kala Tunç’u tekrar elinden kaçırır. Rıza Baba ve ekibinin de aklı her ne kadar Tunç’ta da olsa İstanbul’da yaşanan ve icabına bakılması gereken suçlar olduğu için görevlerini yapmak zorundadırlar.

Eski sevgili Haydar tarafından çalıştığı kafede rahatsız edilen Aslı isimli bir genç kız, aynı gün içinde evinden kaçırılır. Bu olayın ardından eve gelen ekipler, kurşun tarafından açılan deliğe rastlarlar. Eski sevgili yakalanmış olsa da kızın kaçırıldığı saatler sırasında her zaman gittiği kahvede olduğu tespit edilmiştir. Aslı’yı kaçıranların peşine düşen ekip her ipucunu değerlendirmek zorundadır.

Haberin Devamı

Oktay ve Mesut içinde bulundukları çatışma sırasında tesadüfen bir tüneler rastlarlar. Tünelin öteki ucunda onları bekleyen şeyin ne olduğunu bilmeden ikisi de gözünü dahi kırpmadan tünele girer. Uykusuz geçen günlerin ardından Mesut’a ümit veren tek şey oğluna kavuşma düşüncesidir. Tünelin sonunda oğluna kavuşan Mesut henüz rahat bir soluk alamayacaktır. Mesut, Gümüş’ü saklandığı delikten çıkarmaya ve bölgedeki çatışmayı sona erdirmeye karar vermiştir. Aklındaki işleri bitirmeden İstanbul’a dönmeyecektir. Oktay ve Mesut kılık değiştirdikten sonra Gümüş ile bir araya gelir. Fakat yapmış oldukları plan ters gider ve Mesut, Gümüş tarafından rehin alınan insanları kurtarmaya çalışırken, adamın kendisini fark etmesiyle ortaya çıkar. Gümüş’ün silahını ateşlemesiyle birlikte kurşun Mesut’a isabet eder ve Mesut yere yığılır.

Haberin Devamı