Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim Ege'de Kaldı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbim Ege'de Kaldı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de kaldı dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Zeliş ve Mustafa'nın karşısına yeni engeller çıkıyor. Kalbim Ege'de Kaldı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar haberimizde.

Kalbim Ege'de Kaldı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'nın ekrana gelen son bölümünde romantik sahneler vardı. 13. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkan Kalbim Ege'de Kaldı'da Mustafa, Zeliş'e evlilik teklifinde bulundu.

Kanal D'nin yeni sezonda da devam etme kararı alan dizisi Kalbim Ege'de Kaldı sürprizlerle dolu son bölümüyle ekranlardaydı. Birbirine düşman iki ailenin çocuklarının ninelerinin mirasını elde edebilmek için çevirdikleri oyunları, tatlı-sert çatışmalarını komik bir dille anlatan Kalbim Ege'de Kaldı 13. bölümünde Mustafa ve Zeliş aşk sarhoşuydu. Mustafa'ya kavuşmakla, aşkın gücünü yeniden keşfeden Zeliş, Mustafa ile mutluluğa yelken açtığını düşündüğü anda beklenmedik bir gelişme ile karşılaştı. Peki, Zeliş'in tepkisi ne oldu?

Heyecanla beklenen Kalbim Ege'de Kaldı 14.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Beklenen fragman yayınlandığı anda habermizde yer alacak.

Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölümde neler yaşandı?

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde; Jandarmalar Yaman'ın ofisini basarak, Mustafa'ya yapılan silahlı saldırıdan dolayı Yaman'ı gözaltına almak istediler. Ancak Yaman bir yolunu bularak jandarmaların elinden kurtuldu. Mustafa hastaneden taburcu olduğunda ilk işi gerçek katili, adalete teslim etmek oldu. Gerçek suçlu hapishaneyi boyladığında artık Zeliş'le Mustafa'nın arasında hiçbir engel kalmamıştı. Ancak, Kalbim Ege'de Kaldı 13. bölümümde hiçbir şey Mustafa ve Zeliş'in düşündükleri gibi olmadı. Çünkü asıl tehlike yanı başlarındaydı. Ve bu kez iki aşığın kurtuluşları neredeyse imkansızdı. Yaman, öldürücü yeni planını devreye sokmuştu.

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE KALDI 13.BÖLÜM TAMAMINI İZLE!

SEVİNDİREN HABER

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kalbim Egede Kaldı yaz sezonunda yüksek reytingler elde etmeyi ve kendine has bir izleyici kitlesi yakalamayı başarmıştı. Ancak son zamanlarda dizinin final yapacağı konuşulmuş, dizinin sevenleri üzülmüştü. Ancak, dizi severleri sevindirecek haber geldi: Kalbim Egede Kaldı sadece bir yaz dizisi olarak kalmayacak.