Gazete Vatan Logo

Kadınların bilmesi gereken 5 gerçek

Marie Forleo, yeni kitabında karşı konulmaz olmanın sırlarını anlatıyor...

Kadınların bilmesi gereken 5 gerçek

‘Karşı Konulmaz Kadın Olun’ kitabında oyunlara, hilelere ve manipülasyonlara gerek kalmadan karşı konulmaz olmanın sırlarını anlatan yazar Marie Forleo, sıradan ilişki kitaplarından farklı ipuçları veriyor ve çoğumuzun yanlış hareket ettiğini söylüyor. Tara Kitap’tan çıkan kitabında, sağlıklı ilişkiler kurmanın ve sürdürmenin yollarını anlatan Marie Forleo, “Yanlış bilgiyle hareket ettiğinizde, yanlış yönlendirilmiş olursunuz” diyor. İşte Marie Forleo’nun kitabından her kadının ilişkiye dair bilmesi gereken beş gerçek...

Bir ilişki sizi kurtarmaz

Birçok kadın kendisini duygusal veya parasal olarak daha güvende hissetmek için bir erkeğe ihtiyaç duyduklarına inanır. Ama hiçbir erkek, ilişki, iş, para miktarı, ev, araba veya benzeri şey devamlı bir mutluluk, tatmin, güvenlik ve tamamlanmışlık duygusunu size veremez.

İlişkiler alışveriş değildir

Çoğumuz, bir ilişkinin amacının ihtiyaçlarımızı karşılamak olduğunu düşünür. Hepimiz ilişkileri yanlış sebepler için kullanmaya koşullanmışız: yalnızlığa son vermek, depresyonu iyileştirmek, bir ayrılığı atlatmak veya güvenlik sağlamak. Sorun şu ki, ilişkilerin amacı bunlar değildir. Bir ilişkinin gerçek amacı her bireyin karşılıklı gelişimine ve ruh dolu ifadesine hizmet etmek.

Haberin Devamı

Aradığım şey işte bu!

Hayatınıza her zaman “işte aradığım şey bu” diye yaklaşırsanız, bir kuantum sıçraması yaşarsınız. Daha rahat, daha anda ve açıklanamaz biçimde daha karşı konulmaz olursunuz. Mükemmellik, çaba harcamadan hayatınızın bir parçası oluverir. Her anı “o an, işte bu an” diyerek yaşayın.

Erkekler değişmek istemez

Bir erkeğin hislerini veya davranışını değiştiremezsiniz. Eğer bir şeyi değiştirmek veya düzeltmek istiyorsa, bunu kendisi seçmelidir. Birlikte olduğunuz adamla ilgili sevmediğiniz bir şeyler varsa, iki seçeneğiniz var: Birincisi, doğrudan ama şefkatli bir biçimde sizi memnun etmeyen şeyleri söylemek ve onun bakış açısını dinlemek, ikincisi, yolunuza devam etmek.

Aşkta garanti aranmaz

Aşkta garanti beklemek gerçekçi değildir. Birinin sizi sonsuza dek seveceğine söz veya garanti vermesini beklemek onlara başaramayacağı bir şeyi yapmaları için baskı uygulamak demektir. Gerçek aşk ve mutluluğu yaşayabilmek için her anın yeniliğine açık olun ve ilişkinize nefes alması için bir şans verin.

Haberin Devamı