Gazete Vatan Logo

Kadın çalışan mahkemeye koştu! Mağazada skandal! Kamera görüntüleri...

İstanbul’da bir market zincirinde görev yapan mağaza müdürü Bahadır Ö., reyon görevlisi olan 25 yaşındaki Gamze Ç.’nin başına kola şişesi fırlattı. Gamze Ç.’nin şikayeti sonrası mağaza müdürü hakkında, “silahla kasten yaralama” suçundan dava açıldı. Bahadır Ö. verdiği ifadede, “Bir anda elimde olan kola şişesini fırlattım. Ancak kafasına bilerek atmadım. Sinirle neresine gideceğini düşünemedim. Yaptığımı fark edip hemen gidip özür diledim” dedi.

Kadın çalışan mahkemeye koştu! Mağazada skandal! Kamera görüntüleri...

İstanbul’da bir market zincirinde reyon görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki Gamze Ç. mağaza müdürü Bahadır Ö.’nün gözüne kola şişesi fırlattığını belirterek suç duyurusunda bulundu. Gamze Ç. avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçede, Bahadır Ö.’nün çalıştığı süre boyunca hakaret, tehdit ve rahatsız edici tavırlarda bulunduğunu söyledi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ DELİL OLARAK SUNDU

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre, verilen dilekçede, Gamze Ç.’nin maddi açıdan zor durumda olduğunu bilen Bahadır Ö.’nün işten ayrılamayacağını bildiği için sürekli kötü muameleye devam ettiği iddia edildi. Yine dilekçede Bahadır Ö.’nün reyon dizimi sırasında Gamze Ö.’ye sinirlenerek önce hakaret ettiği sonrasında ise kutu kola şişesini yüzüne fırlattığı anlatıldı. Olay anına ilişkin kamera görüntülerini de savcılığa sunan avukat dilekçede, “Sunulan kamera kaydı incelendiğinde müvekkilin sakin bir şekilde durduğu ve fakat şüphelinin agresif tavırlar sergileyerek kasti olarak fiili gerçekleştirdiği net bir şekilde anlaşılacaktır” denildi.

Haberin Devamı

“PSİKOLOJİK OLARAK SORUNLUYDU”

Suç duyurusunun ardından ifadesi alınan Bahadır Ö., market zincirinde 9 yıldır çalıştığını, 7 yıldır da mağaza müdürü olduğunu söyledi. Gamze Ç.’nin işe girdiğinden beri sürekli ailesiyle sorun yaşadığını anlatan Ö., “Psikolojik olarak sorunluydu. Sürekli bu konulardan bahsettiği için biliyorum. Sorun yaşadığı için biz de yanında olmaya çalışıyorduk” dedi.

“HEMEN ÖZÜR DİLEDİM”

Hakaret ve tehdit suçlamalarını kabul etmeyen Bahadır Ö., “Olay günü Gamze bir müşteri ile sorun yaşadı. Arkalarından sürekli küfür ediyordu. 4 ve 7 yaşlarındaki çocuklara küfür edince sinirlendim. Bir anda elimde olan kola şişesini fırlattım. Ancak kafasına bilerek atmadım. Sinirle neresine gideceğini düşünemedim. Yaptığımı fark edip hemen gidip özür diledim” dedi.

HAPİS CEZASI İSTENDİ

Suçlamaların asılsız olduğunu söyleyen Ö., “Benim tek hatam sinirle şişe fırlatmam, ondan da hemen pişman oldum. Onun dışındakiler tamamen iftiradır” dedi. Alınan ifadelerin ardından soruşturmayı tamamlayan savcılık şüpheli Bahadır Ö. hakkında, “silahla kasten yaralama” suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

Haberin Devamı