Gazete Vatan Logo

Jet Sosyete yeni sezonu ile bu akşam ekrana gelecek!

Jet Sosyete dizisinin yeni sezon bölümleri merakla bekleniyordu. Müjdeli haber geldi ve Jet Sosyete bu akşam başlayacak. Yeni oyuncuların da katıldığı Jet Sosyete fragmanları daha şimdiden izleyicileri kahkahaya boğdu.

Jet Sosyete yeni sezonu ile bu akşam ekrana gelecek!

Jet Sosyete eğlence dolu yeni sezon bölümleriyle bu akşam TV8 ekranlarında olacak. Kadrosuna Ozan Güven'in eklendiği görülen Jet Sosyete için geri sayım başladı. İşte eğlence dolu fragman...

JET SOSYETE YENİ SEZON FRAGMANI

JET SOSYETE SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak.

Düğün hazırlıkları tüm hızla devam ederken Cengiz ve Zahide tatsızlık çıkmaması için Gizem’i düğüne katılmamaya ikna etmeye çalışıyor.

Melike’nin habersiz Eskişehir’e gitmesi herkesi etkiliyor. Yüksel ailesi ve Ozan, panikle Melike’ye ulaşmanın peşinde. Özpamuk Tekstil’de ise denetim stresi var. Çalışan herkes zorlu bir mülakattan geçmek zorunda!

Şennur bu sefer kartlarını açık oynuyor ve Yıldız’ı asla gelin olarak almayacağını Talip’e söylüyor. Öte yandan Yıldız’ın da işleri yavaştan alma isteği, Talip’i bütün dikkatleri üstüne çekecek bir hamleye zorluyor.

Haberin Devamı