Gazete Vatan Logo

İzmir'de okullar yarın tatil mi? İzmir Valiliğinden çarşamba günü için ilk açıklama

İzmir'de okullar yarın tatil mi? sorusu merak ediliyordu. Kar yağışı nedeniyle İzmir'de okullar yarın tatil edilecek mi? sorusuna Valilik son noktayı koydu. İşte İzmir Valiliğinden gelen yarın okullar tatil mi, değil mi? sorusunun cevabı...

İzmir'de okullar yarın tatil mi? İzmir Valiliğinden çarşamba günü için ilk açıklama

İzmir'de etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle, İzmir il genelinde eğitime 1 gün ara verildi. İzmir'de yoğun kar yağışı kent genelinde etkili oldu. Hemen hemen bütün ilçelerde kar yağışı etkili olurken, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden öğrencilere sevindirici bir haber geldi. Kar ve buzlanmayı dikkate alan ekipler, yarın (çarşamba) İzmir il genelinde eğitime bir gün ara verilmesini kararlaştırdı.

TEKİRDAĞ'DA YARIN OKULLAR TATİL

Tekirdağ’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime verilen ara uzatıldı. Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 11 Ocak 2017 tarihinde Tekirdağ ili genelinde resmi ve özel tüm ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir. Hamile ve engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır" denildi.