Gazete Vatan Logo
Magazin İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

Tv8'in fenomen olan yarışması İşte Benim Stilim'de eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim'de eleme gecesinde neler yaşandı! İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? İşte tüm ayrıntılar haberimizde..

TV8'nin en çok izlenen yarışmalarında biri olan İş Benim Stilim'de eleme heyecanı yaşandı. İş Benim Stilim'de bu hafta elenen isim Didem Akın oldu. Zeynep Karaca ile birlikte elemeye çıkan Didem Ezgi Akın İşte Benim Stilim'e veda etti.

İşte Benim Stilim'de bu hafta eleme gecesi 'kostüm partisi' konseptiyle ekrana geldi. İşte Benim Stilim yarışmacılarından Sima Şerafettinova '7 kocalı Hürmüz' tiplemesi ile jüriden tam puan almayı başardı.

İşte Benim Stilim Eleme gecesinde oylamaya geçildiğinde Çağla, Sinem ve Mihriban 'ın isimleri taç giydikleri için söylenemedi. İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında performansı en kötü olan isim Didem Akın oldu. Didem Akın geçen hafta da elemeye çıkmıştı. İşte Benim Stilim kızları ise Zeynep Karaca adını vererek onu jürinin önüne çıkardılar. İşte Benim Stilim jürisi Didem Akın ve Zeynep Karaca için oylamaya giderek 'kim elendi' sorusunun yanıtını verdi.

İşte Benim Stilim jürisinin verdiği oylar şöyle;

Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu 'Didem Akın elensin' dedi.

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş ise 'Zeynep Karaca' elensin diyerek oy verdi.

Kemal Doğulu Zeynep Karaca'nın elenmesinden yana oy verdi.

Uğurkan Erez 'Didem elensin' dedi.

İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi belirlemek İvana Sert'e kaldı. İvana Sert 'Didem' diyerek yarışmacıyı 7. haftada eledi.

DİDEM ELENİNCE TEPKİ GÖSTERDİ

Didem Akın geçen hafta elemeden kurtulmuştu ancak bu hafta elenen isim oldu. Didem kararı duyduğu anda gözyaşlarını güçlükle tuttu. Sadece jüri ve Öykü Serter ile vedalaşan Didem Akın diğer yarışmacılara veda etmedi. Didem Ezgi Akın elenmesiyle ilgili olarak "Zeynep'in gitmesi gerekiyordu. Çünkü ben tarz bakımından ondan üstte olduğumu düşünüyorum' diyerek karara tepki gösterdi.

İşte Benim Stilim eleme gecesini izle