Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! – Faruk Gerçeklerle Yüzleşiyor!

İstanbullu Gelin dizisinin tüm düğümlerin çözüldüğü 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk ve Esma Hanım, Emir’in Faruk’un çocuğu olduğunu öğreniyor. Üstelik Begüm, Faruk’a çok hasta olduğunu ve yakında öleceğini de söylüyor. Peki, bundan sonra ne olacak? Süreyya tüm bunları öğrendikten sonra neler yapacak?

İstanbullu Gelin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! – Faruk Gerçeklerle Yüzleşiyor!

Süreyya’nın hamileliğinde yaşadığı kanama yüzünden Faruk adeta perişan oluyor. Süreyya ise bebeğine bir şey olmasından deli gibi korkuyor. Süreyya’ya fotoğrafları veren kişinin İpek olduğu da öğreniliyor ve Fikret bu yüzden İpek ile büyük bir tartışma yaşıyor. Üstelik hastanede Süreyya’nın bebeğini kontrol eden kişi de Begüm oluyor.

Faruk ise bebeği için endişelenirken Emir’in kendi çocuğu olduğunu öğreniyor. Bu haber elbette Esma Hanım’a da gidiyor. Faruk hem annesi Esma Hanım’dan hem de eski sevgili ve Emir’in annesi Begüm’den hesap soruyor. Esma Hanım, bundan sonra çok daha kötü şeylerin olacağının farkında çünkü net bir şekilde DNA sonucunu görüyor. Süreyya ise hala daha her şeyden habersiz bir şekilde Faruk’tan bir açıklama yapmasını istiyor. Ancak Faruk’un Begüm’den aldığı hastalığı ile ilgili haber ve Begüm’ün ölecek olması kafasını çok fazla karıştırıyor.

Diğer taraftan İpek de bu büyük karmaşalara rağmen yine de Süreyya ile uğraşmaya devam ediyor. İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde ortalık bir hayli karışacağa benziyor. En çok da tüm bunlardan Süreyya’nın haberi olduğunda Süreyya’nın ne yapacağı merak ediliyor.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

İstanbullu Gelin dizisi çok önemli gelişmelerin yaşandığı 12. Bölümü ile 19 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Star Tv ekranlarında seyircileri ile buluşuyor.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNİN 11. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İstanbullu Gelin dizisinin son yayınlanan bölümünde Faruk’un aileyi bir araya getirmek ve güzel bir gün geçirmek için yaptığı partiye Süreyya, Emir’i de getirmişti. Emir’in hiç beklenmedik bir şekilde konağa gelmesi herkesi büyük bir şaşkınlığın içine sokmuştu. Faruk bazı şeyler hissetmeye başlamıştı. Ama hislerinin gerçek olmamasını istiyordu. Her ne kadar Emir’i çok sevmiş olsa da Faruk olacaklardan bir hayli korkuyordu. Üstelik Süreyya hala daha Begüm’ün Faruk’un eski bir arkadaşı olduğunu zannediyordu. Diğer taraftan Esma Hanım ise kontrolü yeniden eline almaya kararlıydı.

Haberin Devamı

Tüm bunlar yaşanırken Fikret ise bu karışıklık yüzünden Adem Sezgin’e biraz daha yaklaşmaya başlamıştı. Adem Sezgin’e iyice güvenmiş olan Fikret, onun oyununun bir parçası haline gelmişti farkında olmadan. İpek ise Faruk ile Begüm arasında geçmişte yaşanan ilişkiyi öğrenmişti. Bunu Süreyya’ya karşı kullanmak konusunda oldukça kararlıydı. İpek, ortalığı karıştıracak büyük hamlesini yapmıştı. Süreyya’ya Begüm ile Faruk’un eskiden çekilmiş olan samimi fotoğraflarını vermişti. Süreyya bunları gördüğünde şok olmuştu. Faruk’tan bir açıklama bekleyen Süreyya’nın bir anda kanaması olmuştu.