Gazete Vatan Logo

İsimsizler 3. bölümünde Murat'a ne olacak?

Kanal D ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan İsimsizler dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının fenomeni haline gelen İsimsizler'de tuzağa düşürülen Murat'a ne olacağı merak konusu... İşte İsimsizlerin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı...

İsimsizler 3. bölümünde Murat'a ne olacak?

Heyecanlı sahneleriyle dikkat çeken İsimsizler'de Fatih ekibiyle birlikte Murat'ı kurtarmak için uğraşıyor. Peki Murat kurtarılabilecek mi yoksa öldürülecek mi? Tüm soruların cevapları İsimsizler'in yeni bölümünde belli olacak. İşte İsimsizler dizisinde yaşanacaklar...

İSİMSİZLER 3. BÖLÜM FRAGMANI

İSİMSİZLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih ve ekibi Virankaya’ya yapılan saldırıyı püskürtmüştür. Ancak onları bekleyen bir tehlike daha vardır!

İsimsizler 2.Bölüm'de, Fatih ve ekibi ilçeden çatışmanın izlerini silmeye çalışırlarken bir yandan da olayların perde arkasını araştırmaya başlarlar. Kaymakam suikastinde kullanılan bombayı araştıran Olcay, ucu uluslararası güçlere uzanan ilginç bağlantılara ulaşır. Peki bu ipuçları onları nasıl bir sonuca doğru götürecek? Fatih ve ekibi elde ettikleri bilgilerle nasıl bir yol izleyecek?

Öte yandan Otto ve Sawer ise devletin içine sızan kriptoların da başrolde yer alacağı, halkı devlete karşı kışkırtacak korkunç bir plan hazırlığı içindedirler. Tam da bu sırada Kürşat’a sınır ötesinden gelen bir mesaj, Kürşat ve Murat’ı, sonu büyük tehlikelerle dolu olan bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculuğun sonunda onları bekleyen tehlike ise herkesi tedirgin eder…

Haberin Devamı

İSİMSİZLER DİZİSİ HİKAYESİ

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

Haberin Devamı

Künye

Yönetmen : Osman Kaya

Yapımcı : Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici

Yapım : Barakuda Film - Es Film

Senaryo : Mustafa Burak Doğu, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil, Hale Çalap

Oyuncular: Uğur Güneş (Fatih), Bülent Alkış (Dayı), Sedat Mert (Olcay), Taner Ertürkler (Ahmet), Volkan Keskin (Kürşad), Çağkan Çulha (Murat), Musab Ekici ( Derman), Sera Kutlubey (Seher) ve Algı Eke (Elif)