Gazete Vatan Logo

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın çıkış tarihi

IPhone 7 ne zaman çıkacak sorusu son günlerde en popüler sorular arasında yer alıyor. iPhone 7 hangi tarihte çıkacağı teknoloji meraklıları tarafından bekleniyor. iPhone 7 çıkış tarihi ve çıkış fiyatı ile ilgili bilgiler...

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın çıkış tarihi

IPhone 7 ne zaman çıkacak sorusu son günlerde en popüler sorular arasında yer alıyor. iPhone 7 hangi tarihte çıkacağı teknoloji meraklıları tarafından bekleniyor .iPhone 7 çıkış tarihi ve çıkış fiyatı ile ilgili bilgileri meraklısı için haberimizde hazırladık.
Apple'ın son amiral gemisi olan iPhone 7 ne zaman çıkacak eti tarafından son üretilen telefon iPhone 7 daha çıkmadan piyasalarda en çok konuşulan telefon olmayı başardı .İphone 7 ile ilgili birçok şey yazılıp çizildi. O son sürümü ile piyasaya çıkacak olan iPhone 7 Üstün özellikleri ile kullanıcılarına oldukça etkileyecek gibi gözüküyor.
IPhone 7 çıkış tarihi belli oldu her geçen gün merak edilen iPhone 7 ne zaman çıkacak soruları yanıt buluyor. Apple yeni dizaynında bizleri şaşırtmaya devam ederken merakla beklenen iPhone 7 çıkış tarihi iPhone 7 fiyatı sizler için haberimizde Hazırlandı.
IPhone 7 Eylül ayında kullanıcılara tanıtılacak iPhone 7 büyük bir ihtimalle 2016'nın son çeyreğinde satışa sunulacak ancak internette dolaşan bazı dedikodulara baktığımızda iPhone 7 nin 2017 yılında satışa sunulacağı söyleniyor.
iPhone 7 özellikleri nelerdir
IPhone 7 özelliklerine baktığımızda kablosuz şarj edilme özelliği en baş sıralarda yer alıyor çift kameralı olacak söylentileri özellikler arasında bulunuyor. Yani iPhone 6 kuşağında olduğu gibi ince, hafif ve yuvarlak hatlara sahip olağı sızan bilgiler arasında. İşte birçok kişinin merak ettiği İphone 7 özellikleri nasıl olacak konusunda son gelişmeler Ajans Haber'de. Bu arada Kuo'nun bu kamera odaklı iPhone'un tamamıyla başka bir model olarak satışa sunulacağını söylediğinin de altını çizmekte fayda var.
Dahası bu iPhone versiyonunun tüm cihazların içerisinde %25-35 arası bir dilimi kapacağını söyleniyor. Bu durumun Apple'ın stratejisinine uygun bir hamle olacağı gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı