Gazete Vatan Logo

İnanılmaz seks skandalı! Siyahi erkekle...

ABD’nin en eski ırkçı örgütü Klu Klux Klan'ın liderinin siyahi bir erkekle seks ilişkisi yaşadığı ortaya çıktı. Siyah, gay ve Yahudi düşmanı olan Frazier Glenn Miller'in seks işçisi olan siyah bir erkekle birlikte olması ülke gündemine oturdu.

ABD’nin en eski gizli örgütlerinden olan ve beyazların üstünlüğünü savunan Ku Klux Klan‘ın eski lideri Frazier Glenn Miller‘in 1987'de siyahi bir seks işçisiyle eşcinsel ilişkiye girdiği açıklandı.

Bir dönem kendisini yargılayan yargıçlardan Douglas McCullough ise KKK’nin eski liderinin ayrıca 1987'de de eşcinsel ilişkiye girmekten dolayı tutuklandığını fakat olayın gizlendiğini açıkladı.

Irkçı ve aşırı sağ örgüt Ku Klux Klan’ın o yıllardaki lideri Miller’ın bir arabada, siyah bir seks işçisiyle birlikte olduğunu fakat bu olayın üstünün kapatıldığını belirten McCullough, olayın polis raporlarında olduğunu söyledi.

Daha önce ABD’deki siyah, eşcinsel ve Yahudilere savaş açtığını ifade Miller, son olarak 13 Nisan 2014'te, Yahudi’lere ait bir merkezde üç kişiyi öldürmesinden dolayı tutuklanarak hapishaneye gönderilmişti.