Gazete Vatan Logo
Magazin İhanet kavgası!

İhanet kavgası!

Sarp Levendoğlu, eski eşi Birce Akalay’ın balet Can Tunalı ile ilişkisinin ardından sessizliğini bozup hayli imalı bir yorumda bulundu. Akalay’ın yanıtı ağır oldu. Derya Şensoy da isminin aşk dedikodularına karıştığı Levendoğlu’na destek çıktı.

İhanet kavgası!

2,5 yıl evli kaldığı Birce Akalay’ı Derya Şensoy ile aldattığı iddialarına sessiz kalan Sarp Levendoğlu sonunda patladı. Eski eşi Birce Akalay’ın boşandıktan 3 ay sonra balet Can Tunalı ile ilişki yaşadığı ortaya çıkınca Levendoğlu, sosyal medya hesabına “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” notunu düştü. Bazı takipçileri “Asıl aldatılan sen miydin? Bu ilişki siz evliyken mi başladı?” diye sordu.

Oyuncu, bir takipçisinin “Bu senin yanlışını kapatmaz ki?” sözlerine “Benim bir fotoğrafımı mı gördünüz? Yoksa yazılanlara mı inanıyorsunuz?” diye karşılık verdikten sonra paylaşımını kaldırdı. Birce Akalay, eski eşine çok ağır bir şiirle yanıt verdi: “Bir hayvan tarafımız vardı alımlı, bir tanrı tarafımız vardı iğrenç, bir insan tarafımız olacaktı. Aradık üç gün, üç gece bulamadık, bir Tanrı tarafımız vardı korkunç, sevemedik.”

İnce bir gönderme

Akalay ile Levendoğlu’nun evliliğini bitirdiği iddia edilen Derya Şensoy da eski eşlerin atışmasına katıldı. Instagram’dan, İngilizce’de ‘senin kabahatin benimkinden büyük’ anlamına gelen “Susie, Sally hakkında ne söylediyse; Sally’nin, Susie hakkında söylediklerinden fazla” cümlesini paylaştı. Bu mesajın altına Arda Turan’ın sevgilisi Aslıhan Doğan, “İnce bir gönderme” notunu düştü.

Haberin Devamı