Gazete Vatan Logo
Magazin İçerde 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde dizisi Show Tv ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesen İçerde dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

İçerde 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Show Tv ekranlarında Pazartesi akşamları izleyici ile buluşan İçerde reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. İçerde 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda haberimizde yer alacak...

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eylem’in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber Melek, Celal ve Mert’i endişelendirir. Celal bunu yapanın kim olduğunu bulması için Mert’i görevlendirir.

İÇERDE 7. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mert, Eylem olduğunu öğrenir ama ona bir zarar gelmemesi için Kebapçı Celal’e söylemez. Ayrıca haberde Mert, geçmişiyle ilgili bir ipucu yakalar ve peşine düşer. Sarp telefonundaki “aşkım” diye kayıtlı kişinin Yusuf Müdür olduğunu Melek’in anlamaması için küçük bir plan yapmıştır. Barış kendisini Füsun’un lokantasına yerleştiren adamla buluşur. İlk görevini alır.

İçerde Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları
İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar.Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
Yapım
Ay Yapım
Yapımcı
Kerem Çatay
Yönetmen
Uluç Bayraktar
Senaryo
Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu
Çağatay Ulusoy
Sarp
Aras Bulut İynemli
Mert
Çetin Tekindor
Celal
Mustafa Uğurlu
Yusuf
Bensu Soral
Melek
Damla Colbay
Eylem
Rıza Kocaoğlu
Davut
Nihal Koldaş

Haberin Devamı