Gazete Vatan Logo

İçerde 35. yeni bölümünde Sarp ve Mert kardeş olduklarını öğreniyor mu?

İçerde 35. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. İçerde'nin yeni bölümü için 3 ayrı fragman yayınlandı ve izleyicileri meraklandırdı. Sarp ve Mert'in birbirine sarılıp ağladığı sahne tüyleri diken diken edecek, peki kardeş olduklarını öğrendiler mi? İşte reyting rekorları kıran İçerde dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

İçerde 35. yeni bölümünde Sarp ve Mert kardeş olduklarını öğreniyor mu?

Reyting rekorları kıran İçerde dizisi bu akşam Show TV ekranlarında olacak. Her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen İçerde'de Yusuf Müdür'ün ölmesi herkesi yasa boğdu. Yaşanan bu olay Celal Baba'nın kurduğu tuzakla Sarp'ın üstüne kaldı. Olay yerine polisler geldiğinde cansız bir şekilde yerde yatan Yusuf Müdür’ün yanında Sarp’ı gören herkes bu cinayeti Sarp’ın işlediğini düşünüyor. Sarp ise herkesi aslında polis olduğuna ve Yusuf Müdür’ü kendisinin öldüremeyeceğine ikna etmeye çalışıyor. Acaba Sarp bu konuda başarılı olabilecek mi? Peki ya Celal, Sarp’tan intikamını almak için daha neler yapacak?

İÇERDE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

İÇERDE DİZİSİNİN 34. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İçerde dizisinin son ekranlara gelen 34. Bölümünde aslında kardeş olan ancak bundan henüz haberleri olmayan Sarp ile Mert, oldukça kanlı geçen bir düello yapmıştı. Bu düellonun sonucunda bir kazanan olmamıştı ve ikisi de kurtulmuştu. Fakat yine de iki cephe arasında olan bu savaş çok hararetli bir şekilde devam ediyordu. Özellikle Celal’in Sarp’ın annesi Füsun’u kaçırtması ile olaylar iyiden iyiye kızışmaya başlamıştı. Sarp annesi Füsun’un Celal’in adamları tarafından kaçırıldığını öğrendiğinde adeta deliye dönmüştü. Gerekirse kendisini feda etmeye hazırdı Sarp. Ancak Sarp bu olay üzerine hiç vakit kaybetmeden harekete geçmişti. Hatta Sarp’ın yanında ona yardım eden bir kişi daha vardı.

Haberin Devamı

Öte yandan Sarp’ın kardeşi Umut olan Mert ile bu olay karşısında vicdanı ve mantığı arasında kalmıştı. Çünkü o da en başından beri sırf Eylem ve Füsun’a zarar gelmemesi için Celal Baba’dan Sarp’ın aslında polis olduğunu saklamak zorunda kalmıştı. Bu yüzden Mert de Sarp ile beraber Füsun’un kurtulması için mücadele edecekti.

Tüm bunlar olurken yani Celal’in öncelikli hedefi Sarp ve Sarp’ın sevdiği herkes olmuşken Kudret de fırsattan istifade ederek kaçmayı başarabilmişti. Ancak Celal ve Sarp’ın olduğu iki ayrı cephede her şeyden habersiz iki kardeş olan Mert ve Sarp tekrar karşı karşıya gelmişlerdi. Artık bu noktadan sonra savaş öyle bir hal almıştı ki bundan sonrası çok daha kanlı geçecekti.

Haberin Devamı

Diğer yandan savaşın gidişatında çok önemli bir gelişme yaşanmıştı. Çünkü Yusuf Müdür hayatını kaybetmişti. Bu durum savaşın artık bambaşka bir boyutta devam edeceğini göstermişti. Çünkü Yusuf Müdür’ün ölmesi konusunda tek şüpheli Sarp gibi görünüyordu ve görevin gizliliği için gizli kalması gereken Sarp’ın polis olduğu bilgisi bu noktada Sarp için büyük bir dezavantaj olacaktı. Acaba Yusuf Müdür gerçekten de hiç kimseye Sarp’ın polis olduğunu söylememiş miydi?