Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunu canlı gösteren uygulama!

İstanbul’un anlık trafik durumu bilgisi İBB trafik durumu uygulaması ile sanal ortama taşınıyor. İstanbul’daki tüm trafik durumu bilgilerini internette İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi uygulaması İBB trafik durumu ile öğrenebilmek mümkün oluyor. Akıllı cihazlardan da kullanılabilmekte olan resmi internet uygulaması olan İBB trafik durumu ile anlık İstanbul trafik bilgisi alınabiliyor.

İBB trafik durumunu canlı gösteren uygulama!

Hayatın her alanında insanların ulaşımdaki ihtiyaçlarını en etki ve en konforlu şekilde karşılayabilmesine yardımcı olan araçlar, her geçen gün hızla gelişen teknoloji ile birlikte insanların günlük yaşamların her alanında olumsuz etkilere de yol açıyor. Özellikle de İstanbul gibi Türkiye’nin en kalabalık dünyaca ünlü mega kentinde araç sayısının trafikte çok ciddi sıkışıklıklara ve kilitlenmelere yol açıyor olması İstanbullu vatandaşların günlük yaşamlarında pek çok sorun veya gecikme ile karşı karşıya kalmasına neden oluyor. Bu durumun engellenebilmesi amacı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı gibi devlet kurumları tarafından önemli çalışma ve projeler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda elektronik ortam üzerinde İstanbullu vatandaşların hizmetine sunulan İBB trafik durumu uygulaması ön plana çıkıyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İstanbullu artık internete erişim sağlayabildiği her yerden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin elektronik ortam üzerinde yer alan resmi hizmet uygulaması İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak, İstanbul’un en güncel trafik akışı hakkında anlık bilgileri alabilme imkanına sahip olabiliyor. İnternet altyapısını ve teknolojisini kullanmakta olan bir dijital hizmet uygulaması olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu uygulaması İstanbul genelinden trafik durumunun en son hali ile ilgili olarak internet ortamından anlık bilgi akışı sağlıyor. Böylelikle internet hız ve kolaylığında İstanbul’un hangi bölgesinde trafik yoğun, hangi bölgesinde daha rahat, anlık trafik kazaları gibi ekstrem durumlar ve çok daha fazlasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan online İBB trafik durumu hizmet uygulaması ile öğrenebilme imkanına sahip olunabiliyor.

Haberin Devamı

İstanbul trafiğinde olan veya İstanbul trafiğine çıkmayı planlayan kişilerin akıllı cihazlarından veya bilgisayarlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu hizmet uygulamasını kullanarak, İstanbul’da sıkışık ve açık olan yollar hakkında bilgi alabilmesi mümkün hale geliyor. İstanbul haritası üzerinde gerçek zamanlı akış gerçekleştiren interaktif İBB trafik durumu uygulamasında haritadan İstanbul’un trafiğinin sıkışık olan noktaları ve açık olan noktalarını ayrıntılı bir şekilde öğrenebilme şansına sahip olunabiliyor.

Haberin Devamı

İstanbul trafiğine ilişkin olarak internet altyapısı sayesinde anlık bilgi alabilme şansı veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu yenilikçi hizmet uygulaması İBB trafik durumu ile birlikte artık vatandaş, İstanbul’un gerçek zamanlı trafiğine ilişkin olarak her an güncel bilgilere sahip olabiliyor. Herkes tarafından kullanılabilen ücretsiz bir kamu hizmet uygulaması olması ve aynı zamanda da mobil desteğinin bulunuyor olması dolayısı ile İstanbullu tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılan başlıca devlet kurumu dijital hizmetleri arasında kendisine yer buluyor. Günümüz modern İstanbul’unda vatandaşlar tarafından trafikte veya trafiğe çıkmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan online İBB trafik durumu oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olan bir dijital trafik uygulaması hizmetidir.

Haberin Devamı