Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumu canlı takip uygulaması!

İBB’nin trafik sorununa yönelik en yeni çözümü İBB trafik durumu isimli yeni bir uygulama oluyor. İstanbullu internetten İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak İstanbul trafik durumu hakkında bilgi alabiliyor. İnternetten kullanılabilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi uygulaması İBB trafik durumu uygulaması üzerinde kent genel haritasında kentin tüm trafik durumu görsel ve grafiksel olarak anlık şekilde aktarılıyor.

İBB trafik durumu canlı takip uygulaması!

Trafik sorun ve mağduriyetlerinin önlenebilmesi amacı ile Karayolları Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından önemli kapsamlarda çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalara ek olarak İstanbul’a yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İBB trafik durumu uygulaması hizmete açıldı. İnsanların günlük yaşamları içerisinde son derece önemli bir yeri bulunan araçların, trafikte yoğun olduğu İstanbul’da trafiğin ciddi boyutta olumsuz yönde etkilenmesi, günlük yaşamın işleyişi yönünden çok ciddi sorunların yaşanmasına neden olabiliyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan İBB trafik durumu hizmetini kullanabilmek için araç sürücülerinin İBB tarafından hizmete açılan Trafik Kontrol Merkezi web portalının kullanılması gerekliliği bulunmaktadır.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından sunulan İBB trafik durumu hizmetleri ile birlikte vatandaşlar İstanbul genelindeki güncel trafik durumuna ilişkin olarak kolay ve hızlı bir şekilde ayrıntılı bilgiler alabilme imkanına sahip olabiliyor. Türkiye’de trafik sorunu oldukça ciddi noktalara ulaşmaya başladı. Özellikle de insanların yaşamları içerisinde son derece öneli bir yeri bulunan araçların, karayolları üzerinde ciddi trafik sıkışıklarına yol açıyor olması nedeni ile günümüz modern Türkiye’sinde özellikle büyük kentlerde trafik sorunu günlük yaşamı fazlasıyla olumsuz yönde etkileyebiliyor. İnternete erişim sağlanabilen her yerden sadece dakikalar içerisinde kullanılabilen İBB trafik durumu uygulaması üzerinden İstanbul’un gerçek zamanlı trafik akışı hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olunabiliyor.

Haberin Devamı

Vatandaşın günümüz modern teknolojisi ile yaşamlarının her alanında kendisine yer bulan özellikle akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarlar ile dahi rahatlıkla kullanılabilmekte olan İBB trafik durumu dijital hizmet uygulaması ile tüm İstanbul ili genelindeki gerçek zamanlı trafik durumlarının bilgisini alabilme imkanına sahip olabiliyor. Vatandaşlar son derece pratik bir şekilde internete erişim sağlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan İBB trafik durumu uygulaması üzerinden sadece dakikalar içerisinde İstanbul’un anlık trafik durumu hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olabilme şansına sahip olunabiliyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan İBB trafik durumu hizmet uygulaması üzerinden araç sürücüleri, boş olan alternatif güzergahları değerlendirebilme gibi son derece önemli zaman tasarrufları sağlayacak ve trafik çilesinden kurtulabilme imkanı sunacak avantajlardan da yararlanabilme imkanı sunuyor. İnternet üzerinde yer alan İBB trafik durumu hizmet uygulaması üzerinden araç sürücüleri, boş olan alternatif güzergahları değerlendirebilme gibi son derece önemli zaman tasarrufları sağlayacak ve trafik çilesinden kurtulabilme imkanı sunacak avantajlardan da yararlanabilme imkanı sunuyor.

Günümüz modern akıllı teknolojisi furyasının yaşandığı modern yüzyılda insanlar tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sunmuş olduğu dijital İBB trafik durumu hizmeti oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle İBB trafik durumu gibi son derece önemli bir dijital hizmet ile birlikte Türkiye’de vatandaşın çok daha çağdaş koşullarda hizmetler alabilmesi sağlanıyor. Bunun önlenebilmesi amacı ile de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul genelini kapsayan çok geniş kapsamlı çalışmalar ve projeler gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı