Gazete Vatan Logo

Helin Avşar kimdir?

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Özel hayatıyla gündeme gelen Helin Avşar hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Helin Avşar'ın bilinmeyenleri...

Helin Avşar kimdir?

Helin Avşar kimdir? Avşar kızı Hülya Avşar'ın kız kardeşim olması sebebi ile sanat camiası tarafından tanınan Helin Avşar son olarak fırtınalı evliliği ile gündeme geliyor. İşte Helin Avşar'ın tüm ayrıntıları haberimizde...

2 Kasım 1980 tarihinde Ankara’da doğan Helin Avşar’ın ailesi aslen Karslı olup kendisi, Hülya Avşar’ın kız kardeşidir. Eğitiminin bir kısmını Türkiye’de tamamlayan ve daha sonra İsviçre’ye giden Helin Avşar, kariyerinde oyuncu ve sunuculuk yapmıştır.

Ankara’da doğan ve dört yaşına kadar burada yaşayan Helin Avşar ve ailesi, Hülya Avşar’ın güzellik kraliçesi seçilmesinden sonra Ankara’dan İstanbul’a gelmiştir. Çocukluk döneminin büyük bir kısmını İstanbul’da yaz aylarında ise Ayvalık’ta bulunan Helin Avşar, aktif kariyerine 2000’li yıllarda başlamıştır. Kanal D’de ve bir reklam ajansında çalışan bu süreçte staj yapan Helin Avşar, daha çok tekstil ile ilgilenmiştir.

Tekstil üzerine atölyesinde çalışan fakat henüz 20’li yaşlarında olması nedeniyle istenilen başarıya ulaşamayan Helin Avşar, 2007 tarihinde Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışma programına katılmış ve 2011 tarihinde Yok Böyle Dans programında yer almıştır. Günümüzde daha çok röportajları ve sunuculuk görevi ile tanınan Helin Avşar, 2009 – 2014 tarihleri arasında hafta sonu eklerinde olmak üzere Habertürk gazetesi için çalışmıştır.

Haberin Devamı

2012 yılında Kenya’da gerçekleştirilen fakat istenilen başarıya ulaşamayan Trophy Türk isimli yarışma programını Ertem Şener ile birlikte sunan Helin Avşar, sinema filmi olarak 2005 tarihinde Hababam Sınıfı Askerde isimli filmde oynamıştır. Bugün aktif kariyerine gazeteci ve sunucu kimliği ile devam eden Helin Avşar, aynı zamanda tekstile de yönelmiştir.