Gazete Vatan Logo

Hayat Sevince Güzel 14. yeni bölümde Şavaş ve Barış arasında gergin anlar!

Hayat Sevince Güzel'in yayınlanan son bölümünde Savaş ve Barış'ın Şıpıldak merhemin formülünün peşinde olduğunu öğrenen Zarife intikam almaya karar vermişti. Hayat Sevince Güzel'in 14. yeni bölümünde Savaş, Ömer'le evlenmekten vazgeçmeyen Zarife'yi kaçırıyor. Hayat Sevince güzel yeni bölümü ile bu akşam Fox TV ekranlarında...

Hayat Sevince Güzel 14. yeni bölümde Şavaş ve Barış arasında gergin anlar!

Hayat Sevince Güzel yayınlanan son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Algı Eke'nin rol aldığı Hayat Sevince Güzel 14. bölümde Zarife Ömer ile evlenmekten vazgeçmeyince Savaş onu kaçırıyor. Bu olayın üzerine Şıpıldak Köyü'nde ortalık karışıyor. Hayat Sevince Güzel bu akşam 20.00'da Fox TV ekranlarında...

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Savaş Ömer ile evlenme kararı alan Zarife'yi kaçırıyor. Savaş Zarife’yi Ömer’le evlenmekten vazgeçirmeyi kafasına koymuştur.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırır. Salih onları durdurmak ister fakat Halil Dede buna engel olur. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder. Kalbi kırılan Halil Dede evi terk eder. Savaş Zarife’yi gözlerden uzak bir yere götürür. Bunun üzerine Şıpıldak Köyü’nde ortalık karışır. Bütün köye rezil olan Rüstem, bunu gururuna yediremez. Ömer’in yanına adam verip, Zarife’lerin peşine takar.

Haberin Devamı

Bunu duyan Salih deliye döner. Göçerler de büyük panik yaşanır. Savaş ve Zarife’den haber alamayan aileleri iyice endişelenirler. Bu duruma daha fazla dayanamayan Salih polise gitmeye karar verir.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaş ve Barış’ın Şıpıldak merheminin formülü için kendi peşinde dolaştıklarını öğrenen Zarife, öfkeden deliye döner. Durumu açıklamak isteyen Savaş ve Barış’ı dinlemez. Kandırılmış olmayı kendine yediremeyen Zarife, Savaş’tan intikam almak için herkesi şok edecek bir karar alır. Ailesinin Şıpıldak merhemi için köyde kaldığını öğrenen Şefika da yıkılır. Şinasi’yi evden kovar ve köyden çocuklarıyla birlikte gitmeye karar verir. Osman’la evlenebilmek için ablasının evlenmesini isteyen Emine, Savaş ve Barış’a geçmişte destek oldukları için kendini suçlar. Osman’la birlikte yaptıklarını Zarife’ye itiraf eder. Bu konuşmayı duyan Salih, Osman’ı evden atar. Kendi evine de kabul edilmeyen Osman, sokakta yaşamaya başlar. Zarife’nin öfkeyle verdiği kararının yanlış olduğunu düşünen ailesi, elbirliğiyle Zarife’yi bundan vazgeçirmek için uğraşırlar. Ancak, Zarife’nin deli inadı karşısında hiç kimsenin çabası sonuç vermez. Zarife Savaş’tan intikam almayı kafasına koymuştur. Bakalım Savaş yaptığı son hamle ile Zarife’yi bu kararından vazgeçirebilecek mi?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TILAYINIZ!

HAYAT SEVİNCE GÜZEL HİKAYE VE KÜNYE

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

Haberin Devamı

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), HASAN Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

YAPIM: Limon Film

YAPIMCI: Hayri Aslan

YÖNETMEN: Eray Koçak

SENARYO: Hülya Koper – Hikaye Üretim Merkezi

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Eyüp Boz – Osman Sözeri

Haberin Devamı

UYGULAYICI YAPIMCI: Muharrem Gülmez

MÜZİK: Alpay Göltekin – Zeynep Alasya