Gazete Vatan Logo

Havayolu şirketinde kokpit fantezisi skandalı!

İngiltere’nin British Airways havayolu şirketinde Colin Glover isimli kaptan pilotun kokpitte çekilen seks içerikli fotoğrafları büyük bir skandala yol açtı. Uçuş sırasında çekildiği iddia edilen fotoğraflar sebebiyle pilot işinden oldu.

Havayolu şirketinde kokpit fantezisi skandalı!

Kaptan pilot Colin Glover’ın 11 bin metre yükseklikte içi yolcularla dolu Boeing 777 tipi uçağın kokpitinde çektiği fotoğraflar ortaya çıkınca başı büyük bir derde girdi. Farklı tarihlerde yardımcı pilotun kokpitte olmadığı bir sırada çekilen fotoğraflardan birinde pilot kadın çorabı giymiş halde, diğerinde ise kontrol paneli üzerinde porno bir dergi ile görülüyor. Fotoğraflarda uçağın otomatik pilotta olduğu anlaşılıyor.

Söz konusu görüntülerin medyaya sızmasının ardından işine son verilen Colin Glover fotoğraflardaki kişinin kendisi olmadığını iddia ediyor. Söz konusu fotoğrafların simülatörde çekilmiş olduğu kontrol panelinde hiçbir ışığın yanmadığını söyleyenler olduğu gibi ortaya çıkan fotoğraflardan birinde uçaktaki tuvaletin açıkça görüldüğü oysa ki simülatörlerde tuvalet bulunmadığı da ifade ediliyor.

Hakkında soruşturma başlatılan kaptan pilot Colin Glover’ın 26 yıldır British Airways’te çalıştığı, oldukça başarılı bir kariyeri olduğu belirtiliyor. Uzmanlarsa her ne olursa olsun belki de hayatı boyunca uçması yasaklanacak olan pilotun yaptığı iddia edilen eylemin oldukça tehlikeli olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı