Gazete Vatan Logo

Hakkari'de 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil olacak mı?

Hakkari'de 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil olacak mı? Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan kar yağışı eğitimde ve ulaşımda aksaklıkların yaşanmasına neden oluyor. Bugün Hakkari Yüksekova'da etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar bir gün ara ile tatil edilmişti. Peki Hakkari'de 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil edilecek mi?

Hakkari'de 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil olacak mı?

Hafta başından itibaren yurdu etkisi altına alan kar yağışı ile Doğu Anadolu'da etkisini arttırmaya devam ediyor. 14 Aralık Çarşamba günü birçok ilde eğitime ara verildi. Peki 15 Aralık Perşembe günü Hakkari'de okullarda eğitime ara verilecek mi?

Etkisini arttıran kar yağışı ile birlikte Hakkari Valiliğinden açıklama geldi. Yüksekova ilçesinde hayatı durma noktasına getiren kar yağışı nedeniyle okullar yarında tatil edildi.

YÜKSEKOVA'DA KAR TATİLİ UZATILDI

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Olumsuz hava şartları nedeniyle bugün okulların tatil edildiği Yüksekova'da, ilk, ortaokul ve liseler yarın için bir daha tatil edildi.