Gazete Vatan Logo
Magazin Hadid kardeşler isyanda

Hadid kardeşler isyanda

Son dönemin en popüler modelleri arasında yer alan Gigi ve Bella Hadid kardeşler, ünlü olmanın ve bu işi sürdürmenin stresli bir yaşama neden olduğunu söylediler

Hadid kardeşler isyanda

Victoria’s Secret melekleri arasında yer alan 20 yaşındaki Bella ve 22 yaşındaki Gigi Hadid, görünen o ki şimdiden mesleklerinin getirdiği şöhretten dolayı büyük stres yaşıyor. Geçtiğimiz yıl ‘Yılın Modeli’ seçilen Bella Hadid, önceki gün Compelo adlı internet sitesine ilginç açıklamalarda bulundu. Modellik kariyerinin ne zaman sona ereceği konusunda uykusuz geceler geçirdiğini söyleyen Hadid, yaptıkları ve giydikleriyle ne kadar çok insanı etkileyebileceğini görmenin de çok korkutucu olduğundan bahsetti. Ünlü model ayrıca, 2014 yılında Parsons School of Design okulundan fotoğrafçılık eğitimi almaya başladığını anlatarak, ileride tasarımcı olmak istediğini de söyledi.

Diğer yandan Bella Hadid’in ablası Gigi Hadid de Harper’s Bazaar dergisine kardeşinin açıklamalarına benzer açıklamalarda bulundu. Derginin Haziran sayısı için kamera karşısına geçen Hadid, fütüristik temasıyla yapılan çekimlerde tüm enerjisini ortaya koydu. Ünlü model, her podyuma çıktığında daha iyisini yapmak ve öğrenmek için çabaladığını anlattı. Tüm olumlu düşüncelerine rağmen ünlü olmanın çok sinir bozucu olduğundan bahseden Hadid, “Sürekli iyi bir yürüyüş için odaklanmanız gereken bir şeyler var. Giydiğiniz ayakkabı ya da üzerinizdeki bir kıyafet gibi...” dedi.

Haberin Devamı