Zübeyir Aydar

Zübeyir Aydar

Son dakika zübeyir aydar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zübeyir aydar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zübeyir aydar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zübeyir Aydar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zübeyir aydar gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 zübeyir aydar haberi bulunmuştur. Tüm zübeyir aydar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem
Kırmızı bültenle aranan PKK'lılar AP'de ortaya çıktı
Kırmızı bültenle aranan PKK'lılar AP'de ortaya çıktı Avrupa Parlamentosu'nda (AP) Yunan bir vekil tarafından Türk bayrağına yapılan saygısızlıktan sonra yeni bir skandala imza atılarak, terör örgütü PKK, YPG/PYD yöneticilerinin de katılımıyla sözde Kürt konferansı düzenlendi.
5.02.2020 Dünya
Avusturya PKK'ya karşı harekete geçti
Avusturya PKK'ya karşı harekete geçti Avusturya'da daha önce çeşitli suçlar işlediği için sınır dışı edilen bir PKK’lının Avusturyalı bir memuru katletmesi, teröre verilen desteğin sonunda bu desteği verenlere zarar vereceği uyarılarının haklılığını gösteriyor.
21.02.2019 Dünya
Son dakika... ABD peşlerinde! Türkiye...
Son dakika... ABD peşlerinde! Türkiye... FETÖ ve PKK üyelerine kucak açan ABD, sözde 'işbirliği' kisvesi altında Türkiye'nin hazırladığı 50 kişilik terörist listesinin peşine düştü. Kaynaklara göre Washington'un Ankara'dan liste talep etmesinin altında başka bir hesap yatıyor.
7.04.2018 Dünya
PKK’nın silah deposu Çekya
PKK’nın silah deposu Çekya Suriye PKK'sının eski elebaşı Salih Müslim'i korumaya alan Çekya, Türkiye'yi hedef alan silahların da kaynağı. ABD, PKK/PYD'ye verdiği silahların önemli kısmını Çekya'dan temin ediyor. Pentagon teröristler için topladığı silahların parasını da BAE'ye ödetiyor.
1.03.2018 Gündem
Teröre karşı kuş uçmuyor  ama Müslim’e kapılar açık
Teröre karşı kuş uçmuyor ama Müslim’e kapılar açık Teröre, teröristlere ve terör örgütlerine her türlü desteği vermesi su yüzüne çıkan Belçika, Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de kuş uçurtmuyor.
13.02.2018 Dünya
Belçika Yargıtayı’ndan PKK'ya darbe!
Belçika Yargıtayı’ndan PKK'ya darbe! Belçika Yargıtayı, alt mahkemenin 'PKK'lıların terörden yargılanamayacağı' yönündeki kararını bozdu.
13.02.2018 Dünya
Listedeki 193 terörist etkisiz hale getirildi!
Listedeki 193 terörist etkisiz hale getirildi! İçişleri bakanlığı tarafından hazırlanan terör aranan listesinde bu zamana kadar 193 terörist etkisiz hale getirildi. Bu teröristlerin başına konulan ödül miktarı ise 95 milyon 300 bin lira
29.09.2021 Gündem
PKK'dan Avrupalı Türklere küstah tehdit: Hepsi hedefimizdedir
PKK'dan Avrupalı Türklere küstah tehdit: Hepsi hedefimizdedir Teröristbaşı lehine Avrupa'nın birçok kentinde gösteri düzenleyen PKK'nın Avrupa'daki gençlik yapılanması, Hollanda merkezli PKK yayın organı ANF'de yayınladığı bildiriyle, Avrupa genelinde gurbetçi vatandaşlara karşı 'intikam' eylemlerine gideceğini duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Belçika'dan flaş PKK kararı!
Belçika'dan flaş PKK kararı! Belçika Federal Savcılığı, istinaf mahkemesinin "PKK'lıların terörden yargılanamayacağı" yönündeki kararına itiraz etti.
11.10.2017 Dünya
Dışişlerinden Belçika'ya PKK tepkisi
Dışişlerinden Belçika'ya PKK tepkisi Dışişleri Bakanlığı: "Türkiye'nin güvenliğini ve çıkarlarını hedef alan terör örgütlerine verilen desteğin ibretlik yeni bir örneği olan bu karar, Belçika'nın terörle mücadelede Avrupa'da ve dünyada zayıf halka olduğu gerçeğini bir kez daha göstermiştir"
29.09.2021 Gündem
Belçika'dan skandal PKK kararı!
Belçika'dan skandal PKK kararı! Belçika yargısı 36 PKK'lının terör kanunu çerçevesinde yargılanmamasına karar verdi.
14.09.2017 Dünya
Türkiye'ye karşı sinsi oyun!
Türkiye'ye karşı sinsi oyun! Almanya'nın PKK'ya her seferinde toplantı izni verirken Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasetçilerinin önüne set koymayı tercih etti. Referandum sürecinde yaşanan bu engeller tepki çekmeye devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Belçika, PKK'nın haber ajansının müdürünü serbest bıraktı!
Belçika, PKK'nın haber ajansının müdürünü serbest bıraktı! Belçika'da tutuklanan terör örgütü PKK ile bağlantılı Fırat Haber Ajansının (ANF) Haber Müdürü Celil Demiralp kefaletle serbest bırakıldı.
23.12.2016 Dünya
PKK'nın haber ajansının müdürü Belçika'da tutuklandı
PKK'nın haber ajansının müdürü Belçika'da tutuklandı Terör örgütü PKK ile bağlantılı Fırat Haber Ajansının (ANF) Haber Müdürü Maxime Azadi, Türkiye'nin talebi üzerine Belçika'da tutuklandı.
17.06.2021 Dünya
İhanet konferansı!
İhanet konferansı! Beşiktaş'taki kahpe saldırıdan sadece iki gün sonra Avrupa Parlamentosu'nun ev sahipliği yaptığı ihanet konsferansında, 'PKK terör listesinden çıkarılsın' kararı alındı.
29.09.2021 Gündem
Salih Müslim yine haddini aştı!
Salih Müslim yine haddini aştı! Alman gazetesine konuşan teröristbaşı Müslim, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'de köşeye sıkışan DAEŞ'e zaman kazandırmaya çalıştığını iddia ederek Türkiye'yi karalamaya çalıştı.
17.06.2021 Dünya
Ankara'dan flaş Salih Müslim hamlesi
Ankara'dan flaş Salih Müslim hamlesi Ankara PYD lideri Salih Müslim hakkında kırmızı bülten talep edecek
29.09.2021 Gündem
Salih Müslim'den küstah açıklama
Salih Müslim'den küstah açıklama Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki yapılanması PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim, Ankara Merasim Sokak'ta 17 Şubat 2016'da askeri servis araçlarına düzenlenen terör saldırısıyla ilgili hakkında çıkarılan yakalama kararı için "Ciddiye almıyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
PKK ve PYD'nin elebaşları hakkında yakalama kararı
PKK ve PYD'nin elebaşları hakkında yakalama kararı Ankara'da 29 kişinin öldüğü saldırıda PKK ve PYD'nin elebaşlarının da aralarında olduğu 48 kişi için yakalama kararı çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
Belçika’da PKK’yı aklayan karar!
Belçika’da PKK’yı aklayan karar! Belçika Mahkemesi, Avrupa Birliği’nin (AB) terör örgütleri listesinde olan PKK’nın faaliyetlerinin “silahlı mücadele kapsamında olduğu için terör suçu oluşturamayacağına” hükmetti
29.09.2021 Gündem
Belçika mahkemesine göre PKK'nın faaliyetleri terör eylemi değil
Belçika mahkemesine göre PKK'nın faaliyetleri terör eylemi değil Belçika Mahkemesi, Avrupa Birliği'nin (AB) terör örgütleri listesinde olan PKK'nın faaliyetlerinin "silahlı mücadele kapsamında olduğu için terör suçu oluşturamayacağına" hükmetti.
17.06.2021 Dünya
Belçika, 33 PKK'lıyı yargılıyor
Belçika, 33 PKK'lıyı yargılıyor Belçika'da PKK terör örgütüne yönelik 2010 yılında yapılan baskınlarda gözaltına alınan 33 kişinin duruşması yapıldı...
17.06.2021 Dünya
Belçika ve AB’den terör örgütü PKK’ya yine izin
Belçika ve AB’den terör örgütü PKK’ya yine izin Belçika, terör örgütü PKK‘ya gösteri yapması için yine izin verirken, AB Komisyonu da terör örgütünün sözde raporunu aldı.
27.05.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zübeyir Aydar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zübeyir aydar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.