Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla iftar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah o pişmanlık duyanlar, sandığa gitmek suretiyle o nedametlerini, pişmanlıklarını inşallah, hakikaten milli irade noktasından adeta affettirmiş olacaklar ve milli irade şimdi tam manasıyla tecelli etmiş olacak. 23 haziranı bu noktada milli iradenin tecelli tarihi olarak görüyorum." dedi.
27.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara oyuncak dağıttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Sahili'nde iftarı bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi.
26.05.2018 Gündem
Zeytinburnu sahilinde kıyıya kadın cesedi vurdu
Zeytinburnu sahilinde kıyıya kadın cesedi vurdu Zeytinburnu sahilinde sabah saatlerinde bir kadın cesedi kıyıya vurdu. Balıkçıların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerin ardından kadın cesedini Adli Tıp Kurumu’na götürürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
3.02.2017 Yaşam
On altı dokuz’a 4 kardeş geliyor!
On altı dokuz’a 4 kardeş geliyor! Tarihi Yarımada’nın silüetini bozduğu için mahkemeden ‘tıraşlama’ kararı çıkan on altı dokuz projesinin olduğu Zeytinburnu sahiline, 70 metre yüksekliğinde 4 proje için daha izin çıktı
29.09.2021 Gündem