Zeytin Yağı

Zeytin Yağı

Son dakika zeytin yağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeytin yağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeytin yağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeytin Yağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeytin yağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 zeytin yağı haberi bulunmuştur. Tüm zeytin yağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı Ballar artık piyasada üretimi yaygınlaşan sahtecilik olaylarından dolayı çoğu tüketiciye güven vermiyor. Katkı maddeleri ile üretilen bal, hem sağlığı tehdit ediyor, hem de paranın çöpe gitmesine neden oluyor. TÜKONFED Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Komite Başkanı Nurten Sırma, fırsatçıların yeni yöntemini anlatarak, sahte balın nasıl anlaşılabileceğine ilişkin bilgilendirici açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Ekonomi
Saç Maskesi Nasıl Kullanılır? Saç Maskesi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Saç Maskesi Nasıl Kullanılır? Saç Maskesi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Saç maskesi saçın daha hacimli, parlak ve sağlıklı gözükmesi için yapılan bir maskedir. Saç maskeleri her saç tipi için uygun olur. 
30.06.2023 Sağlık
Sakarca mıhlaması nasıl yapılır? Sakarca otunun faydaları neler?
Sakarca mıhlaması nasıl yapılır? Sakarca otunun faydaları neler? Ordu’ya özgü lezzetlerden olan Sakarca otundan yapılan Sakarca mıhlaması coğrafi işaret aldı. Sakarca mıhlaması, Ordu’nun gastronomi alanında markası haline geldi. Peki, Sakarca otu nedir? Sakarca otu neye yarar? Sakarca otu nasıl yetişir? Sakarca otunun faydaları neler? Sakarca mıhlaması tarifi nasıl yapılır? İşte Sakarca otu ile ilgili detaylar…
16.08.2022 Yaşam
Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli ürünler neler, fiyat listesi belli mi?
Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli ürünler neler, fiyat listesi belli mi? Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler ile ilgili aramalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağının duyurulmasının ardından “Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli satılan ürünler neler? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak?
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak? Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim başladı! 30’dan fazla üründe başlayan indirim temel ihtiyaç malzemelerini kapsıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan indirim kampanyasının zincir marketlere de yansıması bekleniyor. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim olacak? Tarım Kredi Market indirim kataloğu 2022 yayınlandı mı? Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ürün fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.08.2022 Ekonomi
1400 markette ucuz ürün! Ayçiçek yağı, süt, şeker un, makarna, tavuk, et...
1400 markette ucuz ürün! Ayçiçek yağı, süt, şeker un, makarna, tavuk, et... Ucuz ayçiçek yağı, süt, şeker, makarna, tavuk, et ile ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarıyla ilgili flaş indirim açıklaması. Ve 1400 markette başladı. Tarım Kredi Marketleri’nin 30’un üzerinde temel ihtiyaç maddesinde yapacağı indirim başladı. Birkaç gün içinde tüm ürünlerde indirimler rafa yansımış olacak. Genel Müdür Aydın, “Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak” dedi. İşte ayçiçek yağı, süt, şeker, makarna fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi.
14.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak?
Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim başlıyor! İndirim yapılacak ürünler belirlendi. 30’un üzerinde indirim ürün fiyatlarına yansıtılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı Tarım Kredi Kooperatif marketlerine indirim talimatı vermiş, 30 ila 40 ürün arasında indirim yapılacağı müjdesini duyurmuştu. Marketlerde hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşın sepeti ucuza dolacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? İşte detaylar…
14.08.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi! İndirim başlıyor
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi! İndirim başlıyor Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarına büyük indirim geliyor. Market fiyatlarının indirime gireceği tarih belli oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde ayçiçek yağı, süt, un gibi ürünleri de içeren 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçilecek. Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak.
12.08.2022 Ekonomi
Vücuttaki tüm toksinleri kısa sürede atıyor, hücreleri yeniliyor! Bilim insanları onayladı: Doğal ilaç...
Vücuttaki tüm toksinleri kısa sürede atıyor, hücreleri yeniliyor! Bilim insanları onayladı: Doğal ilaç... İçeriğinde bol miktarda E vitamini ve sitrik asit barındırıyor, hücrelerin hızla yenilenmesini destekliyor. Aç karna tüketildiğinde karaciğerdeki zehrin atılmasında yardımcı oluyor, sindirim sistemini de temizliyor. Mide asidini dengeliyor, ter yoluyla açılan gözeneklerin sıkılaşması içinde fayda sağlıyor. Vücuttaki tüm toksinleri kısa sürede atıyor, bilim insanları, limon ile karıştırıldığında ortaya daha güçlü bir doğal ilacın çıktığını onaylıyor. Alternatif tıpta da yüzyıllardır kullanılıyor. İşte detaylar...
20.07.2022 Sağlık
Kakao yağı hamilelerin ilgisini çekiyor
Kakao yağı hamilelerin ilgisini çekiyor Zonguldak’ta hamile kadınlar göbek çatlamasına iyi gelen kakao yağına yoğun ilgi gösterdi.
17.05.2022 Sağlık
Ayçiçek yağı, zeytin yağı ve süt ürünleriyle ilgili korkunç iddia! Gıda fiyatları...
Ayçiçek yağı, zeytin yağı ve süt ürünleriyle ilgili korkunç iddia! Gıda fiyatları... Ayçiçek yağı, zeytin yağı ve süt ürünleriyle ilgili son dakika açıklaması! Gıda fiyatlarının artması ile birlikte gıda sahteciliğinde de artış yaşandığı ortaya çıktı. Ayçiçek yağı, Zeytinyağı ve süt ürünlerindeki sahtecilikle ilgili korkunç iddialar var. Tüketici Başvuru Merkezi Gıda Komisyonu üyesi Nurten Sırma hayat pahalılaştıkça sahteciliğinde mühendisliğinin yapıldığını belirterek gıda sahteciliğinde kullanılan yöntemleri tek tek anlattı.
10.05.2022 Ekonomi
Göbek yağı nasıl eritilir? Göbek eritmek için ne yapılmalı? Göbek eritme diyet listesi!
Göbek yağı nasıl eritilir? Göbek eritmek için ne yapılmalı? Göbek eritme diyet listesi! Sağlık açısından da sağlığı olumsuz yönde etkileyen göbek etrafında yağlanma genellikle hareketsiz hayat ve yanlış beslenme ile ortaya çıkan bir durumdur. Bu bölgeden yağ kaybetmek zor olsa da, birkaç ipucuyla karın yağını azaltmak mümkün. Peki, Göbek eritme diyeti nedir ve nasıl yapılır? Göbek eritme diyeti listesinde neler bulunur? Göbek eritmek için ne yapılmalı? İşte göbek yağından kurtulmanın yolları…
13.01.2022 Sağlık
Zeytinyağında hileye dikkat
Zeytinyağında hileye dikkat Kilis'te, zeytin hasadının tamamlanmasıyla elde edilen yağın kilosu, 45 TL'den alıcı bulurken, uzmanlar da hileli ürünlere karşı uyarıyor. Kilis Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir, "Dondurulan zeytinyağının dolaptan çıkarıldığında hızlıca erimesi sahte, blok şekilde erimesi ise hakiki olduğunu gösteriyor" dedi.
23.12.2021 Yaşam
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zeytinyağı fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Zeytinyağı fiyatları dikkat çekiyor. Son bir ayda yüzde 33 arttı. Aydın’ın önemli ihracat ürünlerinden olan ve kalitesi yüksek olan zeytinyağının, bu yıl rekoltesinin düşük olması sebebiyle alım fiyatları arttı. Kasım ayında 33 TL olan zeytin yağı alım fiyatı son bir ayda yüzde 33 artarak 44 TL’ye yükseldi.
10.12.2021 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yükseldi...
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yükseldi... Zeytinyağı fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Fiyatlar bu yıl yükseldi. Zeytin ağaçlarının geçen sene aşırı soğuklardan dolayı yanması fiyatları etkiledi. Geçen sene 35 lira olan yağ fiyatları 50 liraya çıktı. Geçen sene 3 ila 4 kilo zeytinden 1 kilo yağ çıkarken, bu yıl 4 ila 6 kilo arası zeytinden 1 kilo yağ çıkmaya başladı. Bu da fiyatların artmasına sebebiyet verdi.
30.11.2021 Ekonomi
Fazla dezenfektan kullanımı zarar veriyor
Fazla dezenfektan kullanımı zarar veriyor Dermatoloji Uzmanı Dr. İnci Sak, cilt kuruluğuna değinerek, "Özellikle Covid 19 pandemisi nedeniyle hayatımıza dahil olan dezenfektanların aşırı kullanımından, deterjan, aseton ve kimyasallarla aşırı temastan kaçınılmalıdır. Fazla dezenfektan kullanımı da cildi kurutuyor " dedi.
16.11.2021 Sağlık
Fazla dezenfektan kullanımı cildi kurutuyor
Fazla dezenfektan kullanımı cildi kurutuyor  Dermatoloji Uzmanı Dr. İnci Sak, cilt kuruluğuna değinerek, "Özellikle Covid 19 pandemisi nedeniyle hayatımıza dahil olan dezenfektanların aşırı kullanımından, deterjan, aseton ve kimyasallarla aşırı temastan kaçınılmalıdır. Fazla dezenfektan kullanımı da cildi kurutuyor " dedi.  
16.11.2021 Sağlık
LGS’den önce ne yenmeli? İşte hafızayı güçlendiren besinler
LGS’den önce ne yenmeli? İşte hafızayı güçlendiren besinler 1 milyon öğrencinin katılacağı LGS sınavına sayılı günler kaldı. LGS için heyecanlı bekleyiş sürerken LGS öncesi ve sınav sabahında dikkat edilmesi gerekenler yüz binlerce aday ve aileleri de merak ediyor. Uzmanlar, sınav günü adayların doğru gıdaları tüketmeleri konusunda uyarıyor. Peki, Sınav öncesinde beslenme neden önemli? LGS’den önce ne yenmeli? LGS sabahı yapılması gerekenler neler? Beslenme ve Diyet Uzmanı Özden Örkcü, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde beslenmeye ilişkin önerilerde bulundu.
3.06.2021 Sağlık
Uzmanlardan hindistan cevizi yağı uyarısı!
Uzmanlardan hindistan cevizi yağı uyarısı! Son yıllarda diyetlerde, atıştırmalıklarda yer verilen hindistan cevizi yağının zayıflatıcı etkisi olduğu yönündeki söylemlerin doğru olmadığına dikkat çeken Kardiyolog Dr. Öğr. Üyesi Arzu Yıldırım, "Kalp için sağlıklı olan zeytinyağıdır. Bunun dışında fındık, badem, cevizin yağı da tüketilebilir. Ancak hindistan cevizi yağının kısıtlanmasını öneriyoruz" dedi.
27.12.2020 Sağlık
Hanuka Bayramı nedir kimler kutlar? Hanuka Bayramı ne zamandan beri kutlanıyor, hikayesi?
Hanuka Bayramı nedir kimler kutlar? Hanuka Bayramı ne zamandan beri kutlanıyor, hikayesi? İbrani takvimine göre Kislev ayının 25. Günü olan, Hanuka Bayramı, bugün başlıyor. Işıklar ve Tanrı’ya yeniden adanma bayramı olarak kutlanan Hanuka, İbranice’de adama veya kutsama anlamına gelir. Hanuka bayramının ne zaman kutlanacağı her yıl değişiyor. Hanuka bu yıl 10 Aralık 2020 tarihine denk geliyor. Musevilerin “Işıklar Bayramı” olarak da bilinen Hanuka Bayramı nedir?
15.12.2020 Gündem
Hem grip hem de Covid-19’dan koruyan besinler
Hem grip hem de Covid-19’dan koruyan besinler Hem corona salgını hem de grip salgının birleşerek sağlığımızı tehdit etmesinden endişe edilen bu günlerde vücut direncimizi güçlendirmenin, iki virüsten de korunmada büyük rolünün olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Simay Duvan, güçlü bir bağışıklık sistemi için beslenme önerilerinde bulundu.
22.10.2020 Sağlık
Tarım ve Orman Bakanlığı at eti satan firmalar! Tağşiş listesi 2020 - Tarım bakanlığı hile yapan firmaların ifşa listesi…
Tarım ve Orman Bakanlığı at eti satan firmalar! Tağşiş listesi 2020 - Tarım bakanlığı hile yapan firmaların ifşa listesi… Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada hile yapan firmaları tek tek ifşa ediyor. Bakanlık son olarak 91 firmaya ait 113 üründe tağşiş yapıldığını kamuoyu ile paylaştı. Bursa’da 5 firmanın 8 ürününde at eti otaya çıktı. İşte Tarım Bakanlığı hile yapan firmaların listesi…
2.10.2020 Gündem
Susuzluk cildi bozabilir
Susuzluk cildi bozabilir Ramazan ayında uyku ve beslenme düzeni değişirken uzmanlar susuzluğa karşı uyarıyor. Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir cilt sağlığı için beslenme önerilerinde bulunarak “İftardan sahura kadar ortalama 2 litre su tüketilmeli. Suya alternatif olarak maden suyu tercih edilebilir. Cilt sağlığı için turunçgiller, brokoli, yeşil biber, balık, karaciğer, yumurta ve baklagiller belli oranlarda tüketilmeli. Susuz kalan kişilerde, deride kuruluk, gerginlik ve kaşıntı hissi, pütürlü bir görünüm, pullanma, ince çizgiler ve çatlaklar ortaya çıkabilir” dedi.
2.05.2020 Sağlık
Sahura ne yapsam? Bugün sahura ne pişirsem? İşte sahur için tarifler
Sahura ne yapsam? Bugün sahura ne pişirsem? İşte sahur için tarifler Ramazanda sahur sofralarının yeri bambaşkadır. Sahur yemeklerinde bereket vardır ve sahura kalkmak daha doğrusu kalkabilmenin bir çok fazileti vardır. On bir ayın sultanı Ramazan ayında sahurda da güzel sofralar kurmak isteyenler tarif arayışında. Sahura ne yapsam? Sahura ne pişirsem? diyenlere tok tutan sahur önerileri ve sahur tarifleri...
24.04.2020 Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

Zeytin Yağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeytin yağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.