Zeynep Tokuş

Zeynep Tokuş

Son dakika Zeynep Tokuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Tokuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Tokuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Tokuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep tokuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 zeynep tokuş haberi bulunmuştur. Tüm zeynep tokuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Tokuş tüm sınırları zorladı! Son paylaşımı olay oldu
Zeynep Tokuş tüm sınırları zorladı! Son paylaşımı olay oldu Bir döneme damga vuran fenomen dizi Deli Yürek ile yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Tokuş yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada gündem oluyor. Tokuş, esnekliğini sergilediği bir fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafa yorum yağdı.
10.05.2023 Magazin
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti ABD'nin Indiana eyaletinde bir aile Ukraynalı küçük bir kızı evlat edinmek istedi. 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlerine dönen aile için her şey başlangıçta normaldi. Ancak zamanla aile, küçük kızda bir tuhaflık olduğunu fark etti ve işler sarpa sarmaya başladı. Küçük kız ile ilgili yayınlanan yeni belgesel ise tüm gerçekleri gözler önüne serdi.
10.05.2023 Yaşam
Zeynep Tokuş oğlunun doğum gününü kutladı!
Zeynep Tokuş oğlunun doğum gününü kutladı! Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olan Zeynep Tokuş, özel hayatına dair paylaşımlarını sık sık sosyal medya hesabından yapıyor. Tokuş, son olarak oğlu Ali'nin doğum gününden fotoğraf paylaştı.
16.11.2022 Magazin
Zeynep Tokuş denizde yoga yaptı!
Zeynep Tokuş denizde yoga yaptı! Zeynep Tokuş ekranları bırakıp yogaya yönelmişti. Tokuş, "Oyunculuktan koptum diyemem ara ara beni mutlu edecek roller gelirse değerlendireceğim" açıklamasında bulunmuştu. Şimdilerde yoga eğitmenliği yapan Tokuş, Kaş'a gitti. Denizde yoga yapan ünlü isim, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
1.11.2022 Magazin
Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Aşkın Kıyameti filmi dijital platformda izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Aşkın Kıyameti filminin çekildiği yer ise merak konusu oldu. Peki, Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
22.06.2022 Televizyon
Zeynep Tokuş yaptığı son hareket ile ağızları açık bıraktı!
Zeynep Tokuş yaptığı son hareket ile ağızları açık bıraktı! Deli Yürek dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuğu bırakıp yogaya merak saran Zeynep Tokuş, 6 senedir yoga yapıyor. Esnekliğiyle her paylaşımında şaşırtan Zeynep Tokuş son olarak tek elinin üstünde dururken bir yandan da kahve içmeye çalıştı.
19.04.2022 Magazin
Zeynep Tokuş her pozuyla ağızları açık bırakıyor!
Zeynep Tokuş her pozuyla ağızları açık bırakıyor! Deli Yürek ile hafızalara kazınan Zeynep Tokuş oyunculuğu bıraktı,yogaya yöneldi. Kenan İmirzalıoğlu ile başrolleri paylaştığı Deli Yürek dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Zeynep Tokuş yogada kendini aştı. Tokuş'un yaptığı hareketleri gören inanamıyor.
22.03.2022 Magazin
Zeynep Tokuş yine sınırları zorladı! "Cam kenarı şekilleri..."
Zeynep Tokuş yine sınırları zorladı! "Cam kenarı şekilleri..." Uzun süre önce oyunculuğu bırakan ve yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, bu yolda harcadığı çabayı ve kesitleri paylaşmayı sürdürüyor. Sınırları yine zorlayan Tokuş, son olarak esnekliğini sergilediği yeni fotoğrafını, "Cam kenarı şekilleri..." notuyla paylaştı.
1.12.2021 Magazin
Zeynep Tokuş'tan sınırları zorlayan hareket!
Zeynep Tokuş'tan sınırları zorlayan hareket! Uzun süre önce oyunculuğu bırakan ve yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, bu yolda harcadığı çabayı paylaşmayı sürdürüyor. Sınırları zorlayan Tokuş, son olarak esnekliğini gözler önüne serdiği pozu, "Bedenlerimizi esnetmeyiz. Zihinlerimizi esnetiriz, bedenimiz uyum sağlar" notuyla paylaştı.
11.11.2021 Magazin
Zeynep Tokuş ekranlara mı dönüyor?
Zeynep Tokuş ekranlara mı dönüyor? Uzun yıllar önce ekranlara ara veren, sosyal medya hesabından yaptığı yoga paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Zeynep Tokuş, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı.
10.06.2021 Magazin
Zeynep Tokuş sosyal medyada paylaştı!
Zeynep Tokuş sosyal medyada paylaştı! Zeynep Tokuş'un eşi Erdem Yılmaztürk bir süre önce koronavirüse yakalandı. Tedavisi evde devam ediyor. Zeynep Tokuş, eşinin kaldığı odayı dezenfekte ederken çekilen videosunu sosyal medyadan paylaştı.
10.12.2020 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Paylaşımları beğeni rekoru kırıyor!
Paylaşımları beğeni rekoru kırıyor! 1998 Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş Yılmaztürk, mankenlik ve oyunculuğu bırakıp yoga hocası olmuştu. Tokuş'un, Instagram'da yaptığı paylaşımlar beğeni rekoru kırıyor.
21.07.2019 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
9 yıl sonra gelen ihbar dosyayı açtırdı
9 yıl sonra gelen ihbar dosyayı açtırdı 9 yıl önce öldürülen Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel cinayetiyle ilgili cezaevinden gelen 12’nci ihbar, dosyayı yeniden açtırdı. İhbarcı savcıya ifade verdi. Onlarca ünlünün cinayetle ilgili ifadeleri alınmıştı
16.11.2017 Yaşam
Yıllar sonra ortaya çıktı
Yıllar sonra ortaya çıktı Uzun süredir oyunculuğa ara veren güzel oyuncu Zeynep Tokuş, önceki gün çocukları Ayşe ve Ali ile Zorlu AVM’deydi.
9.07.2017 Magazin
Katilinin baş harfi cezaevinden geldi!
Katilinin baş harfi cezaevinden geldi! 7 yıl önce öldürülen Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel cinayetiyle ilgili dosya tam kapanacakken cezaevinden bir ihbar geldi...
25.09.2015 Yaşam
Pınar Altuğ'a çok ağır sözler
Pınar Altuğ'a çok ağır sözler O örnek gösterilince...
29.09.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Tokuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep tokuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.