Zerrin Özer

Zerrin Özer

Son dakika Zerrin Özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zerrin Özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zerrin Özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zerrin Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zerrin özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 zerrin özer haberi bulunmuştur. Tüm zerrin özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'e evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.
25.02.2024 Magazin
Zerrin Özer'in Darülaceze’ye yattığı iddia edildi! 'Düşkün ve düşmüş değilim' cevabı geldi
Zerrin Özer'in Darülaceze’ye yattığı iddia edildi! 'Düşkün ve düşmüş değilim' cevabı geldi 'Son Mektup', 'Kıyamam' ve 'Paşa Gönlüm' gibi şarkılarıyla tanınan Zerrin Özer'in, "anksiyetesi artınca yakından takip edilebilmesi için doktorunun tavsiyesi üzerine Darülaceze'ye yattığı" iddiası gündem oldu. Zerrin Özer, merak konusu olan sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
24.11.2023 Magazin
Zerrin Özer isyan etti!  'Bana yapılmış en büyük ayıp'
Zerrin Özer isyan etti! 'Bana yapılmış en büyük ayıp' Yılın en dikkat çeken müzik projeleri ve isimlerinin yarıştığı Power Müzik Ödülleri, 5 Haziran Pazartesi akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Davetliler arasında yer alan şarkıcı Zerrin Özer, basın mensuplarıyla tartışma yaşadı.
6.06.2023 Magazin
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı?
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı? Fit hali ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkaran Özlem Yıldız, yıllar önce Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir ilişki yaşamış, ikilinin o dönem nişanlandıkları yönünde haberler de çıkmıştı. Uzun zamandır hayatında kimse olmayan güzel sunucu, kendisinden 23 yaş büyük şovmen hakkında konuştu.
16.12.2022 Magazin
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Takipçileri ikiye bölündü
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Takipçileri ikiye bölündü Zerrin Özer sosyal medyada gündem yarattı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaştı, ortalık karıştı. Özer'in takipçileri ikiye bölündü. Kimisi 'Ağzına sağlık' derken kimisi de 'Mezarlıkta dua okunur, şarkı değil' dedi.
16.12.2022 Magazin
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi!
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Zerrin Özer, Instagram hesabından mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaştı, ortalık karıştı. Ünlü şarkıcının takipçileri ikiye bölündü.
16.12.2022 Magazin
Müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer karar değiştirdi!
Müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer karar değiştirdi! Geçtiğimiz aylarda vasiyetine dair açıklama yaparak, vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Zerrin Özer; sürpriz kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla müziği bıraktığını duyuran ve "Asla dönmem” diyen 64 yaşındaki Özer, iki ay sonra bu kararından vazgeçti. İşte detaylar...
22.09.2022 Magazin
Aralarında Serdar Ortaç, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses de var! Sonu hiç de bekledikleri gibi olmadı
Aralarında Serdar Ortaç, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses de var! Sonu hiç de bekledikleri gibi olmadı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio 4 yıllık sevgilisi Camila Morrone'dan ayrıldı. 47 yaşındaki Leonardo DiCaprio'nun hep kendinden yaşça küçük kadınlarla birlikte olması sosyal medyada gündem haline geldi. Yaklaşık iki ay önce 25 yaşına giren Morrene'den ayrılması sosyal medyada tiye alındı. Oscar ödüllü oyuncudan sonra dünyada ve Türkiye'de bazı ünlülerin kendisinden yaşça küçük isimlerle aşk yaşaması merak edildi. Yaş farkına aldırmadan ilişkisini sürdüren de oldu, aşklarını evlilikle taçlandıranlar da... Bir süre sonra bu yaş farkını sorun edip ilişkisini bitirenler de... Sizin için ünlülerin kendilerinden küçük sevgililerini ve eşlerini derledik. İşte detaylar...
1.09.2022 Magazin
Zerrin Özer'den hayranlarını üzen açıklama! Haberi bizzat verdi
Zerrin Özer'den hayranlarını üzen açıklama! Haberi bizzat verdi Sanat dünyasında 90'lı yıllara damga vuran 64 yaşındaki sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kötü haberi verdi. İşte haberin tüm detayları...
22.06.2022 Magazin
Zerrin Özer: Benim adımdan kimsenin faydalanmasını istemiyorum!
Zerrin Özer: Benim adımdan kimsenin faydalanmasını istemiyorum! Usta sanatçı Zerrin Özer, Magazin D programında vasiyetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Özer, "Benim adımdan kimsenin faydalanmasını istemiyorum" dedi.
29.03.2022 Magazin
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Zerrin Özer'den haber var! Menajeri durumunu açıkladı...
Zerrin Özer'den haber var! Menajeri durumunu açıkladı... Köpeği Hurma'yı kaybettikten sonra bir hayli zor zamanlar geçiren şarkıcı Zerrin Özer, 'intihar etti' haberleriyle gündeme geldi. Önceki akşam kaldırıldığı hastanede görüntülenen Özer'in menajeri, konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.11.2021 Magazin
Zerrin Özer intihar mı etti? Zerrin Özer’e ne oldu? Zerrin Özer’in son durumu nasıl?
Zerrin Özer intihar mı etti? Zerrin Özer’e ne oldu? Zerrin Özer’in son durumu nasıl? Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Zerrin Özer, dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı. 64 yaşındaki ünlü sanatçının hastaneye kaldırılmasının ardından intihar iddiası gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde evcil hayvanı ‘Hurma’nın vefatıyla sarsılan Zerrin Özer’in köpeğinin ölümü sonrası sinir krizi geçirerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Peki, Zerrin Özer intihar mı etti? Zerrin Özer’e ne oldu? Zerrin Özer’in son durumu nasıl? İşte Zerrin Özer’in sağlık durumu ile ilgili detaylar…
28.11.2021 Gündem
O Ses Almanya'da yine Zeynep Avcı fırtınası! Jüriyi hayran bıraktı...
O Ses Almanya'da yine Zeynep Avcı fırtınası! Jüriyi hayran bıraktı... 'The Voice of Germany' yarışmasının ilk turunda seslendirdiği 'Yalan' şarkısıyla hem Almanya'nın hem de Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Avcı, yine jüriyi kendine hayran bıraktı. Avcı bu kez Zerrin Özer'in 'Kıyamam' şarkısını seslendirdi.
28.11.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı
Ünlü sanatçı Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı Ünlü sanatçı Zerrin Özer akşam saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
27.11.2021 Magazin
Zerrin Özer'in paylaşımına tepki yağmıştı! 'Kahroldum'
Zerrin Özer'in paylaşımına tepki yağmıştı! 'Kahroldum' Ulusal Model Yarışması büyük finali önceki akşam Gayrettepe Point Otel'de yapıldı. Gecenin sunuculuğunu model Tuğba Özay ve Bülend Özveren yaparken, jüride Zerrin Özer, Aslı Turanlı, İzzet Öz, Bircan Bali ve Emsal Doğan gibi ünlü isimler yer aldı. Geceye damga vuran Özer, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
21.08.2021 Magazin
Güner Ümit'i isyan ettiren tecavüz skandalı!
Güner Ümit'i isyan ettiren tecavüz skandalı! Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan Magazin Noteri’ne katılarak kendisini Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti.
26.03.2021 Magazin
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler…
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler… Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak, Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Güner Ümit ardından Zerrin Özer de günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Güner Ümit kimdir? İşte Ümit Güner hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Ümit Güner kimdir? Ümit Güner öldü mü? Ümit Güner Zerrin Özer itirafı sonrası merak ediliyor! Kent Plak sahibi yapımcı Ümit Güner…
Ümit Güner kimdir? Ümit Güner öldü mü? Ümit Güner Zerrin Özer itirafı sonrası merak ediliyor! Kent Plak sahibi yapımcı Ümit Güner… Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olan Zerrin Özer, yıllar önce yaşadığı cinsel saldırıyı anlattı. Özer, "Ablama söylesem adamı öldürür, anneme desem kalp krizi geçirirdi" dedi. Özer, kendisine cinsel saldırıda bulunan erkeğin Ümit Güner olduğunu açıklandı. Zerrin Özer’in itirafından sonra Ümit Güner kimdir? Ümit Güner öldü mü? soruları araştırılamaya başlandı. Kent Plak sahibi yapımcı Ümit Güner hakkında merak edilenler…
17.03.2021 Gündem
Zerrin Özer yaşadığı dehşeti anlattı! 'Abim dediğim insanın tecavüzüne uğradım'
Zerrin Özer yaşadığı dehşeti anlattı! 'Abim dediğim insanın tecavüzüne uğradım' Ünlü sanatçı Zerrin Özer hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
17.03.2021 Magazin
Şarkıcı Salih Ata hayatını kaybetti
Şarkıcı Salih Ata hayatını kaybetti Bir dönem 'Ankara Rüzgarı' şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı ve besteci Salih Ata vefat etti.
3.11.2020 Magazin
'Zerrin Özer ile Murat Akıncı aynı evde yaşıyor'
'Zerrin Özer ile Murat Akıncı aynı evde yaşıyor' Şarkıcı Zerrin Özer, evlendiği gecenin sabahında hakkında dolandırıcılık suçlamaları olduğunu öğrendiği için boşandığı Murat Akıncı hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Özer'in eski eşi ve eski kayınvalidesiyle aynı evde yaşadığı iddia edildi.
25.04.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zerrin Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zerrin özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.