Zelenskiy

Zelenskiy

Son dakika Zelenskiy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zelenskiy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zelenskiy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zelenskiy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zelenskiy gelişmeleri de dahil olmak üzere 742 zelenskiy haberi bulunmuştur. Tüm zelenskiy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Rusya'da seçimi Putin kazandı
Rusya'da seçimi Putin kazandı Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87,8'ini alan Vladimir Putin kazandı. Zelenskiy'den seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama geldi.
17.03.2024 Dünya
Odessa’da Miçotakis’in konvoyunun yakınında patlama oldu
Odessa’da Miçotakis’in konvoyunun yakınında patlama oldu Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Ukrayna’nın Odessa kentinde konvoyun 150 metre yakınında patlama meydana geldiği belirtildi. Yunanistan Devlet Bakanı Stavros Papastavrou olayı doğrulayarak, Yunan heyetinin durumunun iyi olduğunu aktardı.
6.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Diplomasiye şans verin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Diplomasiye şans verin Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna-Güney Doğu Avrupa Zirvesi'ne video mesaj gönderdi. Erdoğan Rusya-Ukrayna savaşına dair "Savaşın adil ve kalıcı bir barışla sona erdirilmesi için diplomasiye ve diyaloğa şans verilmesi gerektiğine dair görüşümü muhafaza ediyorum" ifadelerini kullandı.
28.02.2024 Gündem
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım ABD Ukrayna’ya hava savunma, topçu ve hafif silah mühimmatı ile tanksavar silahları içeren 250 milyon dolarlık askeri yardım paketini onayladı.
28.12.2023 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.10.2023 Gündem
Ukrayna'dan çarpıcı çıkış: Putin'i döndürebilecek tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan
Ukrayna'dan çarpıcı çıkış: Putin'i döndürebilecek tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na döndürebilecek tek kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti.
3.08.2023 Dünya
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı!
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı! Şubat 2022 yılında başlayan Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş yeni boyut kazandı. Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta insansız hava araçları (İHA) iki ordunun da en çok başvurduğu saldırı yöntemi haline geldi. Hem Rusya hem de Ukrayna orduları, İHA’lara sıklıkla başvururken, iki ordu farklı İHA’ları savaş alanına sürüyor.
3.08.2023 Dünya
Rusya’dan Zelenskiy’nin memleketine füze saldırısı: 6 ölü, 75 yaralı
Rusya’dan Zelenskiy’nin memleketine füze saldırısı: 6 ölü, 75 yaralı Rusya’nın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin memleketi Kryvyi Rih’e düzenlediği füze saldırısında 1’i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 75 kişi de yaralandı.
31.07.2023 Dünya
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Guterres'e tahıl anlaşmasının devam etmesini isteyen mektup gönderdiğini belirtti. NATO'dan da Rusya'nın kararıyla ilgili açıklama geldi. Guterres ise “Rusya’nın Karadeniz girişiminin uygulanmasına son verme kararından derin üzüntü duyuyorum” ifadelerini kullanarak, "Yüz milyonlarca insan açlıkla karşı karşıya" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi tahıl koridoru kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
17.07.2023 Ekonomi
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesine ilişkin, “Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı” ifadelerini kullandı.
17.07.2023 Dünya
Lavrov'dan flaş Ukrayna açıklaması: Verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirilecek
Lavrov'dan flaş Ukrayna açıklaması: Verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirilecek Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Ukrayna'ya verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirecek” ifadelerini kullandı. Karadeniz Tahıl Anlaşması'na değinen Lavrov, Türkiye'nin Rus tahılının işlenmesine yardım etmekle ve ihtiyacı olan ülkelere bağımsız olarak yardım sağlanmasına izin veren bir plana katılmakla ilgilendiğini söyledi.
13.07.2023 Dünya
Biden, İsveç’in katılım hedefini desteklediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti
Biden, İsveç’in katılım hedefini desteklediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti ABD Başkanı Joe Biden, NATO Zirvesi kapsamında düzenlediği basın toplantısında Rusya konusunda, “Bir ülkenin komşusunun topraklarını zorla ele geçirmesine izin verilemez" dedi. Biden ayrıca, İsveç’in katılım hedefini desteklediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.
12.07.2023 Dünya
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi!
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi! Değişim tartışmalarının gündemde oladuğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak açıklamalar yapan eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş son olarak Abdullah Çatlı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Gökşen Anıl Ulukuş'la ilgili CHP Genel Merkezi'nden danışman olmadığı yönünde açıklama yapıldı. Ulukuş da o açıklamaya "Genel Başkan'a, danışmanların görevden alınması sonrası 'danışman mıyım' diye sordum. 'Sen devam et' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.
7.07.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şüphesiz Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor. Her zaman ısrarla savunduğum bir hususu tekrar vurgulamak istiyorum. Adil bir barışın kaybedeni olmaz. Taraflar arasındaki anlayış farklılıklarına rağmen barış arayışlarına bir an evvel geri dönülmesi en samimi arzumuzdur. Ukrayna'nın yeniden ayağa kaldırılmasında her türlü desteği vereceğiz" dedi.
7.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski'den sonra Putin ile de görüşecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski'den sonra Putin ile de görüşecek! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine bugün İstanbul'a geliyor. Rusya’dan yapılan açıklamada ise Putin’in kısa süre içerisinde Erdoğan ile görüşebileceği açıklandı.
7.07.2023 Gündem
Zelenski İstanbul'a geliyor! Erdoğan ile görüşecek
Zelenski İstanbul'a geliyor! Erdoğan ile görüşecek Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine yarın İstanbul'a gelecek
6.07.2023 Dünya
Rusya, Zelenskiy’nin memleketini vurdu: 3 ölü, 25 yaralı
Rusya, Zelenskiy’nin memleketini vurdu: 3 ölü, 25 yaralı Rus ordusunun Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin memleketi Kryvyi Rih kentine gerçekleştirdiği füzeli saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.
13.06.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Putin' suikast girişimi! Rusya'dan son dakika açıklaması
Putin' suikast girişimi! Rusya'dan son dakika açıklaması Rusya, Kremlin Sarayı'nı hedef alan iki insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Basın Sözcüsü Nikiforov "Kremlin'e yapılan sözde İHA saldırısı hakkında hiçbir bilgimiz yok" dedi.
3.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zelenskiy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zelenskiy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.