Zeki Alasya

Zeki Alasya

Son dakika Zeki Alasya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeki Alasya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeki Alasya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeki Alasya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeki alasya gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 zeki alasya haberi bulunmuştur. Tüm zeki alasya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Celil Nalçakan'dan Zeki Alasya itirafı! “Öldükten çok sonra öğrendim”
Celil Nalçakan'dan Zeki Alasya itirafı! “Öldükten çok sonra öğrendim” Celil Nalçakan YouTube’da konuk olduğu yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Nalçakan katıldığı programda Zeki Alasya itirafıyla gündeme geldi.
18.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
Oya Alasya hayatını kaybetti!
Oya Alasya hayatını kaybetti! Türk Sineması'nın usta oyuncularından Zeki Alasya'nın 18 yıl evli kaldığı ilk eşi Oya Alasya hayatını kaybetti. Acı haberi Alasya’nın kızı Zeynep Alasya verdi.
17.09.2023 Magazin
Haldun Taner Eserleri Nelerdir? Haldun Taner Eserleri'nin Özellikleri
Haldun Taner Eserleri Nelerdir? Haldun Taner Eserleri'nin Özellikleri Öykü, tiyatro ve kabare yazarı olarak tanınan Haldun Taner oldukça donanımlı bir isimdi. Özellikle Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı'nda önemli isimlerden birisi olduğunu görmekteyiz. Ayrıca verdiği eserlerin yanında kabare tiyatrosunun öncüsü olmayı başarmıştır. Buda onun başarılı hayatının dikkat çeken bir unsuru olarak bilinir. Ünlü yazarın doğum yeri ise İstanbul'dur. 
29.08.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den aşk itirafı
Nilgün Belgün'den aşk itirafı Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.
3.01.2023 Magazin
Yılmaz Tüzün kimdir, oynadığı diziler hangileri? Deli Yürek’in Yılmazı, Yılmaz Tüzün’ün biyografisi!
Yılmaz Tüzün kimdir, oynadığı diziler hangileri? Deli Yürek’in Yılmazı, Yılmaz Tüzün’ün biyografisi! Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan ayrılmasının ardında ekibe taze kan geldi. Deli Yürek'te yer alan Yılmaz Tüzün Arka Sokaklar dizisiyle ekrana dönüyor. Peki, Yılmaz Tüzün kimdir, kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
27.09.2022 Televizyon
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti!
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Akasya Durağı'nın oyuncuları son halleriyle gündeme geldi. Aslı Altaylar; Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın, Onur Şan ve Pelin Sönmez'in rol aldığı dizide canlandırdığı 'Gülibik' rolüyle hafızalara kazındı. Yabancı Damat, Tatlı Hayat ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Aslı Altaylar, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettirdi.
17.09.2022 Magazin
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Köylüler kazı yaparken keşfetmişti!  TPAO siyah ve yanıcı sıvı maddeden numune aldı
Köylüler kazı yaparken keşfetmişti! TPAO siyah ve yanıcı sıvı maddeden numune aldı Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde, çiftçiye ait zeytinlikteki su kuyusundan akan siyah ve yanıcı sıvı ile ilgili bölgeye gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yetkilileri, numune aldı. İlk bilgilere göre, sızıntının, bölgede bulunan fay hatlarından kaynaklandığı belirtildi.
30.05.2022 Yaşam
Köyde heyecanlandıran keşif! Bahçede çalışırken buldu, petrol, gizemli sıvı...
Köyde heyecanlandıran keşif! Bahçede çalışırken buldu, petrol, gizemli sıvı... Manisa’nın Salihli ilçesinde bir çiftçinin su kuyusu için yerin yaklaşık 200 metre altına açtığı sondajdan çıkan siyah sıvının petrol olabileceği ihtimali heyecan uyandırdı. Çevre sakinleri ateşle temasında alev alan sıvının petrol olabilme ihtimalinin araştırılmasını isterken, yaşanan olay akıllara Zeki Alasya ile Metin Akpınar’ın oynadığı 1978 yapımı ‘Petrol Kralları’ filmini getirdi.
29.05.2022 Yaşam
8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü? Anneler Günü ne zaman?
8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü? Anneler Günü ne zaman? Annelerimizin özel günü Türkiye'de her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanıyor. Bu özel günde annelerini mutlu etmek isteyenler hediye seçimi yapmaya başlarken, gönderecekleri mesajlar için de araştırmaya yapmayı sürdürüyor. Peki, Anneler Günü ne zaman? 8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü?
7.05.2022 Gündem
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim?
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit’in başrollerini paylaştığı Sev Kardeşim filmi bayramda nostalji kuşağında yayınlanıyor. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu da Sadık Şendil'in yazdığı Sev Kardeşim filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Sev Kardeşim filminin konusu ne? İşte Sev Kardeşim oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Emel Sayın'ı duygulandıran paylaşım!
Emel Sayın'ı duygulandıran paylaşım! Usta sanatçı Emel Sayın, başrolünü oynadığı ‘Yalancı Yarim’i ekranda görüp, duygusal anlar yaşadı.
29.03.2021 Magazin
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Mavi Boncuk filminin başrollerinde Emel Sayın ve Tarık Akan yer alıyor. Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Mavi Boncuk filmi usta oyunculardan oluşan kalabalık oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları kim? İşte Mavi Boncuk filmi konusu ve oyuncuları...
26.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeki Alasya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeki alasya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.