4 yaşındaki Zayn bu kez tır kullandı
4 yaşındaki Zayn bu kez tır kullandı Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise büyük beğeni kazandı.
2.10.2023 Haber
Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn  bu kez tır kullandı
Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez tır kullandı Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise büyük beğeni kazandı.
2.10.2023 Yaşam
Kendi sözlerimi söylemek istiyordum!
Kendi sözlerimi söylemek istiyordum! Solo müzik kariyerini başarıyla sürdüren eski One Direction üyesi Zayn Malik, hayatının hiç bilinmeyen yönlerini anlattığı ‘Zayn’ adlı kitabını yayınladı. 24 yaşındaki şarkıcı, kitabında, One Direction grubundan ayrılma nedenini “Stüdyoya girip beni yansıtan sözler söylemek istiyordum, başkalarının yazdıklarını okumak değil” sözleriyle açıkladı
5.05.2017 Magazin
Ünlü şarkıcı şarkı söylerken gözyaşlarına boğuldu
Ünlü şarkıcı şarkı söylerken gözyaşlarına boğuldu Ünlü şarkıcı Perrie Edwards, bir konser sırasında gözyaşlarına boğuldu. Şarkıcıya sahnede dostları destek olarak sakinleştirdi. Ünlü şarkıcının gözyaşlarına sebep olan durum ise eski sevgilisi olan One Direction grubu üyesi Zayn Malik'ten ayrıldıktan sonra duygusal çöküntü içinde olmasıymış. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Hawking'den genç kızlara ilginç tavsiye
Hawking'den genç kızlara ilginç tavsiye İngiliz fizikçi ve evrenbilimci Stephen Hawking, hologramla katıldığı bir etkinlikte One Direction grubuyla ilgili sorulan soruları yanıtladı.
28.04.2015 Bilim ve Teknoloji