Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler?
Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler? Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Lavanta Konağı dizisi isim değiştirerek Yüz Yıllık Mucize adını aldı. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerinde olduğu Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları kimler?
30.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize dizisinde 02:28'de ne olacak? Ali Tahir intihar mı edecek?
Yüz Yıllık Mucize dizisinde 02:28'de ne olacak? Ali Tahir intihar mı edecek? Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrolünde olduğu dizide 1921 yılında Sakarya savaşında şehit düşen 130 yaşındaki Ali Tahir ve asıl mesleği avukatlık olan Harika'nın hikayesi işleniyor. Ancak Ali Tahir ile ilgili 02:28 detayı merak konusu oldu. Ali Tahir 02:28'de intihar mı edecek?
25.03.2023 Televizyon
Ebru Şahin Harika'yla dönüyor! Yüz Yıllık Mucize dizisinde Harika ateş yükseltecek
Ebru Şahin Harika'yla dönüyor! Yüz Yıllık Mucize dizisinde Harika ateş yükseltecek Yüz Yıllık Mucize dizisinde oynayacağı Harika karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak Ebru Şahin uzun bir aranın ardından ekrana dönüyor. Farklı hikayesi ve kurgusuyla sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Hercai ve Destan dizileri sonrası tekrar ekrana dönen Ebru Şahin, Harika karakteriyle bambaşka bir hikayeye hayat vermeye hazırlanıyor.
23.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize hangi askerin hayat hikayesi? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı, konusu nedir?
Yüz Yıllık Mucize hangi askerin hayat hikayesi? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı, konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize hangi askerin hayat hikayesi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu yapım tarihsel bir konuyu ele alıyor 130 yaşındaki Ali Tahir ve Harika arasında geçen hikaye şimdiden merak konusu oldu. Peki Yüz Yıllık Mucize dizisi uyarlama mı, konusu nedir?
14.03.2023 Magazin