Yusuf Halaçoğlu

Yusuf Halaçoğlu

Son dakika Yusuf Halaçoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yusuf Halaçoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yusuf Halaçoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Halaçoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf halaçoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 yusuf halaçoğlu haberi bulunmuştur. Tüm yusuf halaçoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çok çarpıcı Ayasofya iddiası: Atatürk imzası gerçek değil
Çok çarpıcı Ayasofya iddiası: Atatürk imzası gerçek değil İstanbul'un günümüze ulaşan en önemli tarihi simgelerinden biri olan Ayasofya müzesinin eskiden olduğu gibi camiye çevrilerek tekrar ibadete açılması gündemdeyken, Türk Tarih Kurumu'nun eski başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu tarafından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ayasofya'nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin sahte olduğunu ileri süren Prof.Dr. Halaçoğlu, Burada kullanılan imza gerçek değil. Bir el Ayasofya'yı müze haline getirmiş ve Atatürk'e mal etmişler. O tarih için Atatürk ismi geçince kimse itiraz edemez diye düşünmüşler. Böyle bir sahtekarlık var işin içinde dedi.
10.06.2020 Gündem
İmza sahte mi?  Ayasofya için kritik tarih 2 Temmuz...
İmza sahte mi? Ayasofya için kritik tarih 2 Temmuz... Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Ayasofya’nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin ve Atatürk imzasının sahte olduğunu savunuyor, diğer uzmanlar ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını dile getiriyor. Danıştay 2 Temmuz’da nihai kararını verecek
10.06.2020 Gündem
İYİ Parti’yi karıştıracak iddialar: Ülkücü kanat tasfiye edilecek
İYİ Parti’yi karıştıracak iddialar: Ülkücü kanat tasfiye edilecek İYİ Parti’den önceki gün istifa eden Halaçoğlu ve Bor, partinin yerel seçimlerde “sıfır çekeceğini”, bu sürecin ardından siyaset sahnesinde kalamayacağını savundu
8.08.2018 Siyaset
İYİ Parti kurucularından Fatih Eryılmaz da istifa etti
İYİ Parti kurucularından Fatih Eryılmaz da istifa etti İYİ Parti'de istifaların ardı arkası gelmiyor. Dün, İYİ Parti Kurucu Üyesi ve GİK Üyesi Yusuf Halaçoğlu, Kurucu Üye Özcan Yeniçeri ile Nevzat Bor'un istifasının ardından bugün de bir istifa haberi geldi. İYİ Parti kurucu ve GİK üyesi 15 Temmuz gazisi emekli emniyet müdürü Mehmet Fatih Eryılmaz, partiden ve partisindeki görevlerinden istifa etti.
7.08.2018 Siyaset
İYİ Parti’de Akşener’e tepki istifaları
İYİ Parti’de Akşener’e tepki istifaları “Çekiliyorum, kurultayda da aday değilim” diyen Genel Başkan Akşener’in ‘tek aday’ gösterilmesine sert çıkan İYİ Parti’nin kurucu üyeleri Halaçoğlu, Yeniçeri ve Bor istifa etti. “Akşener artık partiyi bir yere götüremez” diyen üç isme, genel merkezden yanıt geldi: Hayırlı olsun
6.08.2018 Siyaset
Yusuf Halaçoğlu kimdir?
Yusuf Halaçoğlu kimdir? Yusuf Halaçoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. İYİ Parti'den istifa ettiği duyurulan Yusuf Halaçoğlu'nun hayatını sizler için derledik.
6.08.2018 Gündem
Son dakika! İYİ Parti'de deprem! Kurucu üyeler istifa etti
Son dakika! İYİ Parti'de deprem! Kurucu üyeler istifa etti İYİ Parti'de kurucu üyeler Nevzat Bor, Özcan Yeniçeri ve Yusuf Halaçoğlu istifa etti. İstifa sonrası İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray açıklama yaptı. Çıray, "Bor, Halaçoğlu ve Yeniçeri'nin istifa gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da olduğu gibi, görüşlerini özgürce ifade ettikleri İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadığı kanaatindeyiz." dedi.
6.08.2018 Siyaset
Yusuf Halaçoğlu isyan etti!
Yusuf Halaçoğlu isyan etti! İYİ Parti kurucularından Yusuf Halaçoğlu, İYİ Parti yönetimine tepki gösterdi. Daha önce milletvekilliği adaylığı sürecinde kriz yaşayan Halaçoğlu, "Biz milletvekilliği için mi yola çıkmıştık? Nasıl başarılı oldunuz?" ifadelerini kullandı.
26.06.2018 Siyaset
İYİ Parti'den İzmir aday adayı olan Halaçoğlu, listeye giremedi
İYİ Parti'den İzmir aday adayı olan Halaçoğlu, listeye giremedi İZMİR'den 24 Haziran'da yapılacak genel seçim için milletvekili aday adayı olan, İYİ Parti kurucularından Yusuf Halaçoğlu, liste dışı kaldı. Kayseri'de liste başına yazıldığını; ancak bunu kabul etmediğini belirten Halaçoğlu, parlamentoda yer almasa da İYİ Parti'de hukuk devleti için mücadele edeceğini söyledi.
22.05.2018 Siyaset
23 Nisan oturumunda CHP'li Özel'in sözleri, Başbakan Yıldırım'ı kızdırdı
23 Nisan oturumunda CHP'li Özel'in sözleri, Başbakan Yıldırım'ı kızdırdı Meclis'in 23 Nisan özel oturumunda gerginlik yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 15 Temmuz'da Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili sözlerine çok kızan Yıldırım, "O gece tanklar senin genel başkanına yol verirken bu ülkenin başbakanı uçaklara “alçakları vurun” demiştir" dedi.
23.04.2018 Gündem
Meclis Başkanlığı seçimi sona erdi
Meclis Başkanlığı seçimi sona erdi İsmail Kahraman 289 oyla yeniden Meclis Başkanı seçildi.
20.11.2017 Siyaset
İYİ Parti'nin Meclis Başkanı adayı Halaçoğlu oldu
İYİ Parti'nin Meclis Başkanı adayı Halaçoğlu oldu İYİ Parti'nin Meclis Başkanı adayı Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu oldu.
14.11.2017 Siyaset
Yusuf Halaçoğlu'nun aynı adı taşıyan akrabası intihar etti
Yusuf Halaçoğlu'nun aynı adı taşıyan akrabası intihar etti Adana'nın Kozan İlçesi'nde Kayseri Bağımsız Milletvekili ve İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi Yusuf Halaçoğlu ile aynı adı taşıyan akrabası 35 yaşındaki Yusuf Halaçoğlu, tabancayla göğsüne ateş ederek yaşamına son verdi.
1.11.2017 Yaşam
Sinan Oğan'ın itirazı reddedildi
Sinan Oğan'ın itirazı reddedildi Sinan Oğan'ın MHP'den ihracına yönelik yaptığı itiraz reddedildi. İtirazın reddedilmesiyle Oğan'ın MHP'den ihracı kesinleşti.
19.07.2017 Siyaset
MHP'de 4 isme ihraç!
MHP'de 4 isme ihraç! MHP Disiplin Kurulu, Sinan Oğan, Yusuf Halaçaoğlu, Nuri Okutan, ve İsmail Ok'un oy birliği ile ihracına karar verdi.
10.03.2017 Siyaset
Mersin'de Özdağ ve Halaçoğlu'nun konferasında gergin anlar
Mersin'de Özdağ ve Halaçoğlu'nun konferasında gergin anlar Mersin'de referandum çalışmalarına devam eden Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ ve Kayseri Milletvekili MHP'li Yusuf Halaçoğlu'nun merkez Mezitli İlçesi'ndeki konferansında gergin anlar yaşandı.
9.03.2017 Siyaset
Özdağ ve Halaçoğlu protesto edildi!
Özdağ ve Halaçoğlu protesto edildi! Bağımsız milletvekili Ümit Özdağ ile MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu Mersin' in Silifke ilçesindeki bir düğün salonunda konuşma yapmak üzere bekledikleri sırada salona giren yaklaşık 100 kişilik ülkücü grup tarafından protesto edildiler
29.09.2021 Gündem
MHP 9 ilde miting yapacak
MHP 9 ilde miting yapacak MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 16 Nisan referandumu öncesi 9 ilde miting yapacaklarını açıkladı
1.03.2017 Siyaset
Flaş 'Gülen' açıklaması: Kanada'da çiftlik almışlar
Flaş 'Gülen' açıklaması: Kanada'da çiftlik almışlar Bakan Bozdağ, Gülen'in üçüncü bir ülkeye kaçma ihtimaliyle ilgili olarak, özellikle Kanada'da yeni bir çiftlik alındığına dair istihbaratların olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
MHP'de 4 isme ihraç talebi
MHP'de 4 isme ihraç talebi MHP'de Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok, Sinan Oğan ve Nuri Okutan ihraç talebiyle disipline sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
'Referandum sonuçları siyaseti kökünden sarsacak'
'Referandum sonuçları siyaseti kökünden sarsacak' MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Türk milleti hayırda kararlıdır. Bu referandum sonuçları Türkiye'de siyaseti kökünden sarsacak ve siyasi görüntüyü değiştirecektir" dedi.
9.02.2017 Siyaset
Halaçoğlundan, Bahçeli'ye  'Hayır' cevabı
Halaçoğlundan, Bahçeli'ye 'Hayır' cevabı MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, partisinin lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalara cevap verdi. Halaçoğlu, "Türk milliyetçileri, bu anayasaya birileri evet veya hayır dediği için değil, bu anayasa ile ülkenin tek adama teslimine karşı çıktığı için 'hayır' diyor. Herkes bunu böyle bilsin" dedi.
29.09.2021 Gündem
Yusuf Halaçoğlu: İstifa edeceğimi söyledim, Bahçeli etmememi söyledi
Yusuf Halaçoğlu: İstifa edeceğimi söyledim, Bahçeli etmememi söyledi MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "İstifa edeceğimi söyledim, etmemem gerektiğini belirtti. Bu nedenle istifa etmekten vazgeçtim." dedi.
29.09.2021 Gündem
Halaçoğlu Bahçeli ile görüşmesini anlattı
Halaçoğlu Bahçeli ile görüşmesini anlattı MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptıkları görüşme ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Kulisleri sallayan 'fire' iddiasına MHP'den yanıt!
Kulisleri sallayan 'fire' iddiasına MHP'den yanıt! MHP Anayasa görüşmelerinde oyunu açıklayanlar dışında milletvekillerinden fire beklemiyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “34 milletvekili birlikte hareket edecek. Olan fire oldu, başka olmaz” dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Halaçoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf halaçoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.