Yusuf Devran

Yusuf Devran

Son dakika yusuf devran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yusuf devran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yusuf devran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Devran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf devran gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 yusuf devran haberi bulunmuştur. Tüm yusuf devran haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Niye yan baktın’ mahkemelik
‘Niye yan baktın’ mahkemelik Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim Yrd...
29.09.2021 Gündem
Marmara'da bu kez linç başladı!
Marmara'da bu kez linç başladı! Gezi Parkı eylemlerine katıldığı için işlerine son verilen öğretim üyelerini şimdi de sosyal medyada linç ediyorlar.
29.09.2021 Gündem
‘Eyleme 11 kişi gittik, ikimizi okuldan attılar’
‘Eyleme 11 kişi gittik, ikimizi okuldan attılar’ Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden 34 yaşındaki Figen Algül ile araştırma görevlisi Can Özbaşaran Gezi olayları sırasında KESK’in iş bırakma eylemine katıldığı gerekçesiyle okuldan atıldı...
29.09.2021 Gündem
İki akademisyene ‘Gezi’ faturası!
İki akademisyene ‘Gezi’ faturası! Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki iki akademisyen, Gezi eylemleri sırasında iş bırakma eylemine ve protestolara katıldıkları için okuldan atıldı...
29.09.2021 Gündem
'Gezi'ye destek nedeniyle üniversiteden atıldılar
'Gezi'ye destek nedeniyle üniversiteden atıldılar Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki iki araştırma görevlisi, Gezi eylemleri sırasında yasal sendikal haklarını kullanarak iş bırakma eylemine katıldıkları için açılan soruşturma sonrasında okuldan atıldı.
29.09.2021 Gündem
Asistanlara şok ceza!
Asistanlara şok ceza! Gezi eylemlerine katılan 8 asistana 24 ay kıdem durdurma
29.09.2021 Gündem
Yine o dekan!
Yine o dekan! İletişim fakültesinde 'cadı avı'
6.08.2013 Yaşam
Üniversitede böyle yasak görülmedi!
Üniversitede böyle yasak görülmedi! 'Sınavı olmayan okula gelmesin'
29.09.2021 Gündem
ÖSYM'den sevindiren karar!
ÖSYM'den sevindiren karar! Öğrencilerin en büyük sıkıntısı sona eriyor
29.09.2021 Gündem
Marmara Dekanı’na suç duyurusu!
Marmara Dekanı’na suç duyurusu! Prof. Dr. Yusuf Devran hakkında “görevini kötüye kullandığı ve...
29.09.2021 Gündem
'Dayakçı Dekan istifa' kampanyası
'Dayakçı Dekan istifa' kampanyası Bir öğretim görevlisini tartakladığı iddiasıyla gündeme gelen Devran hakkında yeni iddialar!
29.09.2021 Gündem
Marmara'da 'fiş belgesi'
Marmara'da 'fiş belgesi' Mülakata girecek öğrencilerin fişlendiğini iddia eden bir belge ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Skandal fişleme!
Skandal fişleme! Savcılık ifadesinin ardından isteği üzerine Doç. Yılmaz’a çağrılı koruma verildi, nedeniyse...
29.09.2021 Gündem
Tehdit skandalı
Tehdit skandalı Doç. Dr. Yılmaz, Dekan tarafından tehdit edilip açık hedef gösterildiğini iddia etti
29.09.2021 Gündem
O dekan hakkında suç duyurusu
O dekan hakkında suç duyurusu Eğitim-Sen üyesi bir grup, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Yusuf Devran hakkında "görevi kötüye kullanma" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
YÖK cezalardan rahatsız
YÖK cezalardan rahatsız Son dönemlerde öğrencilerin canını yakan cezalar Disiplin Yönetmeliği’nden kaynaklanıyor
29.09.2021 Gündem
M.Ü. Rektörlüğü'nden açıklama geldi!
M.Ü. Rektörlüğü'nden açıklama geldi! Marmara Üniversitesi Rektörlüğü, hakkında bir dönem uzaklaştırma cezası verilen öğrenciye ilişkin, "Bir üniversite öğrencisine yakışmayacak nitelikte ve içerikte iddialar nedeniyle dekanımız ve temsil ettiği fakülte bir yıpratma kampanyasına maruz bırakılmıştır" iddiasında bulundu...
29.09.2021 Gündem
Bir yazıya 11 ay hapis!
Bir yazıya 11 ay hapis! KTÜ Orman Fakültesi öğrencisi Gizem Görnaz'a, yazdığı yazı nedeniyle 11 ay hapis cezası verildi
29.09.2021 Gündem
Uzman onbaşıyı öldürmüşlerdi... Çıldırtan savunma!
Uzman onbaşıyı öldürmüşlerdi... Çıldırtan savunma! Karaman'da sokak ortasında gerçekleştirdikleri silahlı saldırıyla Yusuf Işıklı (23) ve beraberindeki Uzman Onbaşı Erhan Yücael'i öldüren, yoldan geçen bir kişiyi de yaralayan 3 zanlı ifadelerinde Yüceali'yi tanımadıklarını yanlışlıkla vurduklarını söyledi. Işıklı'ya yönelik saldırıyı daha önce sattıkları otomobilin parasını alamadıkları için gerçekleştirdiklerini anlatan şüphelilerden Devran N., gazetecilerin "Cinayeti neden işlediniz?" sorusunu gülümseyerek "Cinayet mi? 10 numara" yanıtını verdi.
28.08.2019 Gündem
Ordu'dan bir acı haber daha geldi! Ölü sayısı 4'e yükseldi
Ordu'dan bir acı haber daha geldi! Ölü sayısı 4'e yükseldi Ordu'nun Fatsa ilçesinde yolcu otobüsüyle minibüsün çarpıştığı kazada yaralanan Şimal Yanık (16) da kurtarılamadı. Yanık'ın ölümüyle birlikte kazada ölü sayısı 4'e yükseldi.
26.07.2019 Yaşam
Yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı: 3 ölü 11 yaralı
Yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı: 3 ölü 11 yaralı Ordu'nun Fatsa ilçesinde yolcu otobüsüyle minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
25.07.2019 Gündem
Ordu Valiliği, Ekrem İmamoğlu ve CHP’li milletvekilinin sözleri hakkında hukuki süreç başlattı
Ordu Valiliği, Ekrem İmamoğlu ve CHP’li milletvekilinin sözleri hakkında hukuki süreç başlattı Ordu Valiliğince, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonuna alınmaması üzerine yaşanan olaya ilişkin, "Sayın Valimizin ve güvenlik güçlerimizin nezdinde devletimizi, devletin temsil makamını ve kurumlarını küçük düşürücü, aşağılayıcı, tehdit ve hakaret içeren söylemlerde bulunan kişiler hakkında tüm bilgi, belge ve görüntülerle birlikte Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve hukuki süreç başlatılmıştır." açıklamasında bulunuldu.
9.06.2019 Gündem
Dink suikastından 58 yıl hapsi istendi
Dink suikastından 58 yıl hapsi istendi FETÖ’nün firari savcısı Muammer Akkaş’ın Dink cinayeti soruşturması kapsamında ‘resmi belgede sahtecilik’ ve ‘silahlı terör örgütü yönetici olmak’tan 58.5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı
24.02.2018 Gündem
Beklenen Altın Portakal jürisi açıklandı
Beklenen Altın Portakal jürisi açıklandı 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin Ulusal Yarışma Jürisi’ne başkanlık edecek olan isim; uluslararası pek çok saygın ödülle birlikte Berlin Film Festivali’nde aldığı Altın Ayı ödülüyle Türkiye sinemasını dünyaya taşıyan en önemli isimlerden Semih Kaplanoğlu.
2.10.2016 Kültür Sanat
Son dakika haberi: Gaziantep’te düğüne bombalı saldırı
Son dakika haberi: Gaziantep’te düğüne bombalı saldırı Gaziantep'in merkez Şahinbey İlçesi'nde sokakta yapılan düğünde kalabalığın arasına karışan canlı bomba terörist, üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada hayatını kaybedenlerin sayısını 51'e yükseldi. Hastanede tedavi altında olan gelin Besna ile damat Nurettin Akdoğan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Hayatını kaybeden 41 vatandaşımızın ise isimleri açıklandı. Yaralıların tedavisi sürüyor. Saldırıda terör örgütü IŞİD şüphesi değerlendiriliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Devran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf devran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.