Yurtta Sulh

Yurtta Sulh

Son dakika yurtta sulh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yurtta sulh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yurtta sulh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurtta Sulh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurtta sulh gelişmeleri de dahil olmak üzere 594 yurtta sulh haberi bulunmuştur. Tüm yurtta sulh haberleri aşağıda listelenmiştir.
RESİMLİ 15 TEMMUZ SÖZLERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA MESAJLARI: Dualı, yeni, anlamlı, farklı 15 Temmuz anma mesajları ile 15 Temmuz ile ilgili sözler, yazılar
RESİMLİ 15 TEMMUZ SÖZLERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA MESAJLARI: Dualı, yeni, anlamlı, farklı 15 Temmuz anma mesajları ile 15 Temmuz ile ilgili sözler, yazılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri için aramalar başladı. 2016 yılında Yurtta Sulh Konseyi adıyla örgütlenen darbeciler tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbesi, 249 Şehit verdi. Darbenin 7. Yılında ölenleri anmak için biz de kurumsal 15 Temmuz mesajları ve sözleri derledik. İşte Twitter, Facebook ve Instagram için resimli kurumsal 15 Temmuz mesajları ve sözleri…
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye girerken 101 pare top atışı yapıldı. Törene 78 ülkeden üst düzey temsilci katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Rusya-Ukrayna savaşı öyle ya da böyle bu savaş masada bitecek
Bakan Çavuşoğlu: Rusya-Ukrayna savaşı öyle ya da böyle bu savaş masada bitecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, “Öyle ya da böyle bu savaş masada bitecek. Sahada askeri kazanımlarla biteceğini düşünmüyoruz. Böyle bile olsa on yıllar sürebilecek bir savaş riski var” dedi.
23.11.2022 Siyaset
AEK Larnaca mağlubiyeti bıraktı kafayı açılan pankarta taktı: Ne ironi ama
AEK Larnaca mağlubiyeti bıraktı kafayı açılan pankarta taktı: Ne ironi ama Dün akşam AEK Larnaca'yı deplasmanda yenerek UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndan çıkan Fenerbahçe alkış toplarken, Sarı Lacivertli taraftarların açtığı pankart Rum tribünlerini çıldırttı.
14.10.2022 Fenerbahçe
1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları resimli sözler! Anlamlı, uzun, kısa Dünya Barış Günü kutlama mesajları ve 1 Eylül Dünya Barış günü görselleri burada!
1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları resimli sözler! Anlamlı, uzun, kısa Dünya Barış Günü kutlama mesajları ve 1 Eylül Dünya Barış günü görselleri burada! 1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları, sözleri ve görselleri için araştırmalar başladı. Almanya'nın 1939 yılında Polonya'yı işgal ederek İkinci Dünya Savaşı'nı başlattığı tarihi unutmamak, ölenleri anmak ve hatırlamak için ilan edilen Dünya Barış Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de anılıyor. Savaşa yönelik farkındalık kazandırmak, savaşın karanlık yüzünü mesajlar aracılığıyla kitlelerle paylaşmak isteyenler için “1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları resimli sözler” derledik. Anlamlı, uzun, kısa Dünya Barış Günü kutlama mesajları ve 1 Eylül Dünya Barış günü görselleri burada!
31.08.2022 Gündem
Turist sayısındaki hedefi 'Mir Kart' yükseltti
Turist sayısındaki hedefi 'Mir Kart' yükseltti Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, bu yıl sonuna kadar 47 milyon turistle 38 milyar dolar gelir hedeflediklerini belirtip, bu beklentilerinde Rus turistlere rubleyle ödeme kolaylığı sağlayan 'Mir Kart' sisteminin olumlu etkisi olduğunu söyledi.
23.08.2022 Ekonomi
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri için aramalar başladı. 2016 yılında Yurtta Sulh Konseyi adıyla örgütlenen darbeciler tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbesi, 249 Şehit verdi. Darbecileri lanetlemek, ölenleri anmak için biz de 15 Temmuz mesajları derledik. İşte Twitter, Facebook ve Instagram için resimli, bayraklı, kısa, kurumsal, duygu dolu anlamlı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!...
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç ve Finlandiya'ya: Anlamak yetmez!
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç ve Finlandiya'ya: Anlamak yetmez! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleriyle ilgili "Bize saldıran terör örgütüne destek veren ülkeden müttefik olursa, siz müttefik olacaksanız, biz sizin kaygılarınızı anlıyoruz. Sizin de müttefiklerin kaygılarını anlamanız lazım. Anlamak yetmez, gidermek lazım" dedi.
2.06.2022 Siyaset
Yargıtay, FETÖ'nün sözde 'Kayseri sıkıyönetim komutanı' Yalçın'a verilen cezayı onadı
Yargıtay, FETÖ'nün sözde 'Kayseri sıkıyönetim komutanı' Yalçın'a verilen cezayı onadı FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sırasında sözde 'Yurtta Sulh Konseyi'nce hazırlanan listede adı 'Kayseri sıkıyönetim komutanı' olarak geçtiği belirtilen eski Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Yalçın’a verilen 14 yıl 3 ay hapis cezasını, Yargıtay onadı.
12.03.2022 Gündem
Irak’ın kuzeyinde flaş operasyon! Hepsi öldürüldü
Irak’ın kuzeyinde flaş operasyon! Hepsi öldürüldü Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı’nca, Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı ile Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
25.02.2022 Gündem
Savaşa hayır sözleri ve mesajları! Rusya Ukrayna savaşına karşı barış ile ilgili sözler ve savaş karşıtı sözler: Yurtta Sulh Cihan da Sulh!
Savaşa hayır sözleri ve mesajları! Rusya Ukrayna savaşına karşı barış ile ilgili sözler ve savaş karşıtı sözler: Yurtta Sulh Cihan da Sulh! Rusya - Ukrayna krizi savaşa döndü. Rusya Devlet Başkanı Putin, 24 Şubat tarihinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna lideri Zelenski ülkede genel seferberlik ilan etti. Zelenski ayrıca bugünkü saldırılarda 137 kişinin yaşamını yitirdiğini, 300'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı. Savaşın vahameti her geçen saat ağırlaşırken savaş karşıtı sözlerle tepkilerini dile getirmek isteyenler “Savaşa hayır sözleri ve barış mesajları” paylaşıyor. İşte savaşa hayır ve barış sözleri…
25.02.2022 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı Bakan Soylu, telefonlarının dinlenildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Konuşmalarını kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiaya, CHP’ye yakın medyanın bir kısmının olağanüstü ilgi göstermesi. Neden acaba?
17.01.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: TÜİK'te önümüze duvar ördüler
Kılıçdaroğlu: TÜİK'te önümüze duvar ördüler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de partisinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, "Bütün emeklilerin, asgari ücretlilerin, memurların bilmesini isterim. Ben TÜİK'e sizin hakkınızı korumak için gittim. Oradakilere soracaksın, siz hangi araştırmaları yaparak bu rakamları buldunuz diye. Kapı duvar. İlk kez Türkiye Cumhuriyeti tarihinde milletvekilleri üstelik bir yere giderken önümüze duvar ördüler. Sanıyorlar ki o duvar bizi esir alacak, duvarı aşmayacağız. Mersinlilerin ve bütün Türkiye'nin huzurundan açık ve net söylüyorum sizin duvarlarınız vız gelir bize" dedi.
4.12.2021 Siyaset
Atatürk sözleri! Ölümünün 83. yılında Atatürk’ü sözleriyle an… Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel sözleri…
Atatürk sözleri! Ölümünün 83. yılında Atatürk’ü sözleriyle an… Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel sözleri… Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü kendi sözleri ile anmak isteyenler bugün bile yolumuzu aydınlatan sözlerini sosyal medya platformlarında paylaşmak isteyenler Atatürk sözleri araştırmasına başladı. İleri görüşlü sözleri, gençlere tavsiye niteliğindeki mesajları aradan yıllar geçmesine rağmen hala güncelliğini koruyor. İşte Atatürk’ün en güzel sözleri…
10.11.2021 Gündem
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne?
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne? Yunanistan, ABD ve Fransa ile anlaşmalar imzalıyor. Atina yönetimi milyarlarca dolarlık anlaşmalara imza atıyor. Peki bu anlaşmaların anlamı ne? Gazeteci Bünyamin Aygün CNN TÜRK'te bu konuyu değerlendirdi.
17.10.2021 Gündem
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı Teğmen rütbesini Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını itiraf eden eski tuğgeneral Serdar Atasoy'un yargılanmasına başlandı. Darbe girişimi sırasında eski tuğamiral Sinan Sürer "Ataşeler" WhatsApp grubuna "Arkadaşlar TSK yönetime el koymuştur. Bunu tüm muhataplarına derhal iletin" şeklindeki mesajına "Emredersiniz komutanım" karşılığını verdiği aktaran Atasoy "Bu mesaj darbeyi kabul ettiğim anlamına gelmez" dedi.
30.09.2021 Gündem
Ömer Çelik'ten Rum kesiminin skandal talimatına tepki
Ömer Çelik'ten Rum kesiminin skandal talimatına tepki AK Parti Sözcüsü Çelik, Rum okullarında okutulan ders kitabından Atatürk’le ilgili sayfanın yırtılmasına tepki gösterdi. "Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Atatürk'e ve Atatürk nezdinde Türk milletine yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz" dedi.
8.09.2021 Gündem
Başına 4 milyon lira ödül konulmuştu! Yurtta sulh konseyindeki firari yarbayın Akıncı Üssü'nde görüntüleri  ortaya çıktı...
Başına 4 milyon lira ödül konulmuştu! Yurtta sulh konseyindeki firari yarbayın Akıncı Üssü'nde görüntüleri ortaya çıktı... Son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyesi firari eski jandarma yarbay Turgay Sökmen'in, Akıncı Üssü'nden firar etmeden önceki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.
24.07.2021 Gündem
Darbe girişimi davalarında kaç kişi hakkında karar verildi?
Darbe girişimi davalarında kaç kişi hakkında karar verildi? 15 Temmuz Darbe Davaları Platformu Başkanı avukat Mehmet Alagöz, Türkiye genelinde ilk derece mahkemelerince karar verilen 288 fiili darbe davasında toplam 8 bin 724 kişi hakkında karar verildiğini belirterek, "1634 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, 1366 sanığa müebbet, 1890 sanığa 1 yıl 2 ay ile 20 yıl arasında değişen sürelerde süreli hapis cezası, 2 bin 870 sanığa beraat, 964 sanığa ise ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verilmiştir" dedi.
14.07.2021 Gündem
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, 27 Nisan 2007'de yayımlanan e-muhtıraya ilişkin, "Geçmişte çıkardığımız dersi eğer hakkıyla almamız gerekiyorsa; 104 amiralin bildiri yayımlamasına da tepkiyi net bir şekilde ortaya koymamız lazım. 15 Temmuz Yurtta Sulh Konseyi'nin yapmış olduğu açıklama gece yarısında olmuş, 27 Nisan e-muhtırası da gece yarısı olmuş 23.15'te, baktığınızda amirallerin bildirisi de gece yarısında 23.15'te gerçekleştirilmiş" dedi.
25.04.2021 Siyaset
İstanbul ve Atina arasında "iyi niyet protokolü" imzalandı
İstanbul ve Atina arasında "iyi niyet protokolü" imzalandı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis, şehirler arasında "iyi niyet protokülü" imzaladı.
19.03.2021 Gündem
Kritik FETÖ davasında karar! 25 sanığa verilen ceza onandı
Kritik FETÖ davasında karar! 25 sanığa verilen ceza onandı Yargıtay, FETÖ'nün darbe girişiminde Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada 25 sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapsi onadı.
4.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yurtta Sulh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurtta sulh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.