Yurtkur

Yurtkur

Son dakika Yurtkur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yurtkur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yurtkur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurtkur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurtkur gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 yurtkur haberi bulunmuştur. Tüm yurtkur haberleri aşağıda listelenmiştir.
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? KYK Yurt başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki, Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte KYK yurt başvuru sorgulama…
13.09.2023 Eğitim
Bedava konaklama fırsatı! 81 ilde geçerli, yaş sınırı...
Bedava konaklama fırsatı! 81 ilde geçerli, yaş sınırı... Tamamen ücretsiz! Yaş sınırı bulunuyor. Tüm Türkiye'de geçerli olacak. Bakan Kasapoğlu, “18-25 yaş arası gençlere, müze ve ören yerlerine tamamen ücretsiz girebilecekleri bir Müzekart GNS hediye ediyoruz. Bakanlığımızın misafiri olarak Galata Kulesi, Göreme Açık Hava Müzesi, Pamukkale Travertenleri, Zeugma gibi 300’den fazla müzeyi ziyaret edebilecekler, tatile çıktıklarında da 81 ilimizdeki yurtlarda bedava konaklayabilecekler” dedi.
3.07.2022 Ekonomi
KYK burs ve kredi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? YURTKUR burs başvuruları…
KYK burs ve kredi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? YURTKUR burs başvuruları… KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman başlayacak? Kredi Yurtlar Kurumu tarafından verilecek burs başvuru tarihleri üniversiteliler tarafından merakla sorgulanıyor. Burs başvuruları her yıl Ekim ayında e-Devlet sistemiyle alınıyor, başvuruların değerlendirilmesinin ardından öğrenciler geri ödemeli olan öğrenim kredisi veya geri ödemesiz burs alıyor. Peki, KYK burs ve kredi başvuruları başladı mı? YURTKUR burs başvuruları…
26.10.2021 Eğitim
KYK sonuçları açıklandı mı? Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı!
KYK sonuçları açıklandı mı? Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı! KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları, başka şehirde üniversite kazanan adaylar tarafından sorgulanıyor. KYK yurt başvuruları hafta sonu sona erdi. KYK yurt başvurularının sona ermesiyle YURTKUR’un sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Peki, Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.09.2021 Eğitim
Yurtkur başvurusu başladı mı? 2021 KYK yurt başvuruları ne zaman?
Yurtkur başvurusu başladı mı? 2021 KYK yurt başvuruları ne zaman? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından özellikle şehir dışında üniversite eğitimlerine devam edecek öğrencilerin gözü 2021 KYK yurt başvurularına çevrildi. KYK yurt başvuruları için açıklama yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Peki, Yurtkur başvurusu başladı mı? KYK yurt başvurusu ne zaman? Yurtkur başvuru şartları neler? İşte 2021 KYK yurt başvuru süreci ile ilgili tüm detaylar...
4.09.2021 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman? 2021 KYK yurt ve burs başvurusu nasıl yapılır?
KYK yurt başvuruları ne zaman? 2021 KYK yurt ve burs başvurusu nasıl yapılır? Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala KYK yurt ve burs başvuruları ile ilgili detaylar gündemde yer almaya devam ediyor. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte adaylar KYK burs ve yurt başvuru tarihlerini araştırıyor. Peki, KYK yurt ve burs başvurusu ne zaman 2021? KYK yurt başvuru tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...
31.08.2021 Eğitim
Üniversite yurt başvuruları ne zaman? KYK yurt başvuruları nasıl yapılır?
Üniversite yurt başvuruları ne zaman? KYK yurt başvuruları nasıl yapılır? KYK burs ve yurt başvuruları merakla bekleniyor. Üniversitelerde yüz yüze eğitime geçeceğinin durulmasının ardından yurt ve burs başvuruları ile ilgili aramalar arttı. KYK yurt ve burs başvuruları süreci hakkında merak edilenler…
19.08.2021 Eğitim
KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak?
KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak? YKS sonuçları açıklanınca gözler KYK yurt ve burs başvurularına çevrildi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 26-27 Haziran'da gerçekleştirdikleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) sonuçlarının açıklandığını duyurunca KYK yurt başvuruları gündeme geldi. Peki, 2021 KYK yurt ve burs başvurusu ne zaman başlayacak?
29.07.2021 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvuruları 2021
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvuruları 2021 KYK yurt başvuruları üniversite sınavına giren öğrenciler tarafından merak ediliyor. YKS sonuçlarının açıklanmasıyla tercihlerini yapacak olan adaylar, yurt ve burs aramalarını şimdiden hızlandırdı. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman?
5.07.2021 Eğitim
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 30 arttı, en düşüğü 7 bin lira...
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 30 arttı, en düşüğü 7 bin lira... Fiyatlara zam geldi. Yüzde 20-30 arasında fiyat artışı oldu. İndirim imkanı bulunuyor. 15 Ağustos'a kadar yüzde 10 indirim yapılıyor. Fiyatlar illere göre değişiyor. En düşük ücret 7 bin lira ile Konya'da bulunuyor. Üniversitelerin 13 Eylül’de açılacağının açıklanmasının ardından, aşılamanın hızlanmasıyla yüz yüze eğitimin kesintisiz devam edeceği beklentisi öğrencileri hemen yurt arayışına soktu. Devlet yurtları için henüz başvuru alınmazken, özel yurtlarda fiyatlar netleşti. Ücretler bir eğitim dönemi için en düşük 7 bin liradan başlarken, büyükşehirlerde 60 bin liraları aşıyor. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 20-30d daha yüksek.
17.06.2021 Ekonomi
KYK yurt başvuruları ne zaman 2021? KYK yurt başvuru şartları nelerdir?
KYK yurt başvuruları ne zaman 2021? KYK yurt başvuru şartları nelerdir? 2020-2021 dönemi KYK burs ve kredi sonuçları erişime açılınca, KYK yurt başvuru aramaları arttı. Burs ve öğrenim kredisi için başvuru yapan öğrenciler sonuçlarını Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun resmi sitesi üzerinden sorgularken, yurt başvurularının ne zaman olacağını sorguluyor. YURTKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleşen KYK yurt başvuruları hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Şehir dışında okuyan öğrenciler KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? 2021 KYK yurt başvurusu şartları nelerdir? siye soruyor.
16.01.2021 Eğitim
YURTKUR memur alımı başvuru süreci başladı! 63 ilde 500 GSB KYK memur alımı 2021 şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır, hangi illere alım yapılacak?
YURTKUR memur alımı başvuru süreci başladı! 63 ilde 500 GSB KYK memur alımı 2021 şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır, hangi illere alım yapılacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, KYK yurt personeli olarak 500 memur alımı yapacağını duyurdu. 04 Ocak'ta başlayan KYK 500 yüz yurt yönetim personeli alımı başvuruları 20 Ocak tarihine kadar tamamlanacak. Başvuru şartları arasında 2020 yılı KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmakta bulunuyor. İşte, GSB KYK personel alımı başvuru şartları ve başvuru işlemleriyle ilgili detaylı bilgiler.
6.01.2021 Personel Alımı
Borç yapılandırması ile ilgili flaş açıklama! Son gün...
Borç yapılandırması ile ilgili flaş açıklama! Son gün... Borcu olan milyonlarca kişi uzun süre yapılandırma haberi beklemişti. Vatandaşları sevindiren haber geldi, yapılandırmanın detayları belli oldu. Yapılandırma başvuru süreci için yavaş yavaş ise sona geliniyor. Bilindiği üzere tarihin en kapsamlı af yasası olarak da kabul edilen bu düzenlemenin başvuruları 31 Aralık 2020'ye kadar devam edecek. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka vatandaşlara uyararak, “Yapılandırmada kanunundan yararlanmak isteyenler fırsatı kaçırmamalı” diye konuştu.
21.12.2020 Ekonomi
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan HES kodu açıklaması!
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan HES kodu açıklaması! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koordinasyonunda Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Yerlikaya, "HES Kodu uygulamasını, kamu kurumlarımızın hepsinde başarıyla uygulamaya koyduk. Düğün, nişan, nikâh, cenaze merasimi, toplantı ve törenler gibi sosyal faaliyetlerin önlemlere uygun şekilde icra edilmesi için Kaymakamlıklarımız, güvenlik güçlerimiz, sağlık ve belediye ekiplerimizle 7/24 görevimizdeyiz." dedi.
7.10.2020 Gündem
KYK burs başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK burs başvurusu 2020…
KYK burs başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK burs başvurusu 2020… YKS sonuçlarının açıklanıp, tercihlerin yapılmasının ardından bir üniversiteye yerleşen öğrenciler şimdi yoğun bir şekilde KYK burs ve yurt başvurularını araştırıyor. KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nce her yıl ağustos ayı itibarıyla alınan yurt başvurularının, bu yıl yaşanan olağanüstü süreç sebebiyle Yükseköğretim Kurulu’nun açıklayacağı akademik takvime göre belirleneceği ifadelerini kullandı. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman başlıyor? KYK burs ve kredi başvurusu 2020 ne zaman yapılacak? Yurt başvuruları başladı mı? İşte KYK yurt, burs ve kredi ödemeleri başvuru hakkında merak edilenler…
7.09.2020 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar?
KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar? Üniversiteye yerleşen öğrenciler, eğitimin uzaktan mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı sorusuna yanıt ararken Sağlık Bakanlığı'ndan gelen tavsiye 'üniversiteler açılacak mı?' sorusunu yeniden gündeme getirdi. Bazı üniversitelerin uzaktan eğitim kararı almasının ardından öğrenciler okudukları şehirlerde yaşadıkları evlerin ve yurtların sözleşmelerini iptal etmeye başladı bile. Ancak üniversitelere bu yıl başlayacak olanlar için durum biraz farklı. Öğrenciler üniversitelerin kararını açıklamasını beklerken yeni kazanan öğrenciler de yurt ve ev arayışına ağırlık vermiş durumda. Devlet yurduna giremeyenler, bu yıl yurt ararken yalnızca fiyat ve imkanlara değil virüs önlemlerine ve eğitime ara verilmesi durumunda yapacağı ödemeye dikkat edecek. Çoğu yurtta odalar tek kişiliğe çevrilirken, fiyatlar artıyor. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar? İşte il il yurt fiyatları ve ödeme koşulları...
5.09.2020 Eğitim
KYK burs başvurusu ne zaman? 2020 KYK burs başvuruları başladı mı?
KYK burs başvurusu ne zaman? 2020 KYK burs başvuruları başladı mı? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar için kayıt süreci başladı. Adaylar üniversite kayıtları ile birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları ve yurt başvuruları ile ilgili bilgileri merak ediyor. KYK başvuruları e-Devlet KYK burs başvuru ekranı üzerinden alınacak. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman? KYK başvuruları ne zaman yapılacak? İşte KYK burs başvuruları ile ilgili merak edilenler...
3.09.2020 Eğitim
KYK başvuruları ne zaman? KYK yurt ve burs başvurusu nasıl yapılır?
KYK başvuruları ne zaman? KYK yurt ve burs başvurusu nasıl yapılır? Üniversite sonuçlarının netleşmesinin ardından adaylar, KYK yurt ve burs başvuruları hakkındaki araştırmalarını yoğunlaştırdı. Üniversiteyi başka bir şehirde kazanan öğrencilerin 2020 YKS tercih sonuçları açıklanmasıyla yurt ve burs araması başladı. KYK yurt başvurusu ne zaman? KYK yurt ve burs başvurusu nasıl yapılır? KYK başvuru 2020 detayları…
26.08.2020 Eğitim
KYK aralık bursu ne zaman yatacak?
KYK aralık bursu ne zaman yatacak? KYK aralık bursu ne zaman yatacak? 2019 KYK burs ödemesi ne zaman yapılacak? Soruları binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. 2019-2020 döneminde KYK’dan burs ve kredi alamaya hak kazanan öğrenciler ilk ödemesini, kasım ayı sonunda almıştır. Peki, KYK aralık ayı burs ve kredi paraları ne zaman yatacak? 2019 KYK burs ödemesi ne zaman yapılacak?
6.12.2019 Eğitim
Son dakika! 2020 KYK burs ve kredi sonucu sorgulama sayfasında açıklandı!
Son dakika! 2020 KYK burs ve kredi sonucu sorgulama sayfasında açıklandı! KYK burs başvurusu 2019-2020 sonuçları milyonlarca öğrenci tarafından merak ediliyor. 2018 burs sonuçları Kasım’ın ikinci haftasında açıklandığından gözler Kredi ve Yurtlar Kurumu’na çevrildi. Gelen son dakika habere göre, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim burs/kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
16.11.2019 Gündem
KYK burs başvurusu 2019-2020 sonuçları belli oldu mu?
KYK burs başvurusu 2019-2020 sonuçları belli oldu mu? KYK burs başvurusu 2019-2020 sonuçları milyonlarca öğrenci tarafından merak ediliyor. 2018 burs sonuçları Kasım’ın ikinci haftasında açıklandığından gözler Kredi ve Yurtlar Kurumu’na çevrildi. Peki, KYK burs başvurusu 2019-2020 sonuçları belli oldu mu?
15.11.2019 Eğitim
YURTKUR KYK burslarını ne zaman açıklayacak?
YURTKUR KYK burslarını ne zaman açıklayacak? Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve öğrenim kredi sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü hala başvuruları değerlendiriyor. KYK’nın değerlendirme işlemi sürerken, milyonlarca öğrenci sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. KYK 2018 sonuçları Kasım ayının ikinci haftası açıklandığından, gözler sürekli YURTKUR’dan gelecek haberde. Peki, YURTKUR KYK burslarını ne zaman açıklayacak?
14.11.2019 Eğitim
KYK Burs sonuçlarında son durum! KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK Burs sonuçlarında son durum! KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Yükseköğrenim gören öğrencilerin gündeminden düşmeyen soruların başında geliyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre değerlendirme süreci hala devam ediyor. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde…
12.11.2019 Eğitim
2019 KYK burs sonuçları ne zaman açıklanır?
2019 KYK burs sonuçları ne zaman açıklanır? KYK burs başvuru sonuçları için son dakika duyurusu geldi. Öğrenciler, heyecanla KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklerken, KYK sürecin devam ettiğini açıkladı. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanır?
7.11.2019 Eğitim
KYK burs sonuçları açıklandı mı? Resmi açıklama geldi
KYK burs sonuçları açıklandı mı? Resmi açıklama geldi KYK burs başvuru sonuçları ile ilgili öğrencilerin merakı devam ediyor. 2019 KYK burs başvuru sonuçlarıyla ilgili resmi açıklama geldi. Peki KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte 2019 KYK burs başvuru sonuç sorgulama ekranı ve konuyla ilgili tüm bilgiler...
6.11.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yurtkur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurtkur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.