Yufkacıya kaçan eltiler olayında şoke eden olay! Üçüncü bir kadın daha ortaya çıktı
Yufkacıya kaçan eltiler olayında şoke eden olay! Üçüncü bir kadın daha ortaya çıktı Yufkacıya kaçan eltiler olayında flaş gelişme Türkiye'nin gündemine oturdu. Yufkacı Muammer’e kaçan eltilerden küçük elti Hamide Duman, canlı yayına katıldı. Küçük elti, şok iddialarda bulundu. Canlı yayın sırasında ise flaş gelişme yaşandı. Yayına bağlanan Ayşe isimli bir kadın Yufkacı Muammer'in kadınları nasıl kandırdığını anlattı.
3.04.2021 Gündem
Yufkacıya kaçan eltilerle ilgili flaş gelişme!
Yufkacıya kaçan eltilerle ilgili flaş gelişme! Esra Erol'da işlenen inanılmaz bir olay ile ilgili flaş gelişme yaşandı. İsimleri Hamide Duran olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçtı. Olayın ardından son programda bir son dakika gelişmesi yaşandı. Küçük elti Hamide canlı yayına bağlanarak evine döneceğini açıkladı! İşte Türkiye'nin konuştuğu olayda son gelişmeler...
30.03.2021 Gündem
İki elti aynı yufkacıya kaçtı! 'Yufka büyüsü' bombası canlı yayında ortaya çıktı...
İki elti aynı yufkacıya kaçtı! 'Yufka büyüsü' bombası canlı yayında ortaya çıktı... Esra Erol'un programında inanılmaz bir olay yaşandı. İsimleri Hamide Duran olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçtı. Olay kadınlardan birinin kocasının yardım istemesiyle ortaya çıktı. Daha sonra 2 elti stüdyoya bağlanıp, yufkacıya neden kaçtıklarını anlattılar. Telefona ismini vermek istemeyen bir kadın, 'Hoca olarak gittiğimiz kişi Muammer Ay’dı sihir yapıyordu' deyince ortalık karıştı. Kadın, "Sözde Hoca olan Muammer ortalıkta dolaşıp yuvaları yıkıyor" ifadelerini kullandı.
29.03.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri