Yosi Mizrahi

Yosi Mizrahi

Son dakika Yosi Mizrahi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yosi Mizrahi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yosi Mizrahi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yosi Mizrahi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yosi mizrahi gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 yosi mizrahi haberi bulunmuştur. Tüm yosi mizrahi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları! Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi?
Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları! Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? Öldür Beni Sevgilim filmi hakkında aramalar arttı. Başrollerinde Murat Boz ve Seda Bakan'ın yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi, Öldür Beni Sevgilim filminin konusu ve oyuncuları nedir?
23.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu?
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor 2021, bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı diziye Uğur Yücel de katıldı. Peki, EDHO 200. Bölüm ne zaman başlayacak, EDHO 171. Bölüm bekleniyor…
19.10.2021 Gündem
Kin filminin konusu ne, oyuncuları kim? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Kin filmi ne zaman yayınlanacak?
Kin filminin konusu ne, oyuncuları kim? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Kin filmi ne zaman yayınlanacak? Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı, Güney Kore filmi The Grudge'dan uyarlanan Kin filmi fragmanı yayınlandı. Fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken filmin başrolünde Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler de yer alıyor. Kin filmi ne zaman yayınlanacak? İşte Kin filmi konusu, oyuncuları…
14.09.2021 Gündem
‘Eskimeyen Şarkılar’a devam
‘Eskimeyen Şarkılar’a devam Selami Şahin, ‘Eskimeyen Şarkılar’ konseptiyle Zorlu PSM’de sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
29.09.2019 Magazin
Sürpriz nikah! Ünlü oyuncu evlendi
Sürpriz nikah! Ünlü oyuncu evlendi Yosi Mizrahi uzun zamandır aşk yaşadığı İdil Kazak ile nikah masasına oturdu.
14.06.2019 Magazin
Selami Şahin şarkılarını Bay J sunacak
Selami Şahin şarkılarını Bay J sunacak Usta sanatçı Selami Şahin'in 2 Mart Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde üçüncüsüne imza atacağı “Eskimeyen Şarkılar” konseptli konserinin sürpriz sunucusu belli oldu.
27.02.2019 Magazin
Avrupa turnesine çıkıyorlar
Avrupa turnesine çıkıyorlar Uyarlamasını Haldun Dormen’in yaptığı, ‘Daha Neler’ adlı tiyatro oyunu bu sezon yeniden Avrupa’nın büyük şehirlerinde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
23.10.2018 Magazin
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız!
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız! 1996 yılında doğa kazalarında ya da doğal afetlerde başı dertte olanlara en kısa sürede ulaşmak amacıyla kurulan AKUT, Büyük Marmara Depremi’nin 20. yılına girilirken, “17 Ağustos’u asla unutmayacağız! O gün geleceği de kurtardık!” temalı önemli bir sosyal medya farkındalık projesini hayata geçirdi.
14.08.2018 Gündem
Motosikletle Norveç’e
Motosikletle Norveç’e Aralarında Yosi Mizrahi’nin de olduğu dört arkadaşıyla beraber motosikletle Avrupa turuna çıkan Ogün Kaptanoğlu, Norveç’e vardı.
13.08.2018 Magazin
Eğlencenin kalbi Kemer Country’de attı
Eğlencenin kalbi Kemer Country’de attı Türkiye’nin ilk hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival’in 2’incisi Kemer Country’de unutamayacakları anlar yaşattı
7.05.2018 Magazin
Aşk diye bir şey yok!
Aşk diye bir şey yok! İlk görüşte aşka inanmadığını anlatan Yosi Mizrahi, “Hele ki iki defa boşanmış biri olarak aşk diye bir şey yok diyebilirim” şeklinde konuştu.
14.04.2018 Magazin
Güney Amerika’ya açılıyorlar!
Güney Amerika’ya açılıyorlar! ‘Çocuklar Sana Emanet’in galası gerçekleşti. Filmin başrol oyuncusu Engin Akyürek, “Değişik ve heyecan dolu bir işe imza attık. Filmimiz haziranda Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek” dedi.
22.03.2018 Magazin
Saba Tümer oyunculuğa adım attı!
Saba Tümer oyunculuğa adım attı! 'Kadın Aklı Erkek Aklı' adlı tiyatro oyunuyla önceki akşam Kadıköy Akla Kara Sahnesi'nde boy gösteren Saba Tümer, "İyi ki oyunculuğa adım attım" dedi.
10.11.2017 Kültür Sanat
15 yıl sonra güldürecek
15 yıl sonra güldürecek 15 yıldır komedi filminde rol almayan Sarp Levendoğlu, ‘Nereden Nereye’ filmi ile izleyenleri güldürecek
27.04.2017 Magazin
Ünlü oyuncular sahnede öpüştü!
Ünlü oyuncular sahnede öpüştü! '15 Dakikalık Şöhret İçin Neleri Göze Alırsınız?' oyununda Füsun Kostak ve Pelin Turancı'nın öpüşme sahnesi dikkat çekti. İşte Füsun Kostak ve Pelin Turancı'nın o anları...
23.03.2017 Kültür Sanat
‘Nereden Nereye’ filmi geliyor!
‘Nereden Nereye’ filmi geliyor! ‘Nereden Nereye’ filminin vizyon tarihi ve afişi belli oldu.
20.03.2017 Kültür Sanat
Yanlışlıklar komedyası
Yanlışlıklar komedyası Nereden Nereye sinema filminin çekimleri tamamlandı.
14.03.2017 Magazin
'Nereden Nereye' filmi geliyor!
'Nereden Nereye' filmi geliyor! Yapımını İnsignia Yapım’ın, yönetmenliğini Volkan Dönmez’in üstlendiği, senaryosunu Selim Çirput’un kaleme aldığı ‘Nereden Nereye’ sinema filminin çekimleri tamamlandı.
14.03.2017 Kültür Sanat
Komediye ihtiyacımız var
Komediye ihtiyacımız var ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ adlı tiyatro oyununun galası, önceki akşam Kadıköy Akla Kara Tiyatrosu’nda gerçekleşti...
20.12.2016 Magazin
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün Tolga Çevik'in heyecanla beklenen filmi ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Yapımcılığını TME Film’in üstlendiği film, 6 Aralık Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gala yaptı.
7.12.2016 Magazin
10 günde 6 bin kilometre
10 günde 6 bin kilometre ‘Karagül’ dizisinin final yapmasıyla soluğu İstanbul’da alan Ogün Kaptanoğlu, aralarında oyuncu arkadaşı Yosi Mizrahi’nin de yer aldığı 7 arkadaşıyla birlikte, motosikletlerle tura çıktı...
30.06.2016 Magazin
İnternetin Fatih'i
İnternetin Fatih'i 1 Nisan’da test yayınına başlayan ve internet üzerinden yayın yapan N10 kanalında program sunacak ünlü isimler belli oldu...
16.06.2016 Magazin
Kalbim Yangın Yeri dizisinde kim hangi rolde oynuyor!
Kalbim Yangın Yeri dizisinde kim hangi rolde oynuyor! Kalbim Yangın Yeri dizi ekranlarda fırtına estirmeye devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan dizi Kalbim Yangın Yeri dizisi ekrana gelen ilk bölümleri ile izleyenlerin beğenisini toplamayı başardı. Peki Kalbim Yangın Yeri dizisinde kim hangi rolde oynuyor? İşte ayrıntılar...
9.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yosi Mizrahi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yosi mizrahi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.