Yılmaz Gruda

Yılmaz Gruda

Son dakika Yılmaz Gruda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılmaz Gruda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılmaz Gruda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılmaz Gruda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılmaz gruda gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 yılmaz gruda haberi bulunmuştur. Tüm yılmaz gruda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor'
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor' Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda, son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
27.12.2023 Magazin
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında yaşamını yitirdi. Elvan Gruda'nın vefatının ardından acı gerçeği yakın arkadaşı oyuncu Tuna Arman açıkladı: 'Kendi seçimiydi, kanseri umursamadı'
25.12.2023 Magazin
Gruda ne demek? TDK Gruda ne anlama geliyor?
Gruda ne demek? TDK Gruda ne anlama geliyor? Gruda kelimesinin anlamı merak ediliyor. Sanatçı Yılmaz Gruda'nın ölümü sonrası vatandaşların Gruda kelimesinin kökeni ve tarihçesi hakkındaki araştırmaları başladı. Peki Türk Dil Kurumu'na göre Gruda ne anlama geliyor?
25.07.2023 Yaşam
Yılmaz Gruda neden öldü? Yılmaz Gruda kimdir, kaç yaşında?
Yılmaz Gruda neden öldü? Yılmaz Gruda kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Gruda neden öldü sorusunun yanıtı merak edilyior. Türk sinema ve tiyatro sanatçısı Yılmaz Gruda, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 14 Temmuz 1930 tarihinde doğan ünlü sanatçının ölümünü menajeri Tümay Özokur verdi. Peki Yılmaz Gruda kimdir? Yılmaz Gruda kaç yaşında öldü?
25.07.2023 Televizyon
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti Bir süredir sağlık sorunları yaşanan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda (94) hayatını kaybetti.
25.07.2023 Magazin
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı!
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı! Türk sinema ve tiyatro tarihinin usta isimlerinden olan Yılmaz Gruda, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
13.03.2023 Magazin
Cemal Hünal: Bu ülkede sosyal medya fenomeniyle iyi geçineceksin!
Cemal Hünal: Bu ülkede sosyal medya fenomeniyle iyi geçineceksin! Yapımcılığını Levent Cengizhan’ın üstlendiği, 30 Eylül’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ‘Yanlış Anlama 2’ filminin oyuncuları, önceki gün Etiler'de bir mekanda basın mensuplarının karşısına çıktı.
24.09.2022 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Harput Kısa Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Harput Kısa Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Elazığ'da, 'Harput Kısa Film Festivali', 42 kısa film arasından dereceye girenler için düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
12.09.2021 Kültür Sanat
Yılmaz Gruda'dan Fatma Girik itirafı: Beni boğulmaktan kurtardı
Yılmaz Gruda'dan Fatma Girik itirafı: Beni boğulmaktan kurtardı Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar programının bu haftaki konuğu Yılmaz Gruda oldu. Usta sanatçı, 'Karakolda Ayna Var' filminin setinde Fatma Girik’in bir sahnede kendisini boğulmaktan kurtardığını anlattı.
15.08.2021 Magazin
Devlet Tiyatroları perdelerini açıyor
Devlet Tiyatroları perdelerini açıyor Devlet Tiyatroları, 1 Ekim Salı günü perdelerini açarak sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
30.09.2019 Kültür Sanat
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı Ünlü oyuncu Özgür Aydın bindiği taksinin sürücüsünü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
11.02.2019 Magazin
Usta'ya veda! Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlandı
Usta'ya veda! Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlandı Çarşamba günü vefat eden Yeşilçam'ın usta sanatçısı Ayşen Gruda (74), bugün sonsuzluğa uğurlandı. Cenazesi Zincirlikuyu Camii'ne getirilen usta oyuncunun eski eşi Yılmaz Gruda, törene gelmeyen ünlü isimlere sitem etti. Cenaze namazına Meclis Başkanı Binali Yıldırım da katıldı.
25.01.2019 Magazin
Ayşen Gruda hayatını kaybetti
Ayşen Gruda hayatını kaybetti Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, Kağıthane Derindere Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.
23.01.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Bu hafta 11 film vizyona girecek
Bu hafta 11 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 11 film vizyona girecek.
20.09.2018 Kültür Sanat
Galayı köyde yapacağız
Galayı köyde yapacağız Başrolünde Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Sinan Çalışkanoğlu, Yılmaz Gruda gibi isimlerin yer aldığı komedi filmi ‘Göktaşı’nın çekimleri önceki gün tamamlandı.
9.08.2018 Magazin
Eski dostlar 'Sorma Neden' filminde buluştu!
Eski dostlar 'Sorma Neden' filminde buluştu! Usta oyuncular Yılmaz Gruda, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz ve Mahmut Gökgöz yönetmenliğini Tolga Baş'ın yaptığı 'Sorma Neden' sinema filminde bir araya geldiler.
14.11.2017 Kültür Sanat
Melih Cevdet Anday Edebiyat Ödülü, Yılmaz Gruda'nın!
Melih Cevdet Anday Edebiyat Ödülü, Yılmaz Gruda'nın! Duayen oyuncu Ahmet Yılmaz Gruda, Milas Belediyesi tarafından verilen 'Melih Cevdet Anday Büyük Edebiyat Ödülü'ne layık görüldü.
13.09.2017 Kültür Sanat
Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar 3 Eylül Pazar günü tarihli Show tv yayın akışı, kanalın en sevilen programlarından Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Kendine İyi Bak adlı yaşam programı ve Pazar Sürprizi programı ile devam eden sabah kuşağı, Show tv’de Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in yayınlanması ile sona erecek. Akşam kuşağında ise Güldür Güldür Show ve Şeytanın Pabucu adlı programlar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
'Yaşam Boyu Onur Ödülü' Yılmaz Gruda'ya verildi
'Yaşam Boyu Onur Ödülü' Yılmaz Gruda'ya verildi Uluslararası Kayseri Altın Çınar Film Festivali’nin kapanış galası ve ödül töreni, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda yapıldı.
9.05.2017 Kültür Sanat
'Frankenstein'ı 2 günde 3 bin kişi izledi
'Frankenstein'ı 2 günde 3 bin kişi izledi 'Frankenstein' oyunu, iki günde yaklaşık 3 bin tiyatro sever tarafından izlendi.
29.03.2017 Kültür Sanat
Ayşen Gruda ile Yılmaz Gruda 40 yıl sonra el ele
Ayşen Gruda ile Yılmaz Gruda 40 yıl sonra el ele 40 yıl önce boşanan ünlü sanatçılar Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda, kızları Elvan Gruda'nın uyarladığı tiyatro oyunu ile bir araya geldi.
24.11.2016 Magazin
Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle ATV'nin sevilen dizisi Mutlu Ol Yeter son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Mutlu Ol Yeter'de Zeynep düştü, kafasına aldığı darbe ile tepkisiz kalıyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
10.05.2015 Magazin
Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle ATV'nin sevilen dizisi Mutlu Ol Yeter son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni bölümde Can ve Babür'ün başına yine neler gelecek? Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınladnı mı?
3.05.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yılmaz Gruda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılmaz gruda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.