Yep

Yep

Son dakika yep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yep gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 yep haberi bulunmuştur. Tüm yep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin, toplamda da 650 bin konut inşa etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin, toplamda da 650 bin konut inşa etmek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da depremzedelerle bir araya geldiği iftar programında konuştu. Erdoğan, "Geçici Ticaret Merkezleri geri dönüşü hızlandıracak. Amacımız 1 yılda 319 bin konut toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır" ifadelerini kullandı.
26.03.2023 Gündem
LGS lise taban puanları 2022-tavan puanlar! MEB LGS 2022 taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları açıklandı mı, LGS YEP lise taban puanları sıralaması ne?
LGS lise taban puanları 2022-tavan puanlar! MEB LGS 2022 taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları açıklandı mı, LGS YEP lise taban puanları sıralaması ne? LGS lise taban puanları, MEB LGS taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları için aramalar arttı. 5 Haziran tarihinde yapılan LGS merkezi sınav sonuçları açıklandı. LGS sonuçları ile beraber lise taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları hakkında yapılan araştırmalar da yoğunlaştı. Ankara, İzmir, İstanbul ve diğer illerdeki öğrenciler, tercihlerden önce LGS lise taban puanları açıklandı mı? 2022 MEB lise tavan ve taban puanları ile yüzdelik dilim ve kontenjan listesi belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor. Peki, LGS YEP lise taban puanları sıralaması ne? İşte LGS lise taban-tavan puanları 2022 hakkındaki detaylar…
30.06.2022 Eğitim
Recep ayı mesajları ile üç ayların başlangıcı mesajları! 2022 yeni resimli Recep ayı kutlama ve tebrik mesajları ile sözleri!
Recep ayı mesajları ile üç ayların başlangıcı mesajları! 2022 yeni resimli Recep ayı kutlama ve tebrik mesajları ile sözleri! Üç aylar mesajları ve Recep ayı kutlama mesajları arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Recep ayı başladı. Receb'in ardından Şaban, sonra da Ramazan ayı idrak edilecek. Recep ayına özel namaz, oruç, dua ibadetleri araştırılırken üç aylar ve Recep ayı için kutlama mesajları araştırması başladı. Recep ayı başlangıcı için sevdiklerine mesaj göndermek isteyenler, onları ibadete çağırmak isteyenler üç ayların başlangıcı recep ayı için en yeni mesajları sözleri araştırıyor. Peygamber efendimizin “Recep Allah’ın, Şa’ban benim Ramazan ise ümmetimin ayıdır” hadisiyle yer verdiği üç aylar için derlediğimiz en güzel üç aylar mesajları ve yeni resimli recep ayı kutlama mesajları…
2.02.2022 Gündem
Mübarek üç aylar mesajı… En güzel üç aylar mesajları 2021 (yazılı, uzun, kısa seçenekli) ile üç aylar ile ilgili güzel sözler…
Mübarek üç aylar mesajı… En güzel üç aylar mesajları 2021 (yazılı, uzun, kısa seçenekli) ile üç aylar ile ilgili güzel sözler… Üç aylar başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Recep ayı 13 Şubat Cumartesi yani bugün başlıyor. Peygamber efendimizin “Recep Allah’ın, Şa’ban benim Ramazan ise ümmetimin ayıdır” hadisiyle yer verdiği üç aylar ile ilgili ibadetler merak edilip, oruç ve namaz konusunda araştırma yapılırken, üç aylar mesajı ve sözleri de araştırılıyor. Koronavirüs birçok kişiyi birbirine hasret bırakında mesajların anlamı daha da büyük oluyor. Biz de hasretliği biraz da olsun azaltmak bu mübarek günü sevdikleriyle kutlamak ve anmak için en güzel üç aylar mesajlarını derledik. İşte Mübarek üç aylar mesajı ve üç aylar ile ilgili güzel sözler…
13.02.2021 Gündem
Bakanlık harekete geçti! 'Bakım sigortası' modeli...
Bakanlık harekete geçti! 'Bakım sigortası' modeli... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca düzenlenen Engelli ve Yaşlı Bireyler için Bakım Sigortası Çalıştayı'nın sonuç raporunda, nüfusun yaşlanmasının 21. yüzyılın en önemli demografik dönüşümlerinden biri olduğuna dikkat çekilerek, bu sebeple Türkiye'de uzun dönemli bakım modelinin belirlenmesinin büyük önem taşıdığı vurgulandı.
12.02.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan: Yıl sonunda YEP hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz
Bakan Pekcan: Yıl sonunda YEP hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz İhracat kasımda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,95 azalarak 16 milyar 88 milyon dolar, ithalat yüzde 16,07 artarak 21 milyar 158 milyon dolar oldu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınındaki artış seyri, Türkiye'nin en önemli ticaret ortağı olan AB ekonomisindeki küçülme ve takvim etkisi nedeniyle kasım ayı ihracatındaki sınırlı daralmaya rağmen yıl sonunda Yeni Ekonomi Programı (YEP) hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını bildirdi.
2.12.2020 Ekonomi
Asgari ücret ne kadar olacak? Ve rakam belli oldu
Asgari ücret ne kadar olacak? Ve rakam belli oldu Asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu olmuştu. Asgari ücret ile ilgili rakamlar ortaya çıkmaya başladı. Hesaplamalara göre brüt asgari ücretin 3.400 TL civarında olacağı net asgari ücretin ise 2.650 lira ile 2.800 lira arasında bir rakamın olacağı tahmin ediliyor.
7.11.2020 Çalışma Hayatı
Bakan Albayrak: Ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz
Bakan Albayrak: Ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Daha fazla üretim ve istihdam, daha fazla ihracat hedefiyle çıktığımız ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ekim ayında ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6, bir önceki aya göre ise yüzde 8,3 artarak 17,3 milyar dolara ulaştı. Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık" dedi.
2.11.2020 Ekonomi
Kamu personel alımı yapılacak! On binlerce kişiye iş fırsatı
Kamu personel alımı yapılacak! On binlerce kişiye iş fırsatı Memur olmak isteyenler için kamuya ne kadar personel alınacağı netleşmeye başladı. Edinilen bilgiye göre kamuya, Yeni Ekonomi Programı öncesi uygun görülen ve bütçelendirilen yaklaşık 35 binin üzerinde personel alımı yapılacak. Ayrıca 65 bin civarında da bütçe teklifi ile belirlenen personel alımı yapılacağı kaydedildi.
26.10.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 2021 bütçesi hakkında açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 2021 bütçesi hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Yeni Ekonomi Programı (2021-2023) dönemi boyunca istihdamın yıllık ortalama 1 milyon 336 bin kişi artması ve işsizlik oranının kademeli olarak gerileyerek 2023 yılında yüzde 10,9 seviyesine gerilemesi beklenmektedir'' dedi.
21.10.2020 Ekonomi
Kurumlar Vergisi'ne indirim geliyor! Hükümet harekete geçti...
Kurumlar Vergisi'ne indirim geliyor! Hükümet harekete geçti... Ekonomiyi canlandırmak, şirketleri istihdam ve cirolarını artırmaya teşvik etmek amacıyla harekete geçen hükümet, Kurumlar Vergisi oranında indirim için çalışma başlattı. Peki, Kurumlar Vergisi'ne indirim gelecek mi? İşte Kurumlar Vergisi indirimi oranları ve vergi indiriminin detayları...
15.10.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak paylaştı: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz
Bakan Albayrak paylaştı: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı (YEP) hedefleri kapsamında ihracatta, sanayide, üretimde ve ekonominin her alanında yeni döneme girildiğini belirtti.
14.10.2020 Ekonomi
Emekliye zam: 2 bin 912 lira...
Emekliye zam: 2 bin 912 lira... Milyonlarca emekli bekliyordu ve belli oldu. Zamlı maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. En düşük 2 bin 912 lira… Son üç aylık enflasyon rakamları ve geçen hafta açıklanan Yeni Ekonomi Programı (YEP) ile birlikte emeklilerin ve memurların maaşlarına ocakta yapılacak zamlarla ilgili ipuçları ortaya çıkmaya başladı. Emeklilere zam memurlara da fark ödenecek.
7.10.2020 Emekli
Emekli ve memura zam! 3 bin 849 lira...
Emekli ve memura zam! 3 bin 849 lira... Milyonlarca emekli ve memur bekliyordu ve rakamlar tek tek açıklandı. Emekli ve memura zam kuruşu kuruşuna hesaplandı. Ocakta tüm maaşlar değişecek. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşına bu yılın ikinci 6 aylık enflasyonu oranında zam yapılırken; memur emeklilerine yüzde 3 artış ve ikinci 6 aylık enflasyon yüzde 4'ü aşarsa fark yansıtılacak. Yeni Ekonomi Programı'ndaki 2020 yılı enflasyon tahminine göre, zam oranı SSK ve Bağ- Kur emeklilerinde yüzde 4.49, memur emeklilerinde yüzde 3.49 olacak. Maaşlar artacağı için ek ödemeler de yükselecek. Emekli doktorların ilave ödemelerinde de memur maaş katsayısındaki artışla yükseliş yaşanacak. Yüzde 3,49'a enflasyon farkı oluşursa en düşük memur maaşı 3 bin 849 TL, memur emeklisi aylığı ise 2 bin 912 liraya yükselecek.
6.10.2020 Emekli
Kamuda yeni dönem! Maaş ve kadro..
Kamuda yeni dönem! Maaş ve kadro.. Milyonlarca memuru çok yakından ilgilendiriyor. Kamuda yeni önem başlayacak. Kadro ve maaş düzenlemesi ile ödül sistemi geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı’nda ana hedef istihdam olarak görülüyor. Bunun için de çok kapsamlı düzenlemeler geliyor. Kamu sektörüne ilişkin düzenlemeler de programda yer aldı.
4.10.2020 Memur
Maaşlar yükseliyor! Zam oranları...
Maaşlar yükseliyor! Zam oranları... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Maaşlar yükselecek. İşçi, memur, memur emeklisi, işçi emeklisi herkes bu haberi bekliyordu. Kim kaç lira zam alacak? Memur maaşları ne kadar olacak? Zamla birlikte emeklilerin maaşı ne kadar artacak? Yeni Ekonomi Programı (YEP) verilerine göre, yıl sonu TÜFE tahmini yüzde 10,5 oldu. Buna rakama bağlı olarak, 2020 yılının ikinci yarısındaki enflasyon oranı 4,49 olarak gerçekleşecek. 2020 yıl sonu enflasyon beklentisi YEP enflasyon beklentisiyle aynı olursa işçi, memur, emekli maaşlarında önemli bir artış olacak. İşte Ocak 2021 emekli, işçi ve memur maaşı zam oranları...
3.10.2020 Ekonomi
‘Uzun Dönemli Bakım Sigortası’ geliyor...
‘Uzun Dönemli Bakım Sigortası’ geliyor... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeni Ekonomi Programı (YEP) kapsamında vatandaşların uzun süreçli bakımlarını garanti altına alacak, özellikle yaşlılık dönemlerinde rahat etmelerini sağlayacak Uzun Dönemli Bakım Sigortası modelini hayata geçirecek.
3.10.2020 Ekonomi
YEP enflasyon beklentisine göre memur maaşları ne kadar olacak?
YEP enflasyon beklentisine göre memur maaşları ne kadar olacak? Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Maaşlar yükselecek. Memur ve memur emeklilerinin gözü kulağı bu haberdeydi. Kim kaç lira zam alacak? Memur maaşları ne kadar olacak? YEP'le 2020-2022 dönemine ilişkin enflasyon, istihdam, büyüme, ihracat, cari açık gibi temel makro göstergeler belli oldu. Yeni Ekonomi Programı kapsamında paylaşılan verilere göre, yıl sonu TÜFE tahmini yüzde 10,5 oldu. Buna rakama bağlı olarak, 2020 yılının ikinci yarısındaki enflasyon oranı 4,49 olarak gerçekleşecek. 2020 yıl sonu enflasyon beklentisi YEP enflasyon beklentisiyle aynı olursa, en düşük memur aylığı ve memur aylığı ne kadar olacak? İşte YEP enflasyon bekletişine göre en düşük memur ve memur emeklisi maaşları…
3.10.2020 Emekli
Bakan Albayrak'tan 'Borsa İstanbul' açıklaması!
Bakan Albayrak'tan 'Borsa İstanbul' açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Borsa İstanbul'un yeni pazar yapısı yatırımcılarımıza hayırlı olsun. Türkiye sermaye piyasalarını büyütmek, daha fazla yatırımcının bu kaynaklardan faydalanması, Yeni Ekonomi Programı'nda (YEP) önceliklerimiz arasındaydı" dedi.
1.10.2020 Ekonomi
Milyonlarca memura güzel haber! Ödül verilecek
Milyonlarca memura güzel haber! Ödül verilecek Milyonlarca memuru ilgilendiren güzel haber geldi. Kamuda yeni dönem başlıyor. 2023’e kadar Kamu İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi kurulacak. Kamudaki kadrolar yeniden tanımlanacak. Başarılı memur ödüllendirilecek.
1.10.2020 Memur
Vergi kayıp ve kaçağı 'RADAR'a takılacak
Vergi kayıp ve kaçağı 'RADAR'a takılacak Vergisel işlemlerde uzaktan denetim ve risk bazlı incelemelerin yaygınlaştırılması için Risk Analizi Değerlendirme ve Araştırma (RADAR) Sistemi kurulacak. Farklı veri kaynaklarından edinilen bilgiler RADAR sisteminde toplanacak ve risk senaryoları oluşturulacak.
30.09.2020 Ekonomi
YEP'te siber tehditlere 'kalkan' hazırlığı
YEP'te siber tehditlere 'kalkan' hazırlığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı ile siber tehditlerin etkilerinin azaltılması hedefleniyor.
30.09.2020 Ekonomi
Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor! 50 yaş üstü ve 25 yaş altına...
Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor! 50 yaş üstü ve 25 yaş altına... Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. 25 yaş altı gençler ile 50 yaşın üstünde olan çalışanlar için yeni düzenleme yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında istihdam ile ilgili önemli politika ve tedbirler dikkati çekiyor. 50 yaş üstü tam zamanlı çalışanların kısmi zamanlı çalışmaya geçişi teşvik edilecek, 10 günden az çalışan 25 yaş altı gençlerin daha kolay istihdam edilmesine imkan sağlayacak düzenleme ile gençlerin deneyim ve beceri kazanmaları sağlanacak. İşte tüm detaylar...
30.09.2020 Çalışma Hayatı
Orta Vadeli Program Resmi Gazete'de
Orta Vadeli Program Resmi Gazete'de Hazine ve Maliye Bakanlıgˆı ile Strateji ve Bu¨tc¸e Bas¸kanlıgˆınca hazırlanan, 2021-2023 dönemlerini kapsayan OVP'nin onaylanması hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk: Normalleşme döneminde de vatandaşlarımızın yanında olacağız
Bakan Selçuk: Normalleşme döneminde de vatandaşlarımızın yanında olacağız Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Salgın döneminde olduğu gibi normalleşme döneminde de vatandaşlarımızın yanında olacağız. Yeni Ekonomi Programı'mız hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
29.09.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.